Samarbejdet med Land Rover er et eksempel på, hvordan viden og ressourcer i en privat organisation kan deles og komme mennesker i et af verdens fattige lande til gode.

Anders Ladekarl, Generalsekretær, Røde Kors

Land Rover er global partner for Røde Kors. Frem mod 2018 har Land Rover således sat sig for at støtte Røde Kors og tusinder af nødhjælpsmodtagere med nødhjælp for over 140 millioner danske kroner.


Gennem lokale partnerskaber med Røde Kors støtter Land Rover projekter, der arbejder for forbedrede vand- og hygiejneforhold, social- og sundhedspleje og katastrofeforebyggelse over hele verden. I svært fremkommelige områder stiller Land Rover desuden biler til rådighed, der sikrer, at nødhjælpen når frem.


I efteråret 2014 valgte Land Rover at sætte fokus på et specifikt projekt i Rwanda. Over de næste tre år vil Land Rover støtte projektet med over 3 millioner kroner. Pengene går ubeskåret til Røde Kors’ projekt for Batwa’erne, der skal skaffe bedre adgang til fødevarer og forbedre børns ernæringsmæssige tilstand og sikre integration af udstødte samfundsgrupper.


Støtten inkluderer desuden en Land Rover Defender, der er en nødvendighed for nødhjælpsarbejdet, der for det meste foregår i ekstremt fattige og svært fremkommelige områder i det østafrikanske land. Land Rover og Røde Kors forventer, at projektet over de næste tre år vil hjælpe mere end 15.000 børn og voksne til et bedre liv i 20 mindre lokalsamfund i Rwanda.

LAND ROVER STØTTER NY INDSATS

Land Rover støtter en ny indsats af programmet som har til hensigt at styrke fødevaresikkerhed og ernæring, ikke bare for Batwa’erne, men også for de forholdsvis sårbare lokalsamfund de skal integreres i. Ved at styrke det omkringliggende samfunds levevilkår styrker vi ligeledes integrationen af Batwa’erne i de samfund.BEHOVET

- I den nordlige provins er den kroniske underernæring af børn på 60%

- Dette skyldes fejlernæring og dårlige ernæringsvaner

- Ingen børn imellem 12 og 23 md. får mælkeprodukter

- Mange af Batwa husholdningerne får kun et måltid mad daglig (nogen mindre!)FORVENTEDE RESULTATER

- Husholdningernes evne til at brødføde sig selv er forbedret

- Husdyr bestanden er øget for de sårbare husholdninger

- Husholdningerne har større kapacitet til at forbedre deres børns ernæringsmæssige tilstand

- Den sociale integration er forbedret

Land Rover Danmark - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg vil gerne modtage de seneste nyheder fra Land Rover og få muligheden for deltage i spændende konkurrencer. 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV