Året er 1947. En mand tegner profilen af en bil i sandet på en strand i Wales. Bilen er Land Rover. Med sin robusthed og sit mod på eventyr skriver den historie, takket være sin evne til at mestre al slags terræn og vinde hjerter i hele verden.

Årtier med nyskabelse har bragt os "Above and Beyond". Vi har navigeret gennem ukendte områder med en altid husket hvor vi stammer fra – den unikke kombination af alsidighed og elegance, der præger alle biler, der bærer Land Rover-emblemet.

VORES ARV

Ved at skabe en bil, der indgyder en følelse af total sikkerhed i al slags terræn, har vi skabt grundlaget for en ny generation af eventyrere.

VORES HÅNDVÆRK

Kom med bag scenen, og se vores dygtige håndværkere, der med både avanceret teknologi og traditionelle metoder vækker Land Rover til live med et opmærksomt øje for detaljerne.

VORES EVENTYR

Vores skelsættende ekspeditioner viser, at kun en Land Rover er god nok, når du er på vej ud i det ukendte.

VORES FREMTID

Rejser til ukendte områder er altid spændende, og det er fremtiden også. Vi ser innovation som vores måde at kortlægge morgendagens terræn på.

ARTERNES OPRINDELSE

Maurice Wilks var Land Rovers første nytænker. Hans søn fortæller om hans arv.

SE FILMEN

VORES ARV

VORES ARV

DEN UMULIGE REJSE

Der er noget ved Land Rover, der får folk med mod på eventyr til at forsøge det umulige. Følg vovehalsene fra First Overland-ekspeditionen i 1955 fra London til Singapore.

LÆS ARTIKLEN

IKONER PÅ HJUL

Ikoner bliver ikke til over natten. De vinder retten til deres omdømme på den hårde måde. Nogle af de første berømte Land Rover-kørere har mærket dette på deres egne kroppe. Vi er stolte af at have været del af deres rejser…

ANSVARLIG DRIFT ER AFGØRENDE FOR BÆREDYGTIG FORRETNING.

Vi har store planer for fremtiden. Vi anerkender også, at vi lever i en verden med begrænsede ressourcer. Derfor udvikler vi vores virksomhed, så den er tilpasset til disse udfordringer og plejer de ressourcer og samfund, vi er så afhængige af.

LÆS MERE

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding