BEGYNDELSEN PÅ EN NY ÆRA FOR DEFENDER

Tre eksklusive limited edition-modeller og tilblivelsen af et enormt, midlertidigt kunstværk ved Red Wharf Bay i Anglesey i Storbritannien markerer begyndelsen på et nyt kapitel i historien om Defender. 

Se Nick og Stephen Wilks, nevø og søn af Maurice Wilks, tale om, hvordan Land Rover blev til ved Red Wharf Bay på en familieferie i 1947. 

"Maurice, min far, mødte sin bror på stranden", fortæller Stephen Wilks. "Han forklarede ham om idéen til en ny bil, der skulle kunne køre overalt og klare alt. Han lavede en tegning i sandet for at skitsere, hvordan han mente, at Land Rover kunne fremstilles.


SE FILMEN

IKONISK SILHUET I SANDET

HVOR DET HELE BEGYNDTE

Land Rover så dagens lys i 1947 og sprængte rammerne som en multifunktionel bil, der kunne køre overalt og var henvendt "til landmænd, landboer og almen industriel brug".

DEFENDER I DAG

Vær med til at fejre 67 års tro tjeneste i hele verden, når Land Rover – omdøbt til Defender i 1990 – markerer begyndelsen på en spændende ny æra i bilens historie.

PÅ VEJ FREM

Vi lancerer tre limited edition-modeller af Defender i 2015. Heritage og Adventure er indbegrebet af Land Rovers kvaliteter, og Autobiography kombinerer luksus med alsidighed.

MOD NYE HORISONTER

I takt med at produktionen af den nuværende Defender i Storbritannien går ind i den sidste fase, vil Land Rover bruge 2015 til at fejre sit verdenskendte bilikon og se fremad mod en helt ny Defender-serie.

HERITAGE

HERITAGE

HERITAGE LIMITED EDITION

Heritage er inspireret af den første serie af Land Rovere. Den er én af tre limited edition-modeller af Defender, der hver især hylder forskellige elementer af Land Rovers karakter og historie. Produktionen af dette samlerobjekt, der kombinerer designdetaljer fra originalen med moderne komfort, er meget begrænset.

HERITAGE

HERITAGE

DESIGNDETALJER

Frontgrillen er et ekko af det tidligste design, og HUE 166-grafikken hentyder til nummerpladen på den første præ-produktions-Land Rover. Den unikke lakering i Grasmere Green matcher den karakteristiske grønne Land Rover-farve, og stofsæder i Almond vækker minder om Hueys interiør. Sammen med et originalt Land Rover-emblem udgør dette en passende hyldest til den første serie.

HERITAGE

HERITAGE

HVOR DET HELE BEGYNDTE

Land Rover Series I blev lanceret af Rover Company d. 30. april 1948. Den blev bygget i Birmabright, en legering af aluminium og magnesium, der var til overs fra krigstidens flyproduktion, idet stål var kraftigt rationeret.

Defender er et koncentrat af sejhed, robusthed, styrke og vigtigst af alt evne.

Gerry McGovern, Land Rover Design Director and Chief Creative Officer

ADVENTURE

ADVENTURE

ADVENTURE LIMITED EDITION

Få fat i limited edition-modellen Adventure, mens du har chancen, for der bliver kun produceret et lille antal til lanceringen i august 2015. Den er udstyret med henblik på Land Rover-kørere, der elsker de åbne vidder og Defenders evne til at køre over alt og klare alt, med undervognsbeskyttelse og forstærkede dæk med maksimalt vejgreb, der optimerer dens køreegenskaber i terrænet.

ADVENTURE

ADVENTURE

KLAR TIL OPDAGELSER

Praktiske og komfortable detaljer sikrer, at Adventure bliver et samlerobjekt. Designdetaljerne omfatter lædersæder og læderrat samt unikke stickers. En stige bagpå som ekstraudstyr og hævet luftindtag, der gør det lettere at køre i vand, viser, at bilen er klar til at gå på opdagelse i selv det mest ugæstfrie terræn.

ADVENTURE

ADVENTURE

BERØMT FOR SIN EVENTYRLYST

Helt fra begyndelsen tiltrak Land Rovers berømte alsidighed eventyrere, der var stålsatte på at udforske ugæstfrie steder. Næsten så snart Land Rover var lanceret, kørte oberst Leblanc sin helt nye 80" Series I Land Rover fra Storbritannien til det nuværende Etiopien.

ADVENTURE

ADVENTURE

FRA LONDON TIL SINGAPORE

Det var en af de længste rejser på landjorden nogensinde – halvvejs omkring Jorden fra London til Singapore. I 1955 lykkedes seks studerende ved Oxford og Cambridge, hvor tidligere ekspeditioner havde fejlet, ved i to Land Rovere at køre 19.000 km gennem udfordrende terræn, blandt andet jungle, ørken, sumpe og bjerge.

ADVENTURE

ADVENTURE

BORN FREE

Land Rovers historiske tilknytning til foreningen Born Free strækker sig tilbage til begyndelsen, hvor Land Rovere medvirkede i den klassiske naturfilm Født til frihed (Born Free) fra 1966, hvor også foreningens stiftere Virginia McKenna og Bill Travers medvirkede. Dengang som nu handlede det om ved hjælp af Land Rover-biler at nå ud til dyrelivet i de fjerneste egne.

ADVENTURE

ADVENTURE

G4 CHALLENGE

Efterfølgeren til Camel Trophy, Land Rover G4 Challenge, var en international konkurrence for eventyrere, der støttede Internationalt Røde Kors og Røde Halvmåne. Med en markant lakering i Tangiers Orange deltog Defender i udfordrende løb i hele verden.

Land Rover G4 Challenge var den største oplevelse i mit liv. Intet kommer i nærheden af det, når man tænker på, hvor stort det var. Det var en oplevelse af en anden verden.

Martin Dreyer, Eventyrkører og vinder af G4 Challenge i 2006

AUTOBIOGRAPHY

AUTOBIOGRAPHY

EKSKLUSIVITET ER STANDARD

Autobiography limited edition lanceres i april 2015 som en suveræn hyldest til Defender og alt, hvad den står for. Der bliver kun produceret et stærkt begrænset antal af dette samlerobjekt, der byder på en omfattende udstyrsliste, unik tofarvet lakering og øget ydelse fra 122 hk til 150 hk.

AUTOBIOGRAPHY

AUTOBIOGRAPHY

DESIGNDETALJER

Kabinen er beklædt med Windsor-læder i fire forskellige totone-farver. Dette tema fortsætter også udvendigt med syv lakfarver at vælge mellem, inklusive Autobiography-nuancer som satin-finish Corris Grey, og alle understreges af øvre del af karrosseriet i Santorini Black og en række andre detaljer. Dørgrebene er indvendigt og udvendigt støbt i massivt aluminium af høj kvalitet.

LAND ROVER DEFENDER

Grib muligheden for at eje en teknisk og designmæssig klassiker, når Defender i 2015 kører ind i en ny æra

UDFORSK DENNE BIL

TILMELD DIG NYT OM DEFENDER

Bliv opdateret med seneste nyt om Defender, lige fra en streg i sandet til et 1 km langt kunstværk, et nyskabende arbejdskøretøj og luksuriøse limited edition-modeller.

HOLD MIG UNDERRETTET

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding