VEJHJÆLP

Motorstop og uheld? Du kommer hurtigt ud at køre igen med vejhjælp fra vores veluddannede mekanikere. Vi arrangerer og betaler for din evt. fortsatte rejse.

Vejhjælp

Hvis uheldet er ude

Hvis du kommer ud for et uheld, er du med vores Skadesserviceprogram er du aldrig langt væk fra et godkendt servicecenter, der hurtigt kan gøre din Land Rover køreklar igen.

Hurtige reparationer

Det sidste man har brug for efter et uheld er en masse besvær. Derfor tager vi os af det hele – du ringer bare til os. Forsikringsselskabet, afhentning af bilen, eller transport til dit bestemmelsessted – du kan trygt overlade det hele til din personlige skadesassistent.
Har du haft et uheld? Så ring til 70 26 65 66.
Det er nok en god idé at gemme nummeret på din telefon. For en sikkerheds skyld.

I gang igen

Bjergpas. Bjergveje. Turen til skole. Hvis du og din Land Rover går i stå, sender Land Rovers vejhjælp en ekspert ud til dig. Hvis problemet ikke kan løses på stedet, transporterer vi din Land Rover til det nærmeste eller dit lokale godkendte servicecenter. Det er op til dig.

Vejhjælp i Europa

Serpentinesving. Kystveje og bjerglandsbyer. Europa er skabt til at blive udforsket. Og det er rart at vide, at vi sørger for at transportere din Land Rover til det nærmeste godkendte servicecenter, hvis den går i stå et sted i Europa, og problemet ikke kan løses på stedet. Og vi betaler regningen.

Hjem igen

Hvis din Land Rover ikke kan repareres på stedet– eller hvis reparationen ikke kan nås, inden din hjemrejse – transporterer vi din Land Rover til dit nærmeste godkendte servicecenter. Og vi betaler naturligvis (så længe beløbet ikke er højere end din bils gensalgsværdi).

Opbevaring

Hvis din Land Rover skal opbevares sikkert før bjærgning eller returnering til Danmark, betaler vi et beløb på op til GBP 100 til opbevaring.

Din fortsatte rejse

Godkendte servicecentre arbejder hurtigt. Men hvis din Land Rover ikke kan repareres på fire timer, vil vi ikke forsinke dig yderligere. Vi arrangerer og betaler for din rejse til dit bestemmelsessted. Hvis du foretrækker at vente på at få din Land Rover repareret, betaler vi for op til fire dages hotelophold.

Erstatningsbil

Hvis din Land Rover ikke kun skal bjærges af Land Rovers vejhjælp, men også skal repareres, gør vi alt for at skaffe dig en erstatningsbil, du kan bruge i op til to uger. Du skal bare fremvise et gyldigt kørekort og betale et depositum for brændstof samt evt. ekstra dage til billeje. 

Returnering af din Land Rover

Hvis vi har transporteret din Land Rover til et godkendt servicecenter, der ligger mere end 80 km fra din hjemadresse, er det helt problemfrit at få den hjem igen. Vi leverer den sikkert til din adresse.


British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding