FERIE MED STIL
TILBAGE TIL OVERBLIK
Rundt i byen, på landet eller afsted til fjerne kyster. Uanset, hvor du kører hen, kan du optimere og beskytte din eksklusive Land Rover SUV med stil med disse opsigtsvækkende opgraderinger.
KLAR TIL ALLE FORMER FOR FERIE

Gør din hverdag nemmere med det nyeste Land Rover tilbehør, som er omhyggeligt designet til at få det optimale ud af hver eneste køretur. Lige fra sidetrin for nem adgang til bilen til beskyttet bagagerumsplads for at sikre kvaliteten af din bils interiør. Lad dig inspirere til at rejse med stil ved at se vores film.

RANGE ROVER SPORT
Vandsport, vintersport, sejlads eller ridning. Vores tilbehør hjælper dig med at komme frem til din feriedestination med stil og optimere din performance-SUV.
SE FILMEN
RANGE ROVER EVOQUE
Få din Urban SUV til at skille sig ud og give dig mulighed for at påbegynde en ny hobby. Fra kajak og cykling til snowboarding.
SE FILMEN
DISCOVERY
Discovery-tilbehøret, som omfatter cykelholder til montering på anhængertrækket og holder til vandsportsudstyr, forvandler alle køreture til et eventyr og er som skabt til en perfekt fridag på cykel eller i kano i solskinnet i bjergene.
SE FILMEN
DISCOVERY SPORT
Ski, dykning, cykling eller sejlads? Hvordan ser dit eventyr ud på din næste ferie?
SE FILMEN
STILFULDT UDSTYR

Alt det, du skal bruge til din ferie med stil

ELEKTRISKE UDFOLDELIGE INDSTIGNINGSTRIN
Disse indstigningstrin fældes ud automatisk på 1,5 sekunder, når en dør åbnes, eller en nøgle aktiveres; de giver således nem adgang til kabinen og tagområdet på din Land Rover 4x4. Skræddersyet skærmbeklædning giver en smart finish, når de er fældet ind.
LÆS MERE
FASTE INDSTIGNINGSTRIN
Disse faste trin hjælper med at lette ind- og udstigning og adgang til taget. Designet omfatter blandt andet blank kantbeklædning i rustfrit stål og en gummimåtte.
LÆS MERE
UNDERSKJOLD I RUSTFRIT STÅL (FRONT)
Underskjold foran i offroad-stil fremstillet i rustfrit stål med blankpoleret finish
LÆS MERE
UNDERSKJOLD I RUSTFRIT STÅL (BAG)
Underskjold (BAG) i offroad-stil fremstillet i rustfrit stål med blankpoleret finish
LÆS MERE
INDSTIGNINGSLISTE VED BAGAGERUM
Indstigningslisten i rustfrit stål med børstet look beskytter bagagerummets liste under læsning eller aflæsning. Fås i Ebony, Lunar eller Espresso.
LÆS MERE
DETALJER I KULFIBER
Fantastiske, eksklusive detaljer i kulfiber med en finish i højglans. Fås til spejle (vist på billede), luftindtag i siderne, bagklapbeklædning, spjæld i kølerhjelmen, luftindtag i siden, kølergrillindfatning og tågelygteindfatning.
LÆS MERE
BARBOUR LAND ROVER COLLECTION

To typiske britiske ikoner, Land Rover og Barbour, introducerer deres første samarbejde om tøj og accessories. Barbour Land Rover Collection er indbegret af alt det bedste ved britisk udendørsliv. En fælles forståelse for hvordan stil og funktion arbejder sammen, har resulteret i en sofistikeret og holdbar kollektion af tøj og accessories. Kollektionen fås gennem Barbour-forretninger, Land Rover Experience Centre og Land Rover Shop online.

FERIE MED DIN 4x4
TILBAGE TIL OVERBLIK
FIND DIN FORHANDLER
Find dit nærmeste autoriserede værksted.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Download eller se den seneste Land Rover brochure online.
BOOK TID TIL ET SERVICEEFTERSYN
Book service til din Land Rover online.
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur hos din nærmeste forhandler.