KØRSEL <br>I TERRÆN MED DIN 4X4

TROR DU, AT BARSKE HÆLDNINGER OG KØRSEL I VAND HELT OP TIL KØLERHJELMEN ER FOR EKSPERTER? TRO OM IGEN.
SE FILMEN

6fBvUSpdzAg
HVERDAG <br>I TERRÆNET

HULLER, GRUS OG SMÅVEJE: SÅDAN KØRER DU PÅ DRILSKE OVERFLADER I HVERDAGEN.
FIND UD AF MERE

LÆS MERE
KØREGUIDE TIL TERRÆNKØRSEL

BEGIV DIG UD PÅ STIER LANGT FRA ALFARVEJ MED VORES VIGTIGE GUIDE OM 4X4-TERRÆNKØRSEL.
DOWNLOAD GUIDEN

DOWNLOAD GUIDEN

Med god forberedelse og en smule øvelse kan alle køre i terrænet. En Land Rover klarer mere, end du nogensinde kan forestille dig. Mit bedste råd er at blive helt fortrolig med din 4x4, inden du kører afsted.

JAMES NEWMAN

KØREINSTRUKTØR FRA LAND ROVER EXPERIENCE

 • FORSTÅ DIN 4x4

  Forestil dig bilens underside. Husk, hvor de skrøbelige dele er, såsom brændstoftank, bundkar, differentialer og gearkasse.

 • HUSK DE GRUNDLÆGGENDE FAKTA

  Hvis du husker de grundlæggende fakta, hjælper det dig med at klare forhindringer under terrænkørsel på en tryg og sikker måde. Kend din bils højde og bredde, dens laveste punkt, vadedybde og vigtige vinkler.

 • LÆS BILENS MANUAL

  Forstå teknologien i bilen og alle bilens features; alt, du behøver at vide, finder du i manualen. Download en manual nu, hvis du ikke har en.
  DOWNLOAD NU

 • PLANLÆG DIN KØRETUR

  Tjek terrænet og topografiske kort online. Vær opmærksom på det aktuelle og nylige vejr, og hvordan det eventuelt påvirker området. Overhold altid landdistriktets regler.

IKONER PÅ HJUL

Ikoner bliver ikke til over natten. De vinder retten til respekt på den hårde måde. Alle Land Rover-førere har mærket dette på deres egne kroppe. Vi er stolte af at have været en del af deres rejse. Besøg siden med vores biler for at lære mere om Land Rover 4x4, og start din egen rejse.

LÆS MERE
TEKNOLOGI
HILL DESCENT CONTROL I BEVÆGELSE

Land Rovers patenterede Hill Descent Control (HDC) hjælper føreren på udfordrende nedkørsler ved automatisk at opretholde en konstant hastighed og aktivere bremserne ved hvert enkelt hjul, når det er påkrævet, hvilket optimerer bilens egenskaber og sikrer, at du altid bevarer kontrollen over bilen. Oplev systemet i aktion, og klar offroad-udfordringer med vores 360° video.

SE FILMEN
yt:azhuL2byKpU
ALL-TERRAIN PROGRESS CONTROL

Land Rovers banebrydende 4x4-teknologi All Terrain Progress Control muliggør jævn, kontrolleret kørsel i alle former for terræn ved et tryk på en knap.

SE FILMEN
yt:PmcpKdhVxe4
DYNAMISKE EGENSKABER

Terrain Response™ -teknologi optimerer egenskaberne og sikrer, at bilen er i balance, uanset hvor udfordrende forholdene er, idet systemet optimerer motor, transmission, differentialer og chassissystemer. Vælg den funktion, der passer til overfladen, og nyd den sikre performance. Se Range Rover Evoque Cabriolet teste alle sine terrængående egenskaber.

EVNER I TERRÆNET

Gode råd og teknikker til kørsel i terrænet.

KØRSEL GENNEM MUDDER
Vælg Mudder og hjulspor-indstillingen i Terrain Response. Prøv at holde dig inden for de eksisterende spor. Sørg for, at hjulene peger ligeud, og lad informationsskærmen guide dig.
LÆS MERE
KØRSEL I SAND
Vælg Sand i Terrain Response. Nøglen til at krydse sand er at kende overfladens fasthed. Du er nødt til at opretholde fremdriften for at køre hen over sand, så du ikke synker ned i det.
LÆS MERE
KØRSEL GENNEM VAND
Prøv at finde ud af, hvor dybt vandet er. I roligt og mere lavt vand kan du udforske dybden til fods og anvende en stok til at måle vanddybden - eller kigge på en anden bil, som forcerer vandløbet.
LÆS MERE
KØRSEL PÅ BAKKER
Når du kører op ad en stigning, skal du køre lige op ad bakken og vælge højest mulige gear. Vend aldrig bilen på en stejl stigning. Aktivér Hill Descent Control, når du kører ned ad en hældning.
LÆS MERE
KØRSEL PÅ KLIPPER
Før du krydser klipper og klippesider, skal du stige ud af bilen og vurdere de dermed forbundne risici. Vælg Rock Crawl-indstillingen i Terrain Response; dette aktiverer gearene med lav udveksling.
LÆS MERE
KØRSEL PÅ GRUS
Vælg Græs/grus/sne i Terrain Response. Grus ændrer sig hele tiden med overflader med dårligt vejgreb, så du skal altid køre med lav hastighed.
LÆS MERE
KØREGUIDE TIL TERRÆNKØRSEL

Begiv dig ud på stier langt fra asfalteret vej med vores vigtige guide om 4x4-terrænkørsel.

DOWNLOAD GUIDEN
4x4 OFFROAD-EVENTYR

Fra øen Islay og Færøerne til uforglemmelige øjeblikke fra Discovery-arkiverne. Disse udgør historierne fra vores Land Rover-eventyr.

MINDER FRA OPLEVELSER MED DISCOVERY
Frygtløse eventyrere deler deres største offroad-øjeblikke i deres højt elskede Land Rover Discovery.
SE FILMEN
yt:xtkxedlFSBY
DEFENDER FAMILIETRÆ
For at markere afslutningen af produktionen kørte vi en række af Defenders forgængere på øen Islay, der er deres åndelige hjemsted.
SE FILMEN
yt:rT5NxL7cUMs
FÆRØERNE
Land Rover-fører Moi Torrallardona tester Discovery Sport ved at krydse vulkanske klippeformationer og grønne dale.
LÆS MERE
LAND ROVER REJSEEVENTYR

Udforsk nogle af verdens mest ikoniske destinationer bag rattet i en Land Rover. Bestil dit offroad-drømmeeventyr med Abercrombie & Kent.

OPLEV EN EVENTYRREJSE
OFFROAD-TILBEHØR

Land Rover udstyrstilbehør omfatter alt det, du har brug for til dit næste 4x4 offroad-eventyr - lige fra forlygtebeskyttere og stænklapper til fuld undervognsbeskyttelse.

FORLYGTEBESKYTTERE
Disse forlygtebeskyttere har et aerodynamisk design, er fremstillet i letvægtspolymer og beskytter fremragende mod mindre stød.
LÆS MERE
STÆNKLAPPER
Reducerer opsprøjt og beskytter bilens lak mod skidt og snavs. Supplerer eksteriørstylingen og fås til for- og baghjul i forskellige design.
LÆS MERE
BAGAGERUMSGITTER
Beskyt passagererne mod bagage, der slynges rundt på dynamiske køreture. Fås i halv eller fuld højde med bagagerumsopdeling som ekstraudstyr.
LÆS MERE
INNOVATION
STRUKTURERET LASERLYSTEKNOLOGI

Land Rover Innovation Lab arbejder med udvikling af en række ”avancerede sensorteknologier”. Struktureret laserlysteknologi er en teknologi, som kommer i nær fremtid, og den hjælper Land Rover-biler med automatisk at justere affjedringen for at sikre komfort i alle former for terræn. Bilen projicerer et gitternet af laserlys ned på jorden foran bilen, hvor forhindringer og huller i jorden forvrænger gitternettet og alarmerer systemet, så du kan nyde din køreoplevelse. Se filmen, eller besøg Innovation Lab for at få flere oplysninger.

LÆS MERE
yt:4Gm-99bVMAs
OFFROAD-KURSUS

Kunne du tænke dig at mestre mudrede hjulspor, kørsel på klipper og stejle bakker. Book en halv eller hel dag eller en Advanced Experience og få ekspertvejledning på ét af vores Land Rover Experience testcentre.

FIND DIT NÆRMESTE CENTER
FIND DIN FORHANDLER
Find dit nærmeste autoriserede værksted.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Download eller se den seneste Land Rover brochure online.
BOOK TID TIL ET SERVICEEFTERSYN
Book service til din Land Rover online.
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur hos din nærmeste forhandler.