<h3>INCONTROL FORBINDELSESMULIGHEDER</h3>

UBESVÆREDE FORBINDELSESMULIGHEDER MELLEM DIN LAND ROVER, DIN SMARTPHONE OG RESTEN AF VERDEN.
SE FILMEN

TIL TOP
CONNECT PRO

Connect Pro*, som kun fås sammen med Land Rover Touch Pro, består af InControl Apps, Wi-Fi-hotspot, Remote Premium og Pro Services, og det er designet til at øge din oplevelse inde i og uden for køretøjet, idet det sikrer, at du og dine passagerer kan nyde køreturen samtidig med, at I er forbundet til resten af verden.

SE FILMEN
yt:3FB6ZSKamGs
CONNECT PRO-FUNKTIONER
PRO SERVICES
Pro Services er et udvalg af unikke, forbundne navigationsydelser, der fås som en del af Connect Pro-pakken til Touch Pro.
FÅ MERE AT VIDE
WI-FI-HOTSPOT
Wi-fi-hotspot leverer et 3G Wi-Fi-hotspot i dit køretøj, hvilket giver dine passagerer mulighed for at koble op til 8 enheder til internettet.
FÅ MERE AT VIDE
REMOTE PREMIUM
Land Rover Remote App er kompatibel med de fleste Android- og Apple iOS-smartphones og giver dig mulighed for at interagere med din Land Rover, uanset hvor du er i verden.
FÅ MERE AT VIDE
INCONTROL APPS
InControl Apps indeholder et køretøjsoptimeret, interaktivt udvalg af apps, som muliggør mediestreaming, cloud- og positionsbaserede serviceydelser og meget andet - via en USB-port*
FÅ MERE AT VIDE
CONNECT

Connect tilbyder dig tre nøglefunktioner: InControl Apps, som tillader, at smartphone-applikationer kan anvendes gennem køretøjets touchskærm, Wi-Fi-hotspot, som opsætter et netværk i bilen for op til 8 enheder og Remote Premium, som sætter dig i stand til at interagere med dit køretøj via fjernbetjening.

CONNECT-FUNKTIONER
WI-FI HOTSPOT
Wi-fi-hotspot leverer et 3G Wi-Fi-hotspot i dit køretøj, hvilket giver dine passagerer mulighed for at tilslutte op til 8 enheder til internettet.
FÅ MERE AT VIDE
REMOTE PREMIUM
Remote Premium er kompatibel med de fleste Android- og Apple iOS-smartphones og giver dig mulighed for at interagere med din Land Rover på afstand.
FÅ MERE AT VIDE
INCONTROL APPS
InControl Apps indeholder et køretøjsoptimeret, interaktivt udvalg af apps, som muliggør mediestreaming, cloud- og positionsbaserede serviceydelser og meget andet - via en USB-port
FÅ MERE AT VIDE
PROTECT

Protect indeholder Remote-funktioner, Land Rover Optimised Assistance og SOS-nødopkald. Du kan tjekke brændstofniveauet på afstand, finde dit køretøj på en fyldt parkeringsplads, registrere ture og overvåge ruder og døre fra din smartphone. Land Rover Optimised Assistance sender lokationen og køretøjets diagnosedata til din vejhjælpstjeneste, hvis du udsættes for havari. I mere alvorlige situationer kan SOS-nødopkald sende information til alarmcentralen, herunder lokation, ligesom der etableres en forbindelse via telefon**

BESKYTTELSESFUNKTIONER
REMOTE ESSENTIALS
Remote Essentials er kompatibel med de fleste Android- og Apple iOS-smartphones og giver dig mulighed for at interagere med din Land Rover, uanset hvor du er. Du kan eksempelvis tjekke dør- eller brændstofstatus samt styre opvarmning eller afkøling af køretøjet.
LÆS MERE
LAND ROVER OPTIMISED ASSISTANCE
Hvis du udsættes for et havari, kan du foretage et direkte opkald til Land Rover Assistance-teamet ved at trykke på knappen i venstre side af loftskonsollen eller fra Assistance-skærmen i InControl Remote smartphone-appen.
SOS-NØDOPKALD
Hvis du impliceres i en ulykke, og airbaggene udløses, kan SOS-nødopkald sende information til alarmcentralen, herunder lokation, ligesom systemet kan etablere en forbindelse via telefon.
SECURE TRACKER

Hvis nogen bryder ind i din Land Rover eller flytter den uden din tilladelse, sporer Secure Tracker automatisk bilens bevægelser og alarmerer dig og Stolen Vehicle Tracking Centre, så din bil kan blive fundet og bragt tilbage så hurtigt som muligt.

FÅ MERE AT VIDE

*På den nye Range Rover Velar fås InControl Apps kun sammen med Smartphone Pack, ikke Connect Pro.
**På den nye Range Rover Velar fås Remote Premium kun sammen med Remote Pack.

Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængig. Kontakt din lokale Land Rover-forhandler for tilgængelighed og for at få oplysninger om de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet datakontrakt, der kræver ekstra abonnement efter den indledende periode som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse overalt.

VILKÅR OG BETINGELSER
Adgang til Land Rover InControl vilkår og betingelser og dokumenter om fortrolighedspolitik.
SAMMENLIGN VORES BILER
Vælg op til tre køretøjer, og sammenlign dem side om side.
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur gennem din nærmeste forhandler.
KONTAKT OS
Diskuter InControl med din nærmeste forhandler.