<H3>INCONTROL KØRSELSASSISTENT</H3>

VÆLG BLANDT ET UDVALG AF FUNKTIONER DESIGNET TIL AT GØRE KØRSEL OG PARKERING NEMMERE OG MERE SIKKERT.
SE FILMEN
TILBAGE TIL HVAD ER LAND ROVER INCONTROL?

TIL TOP
KØRSEL

NYD DEN TRYGHED, SOM ADVARSEL OM FARER OG ALARMER GIVER.

KØRSELSFUNKTIONER
NØDOPBREMSNING AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING
Registrerer, hvis der er risiko for en kollision med et andet køretøj og viser en Forward Alert for at advare føreren om at bremse. Hvis føreren ikke reagerer, aktiverer bilen bremserne for at afbøde virkningen af det mulige sammenstød*.
LANE KEEP ASSIST
Hvis du utilsigtet forlader din vognbane på motorvejen, vil din Land Rover ikke kun advare dig om situationen, men også styre dig sikkert tilbage i din egen vognbane igen.
SE FILMEN
yt:CvVHbeEO0-I
DRIVER CONDITION MONITOR
Driver Condition Monitor registrerer, hvis du begynder at blive døsig, og advarer dig i god tid, hvis du har brug for en pause.
SE FILMEN
yt:RMjQuvCG1-8
TRAFFIC SIGN RECOGNITION
Traffic Sign Recognition viser ændringer i hastighedsgrænserne og andre vejskilte i instrumentpanelet.
SE FILMEN
yt:HQP1skFYgE8
ADAPTIV FARTPILOT MED KØASSISTENT
Indstil din kørehastighed samt en afstand, som skal holdes til forankørende køretøjer, hvorefter dit køretøj automatisk tilpasser hastigheden, hvis andre trafikanter sænker hastigheden.
SE FILMEN
yt:5UJjk4qY0Ms
INTELLIGENT NØDOPBREMSNING
Når kameraer registrerer en fare inden for en vis afstand, får du en akustisk advarsel om kollision, og bremserne aktiveres automatisk.
BLIND SPOT ASSIST
Et blinkende ikon i det relevante sidespejl gør dig opmærksom på forhindringer, som befinder sig i eller hurtigt nærmer sig din blinde vinkel.
SE FILMEN
yt:D_Qvu-OISAs
FILM OM RESERVE TRAFFIC DETECTION
Systemet advarer dig om køretøjer, fodgængere eller andre farer, der nærmer sig fra begge sider af dit køretøj. Systemet advarer dig med både akustiske og visuelle advarsler, så du ved, hvad der er bag bilen, selv om udsynet er spærret.
SE FILMEN
yt:EE-1c2cKbII
PARKERING

FIND EN PARKERINGSPLADS, OG PARKÉR UBESVÆRET

PARKERINGSFUNKTIONER
360° PARKERINGSHJÆLP
Sensorer til parkeringshjælp bag på, foran og på siderne af køretøjet giver dig akustisk og visuel feedback i realtid, så du ved, hvor tæt du er på forhindringer.
PARK ASSIST
Dit køretøj leder efter og manøvrerer ind i både parkeringsbåse og parallelle parkeringspladser, mens du koncentrerer dig om hastighed og retning.
FÅ MERE AT VIDE
yt:XzeMsQXWBgE
360° SURROUND CAMERA
Med en 360° visning af de umiddelbare omgivelser uden for køretøjet via touchscreenen får du hjælp til at udføre forskellige manøvrer, lige fra parkering ved en kantsten til kørsel ind i og ud af trange båse og kryds.
SE FILMEN
yt:9nq4wzbMTE0
CLEAR EXIT DETECTION
En advarselslampe blinker i bagdørene for at hjælpe alle med at komme sikkert ud af køretøjet, hvis der er modkørende trafik eller andre farer.
SE FILMEN
yt:hElNWi3fhvw
BAKKAMERA

Der findes et udvalg af kameraudstyr, som bruges i forbindelse med kørsels- og parkeringsfunktioner til InControl Driving Assistance.

Bakkameraet hjælper dig, når du bakker, idet det registrerer farer bag ved køretøjet. Linjer, der markerer køretøjets bane, og parkeringshjælp vises på touchskærmen for at guide dig sikkert ind på den valgte parkeringsplads. Systemet assisterer også ved kørsel med påhæng.

SURROUND CAMERA

Det 360° kamerasystem giver dig det forkromede overblik over køretøjets umiddelbare omgivelser, og systemet hjælper dig ved kørsels- og parkeringsmanøvrer under trange pladsforhold. Du kan se live-signaler fra kameraet på touchskærmen fra alle kameraer. Hvis du vil have et større overblik, skal du blot fokusere på ét billede og forstørre det eller panorere rundt blandt billederne.

*Nødopbremsning ved høj hastighed er funktionsdygtigt og aktivt i hastighedsområdet fra 10 km/t til 160 km/t.

Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængig. Kontakt din lokale Land Rover-forhandler for tilgængelighed og for at få oplysninger om de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet datakontrakt, der kræver ekstra abonnement efter den indledende periode som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse overalt.

VILKÅR OG BETINGELSER
Adgang til Land Rover InControl vilkår og betingelser og dokumenter om fortrolighedspolitik.
SAMMENLIGN VORES BILER
Vælg op til tre køretøjer, og sammenlign dem side om side.
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur gennem din nærmeste forhandler.
KONTAKT OS
Diskuter InControl med din nærmeste forhandler.