VORES UDVALG AF HYBRID, BENZIN ELLER EURO 6 DIESEL MODELLER

Vores nuværende benzin- og dieselmotorer er de reneste og mest effektive, vi nogensinde har produceret. vores nye eldrevne plug-in hybrid er vores mest innovative drivlinje til dato. Hvilken bil er det rigtige for dig?

VALGET ER DIT
DEN NYE DIESEL MOTOR
De nye dieselmotorer fra Land Rover er renere end nogensinde før og tilbyder forbedret brændstofeffektivitet med et drejningsmoment, som egner sig til terrrænkørsel og kørsel med anhænger. Det er en kombination, som virkelig skaber pålidelig performance på lange køreture.
BENZIN
Vores nye benzinmotorer tilbyder dynamisk og smidig kørsel, ligesom de lever op til Land Rovers ikoniske ry for fantastisk respons ved kørsel på almindelig vej samtidig med, at de har imponerende lave brændstofforbrugsværdier og lav CO2 -udledning.
PHEV
Vores eldrevne plug-in-hybridbiler (PHEV) kombinerer ubesværet en konventionel motor med en elmotor for at tilbyde fuldt elektrisk performance ved lave hastigheder og traditionel forbrændingseffekt på lange køreture.
DE VIGTIGSTE FORDELE VED DE NYE DIESEL-, BENZIN- OG PHEV-MODELLER
DIESEL
BENZIN
PHEV
LAV CO<sub>2</sub>-UDLEDNING
De nye dieselmotorer fra Land Rover har en CO2-udledning, som er omtrent 20 % lavere end benzinmotorers udledning. Faktisk har de købere, der har valgt dieselmotorer, forhindret 3 millioner ton CO2 i at blive udledt til atmosfæren siden 2002.
OVERHOLDELSE AF EU6d-TEMP OG REAL DRIVING EMISSIONS (RDE)
De nye dieselbiler fra Land Rover overholder EU6d-Temp og Real Driving Emissions (RDE) og reducerer dermed udledningen markant under alle kørselsforhold.
REDUCERET UDLEDNING AF NITROGENOXID (NO<sub>x</sub>)
Siden september 2015 har alle nye dieselmodeller fra Land Rover været udstyret med avanceret SCR-efterbehandling af udstødningsgasserne (selektiv katalytisk reduktion (dvs. AdBlue)), som i meget høj grad hjælper med til at reducere NOx-udledningen.
UDFORSK ADBLUE
OPTIMERET BRÆNDSTOFEFFEKTIVITET
Dieselmotorers brændstoføkonomi er omtrent 20 % bedre end tilsvarende benzinmotorers brændstoføkonomi. Derfor er en dieselmotor højst sandsynligt det mest omkostningseffektive valg for dig, hvis du kører omkring 19.000 km eller mere om året.
OVERHOLDELSE AF EU6d-TEMP OG REAL DRIVING EMISSIONS (RDE)
De nye benzinmotorer fra Land Rover overholder EU6d-Temp og Real Driving Emissions (RDE) og reducerer dermed udledningen markant under alle kørselsforhold.
EN DYNAMISK KØREOPLEVELSE
Med smidig og responsiv kraftudfoldelse tilbyder benzinmotorerne fra Land Rover vores mest inspirerende køreoplevelser. De repræsenterer en fantastisk kombination af ubesværet performance og betagende lyd ved alle hastigheder.
LAV PARTIKELUDLEDNING
Vores nyeste benzinmotorer er udstyret med meget effektive filtre, som indfanger og lagrer ultrafine partikler, når udstødningsgasserne passerer gennem disse filtre. Dette hjælper med til at sænke mængden af udledning fra udstødningen til atmosfæren.
LAVERE DIREKTE OMKOSTNINGER
Selv om dieselmotorer typisk tilbyder bedre brændstofeffektivitet, kan de lavere direkte omkostninger, som er forbundet med tilsvarende benzinmotorer, ofte betyde, at benzinmotoren er det rigtige valg for førere, som kører over kortere afstande.
ULTRA-LAV UDLEDNING
Land Rovers PHEV-modeller tilbyder en imponerende rækkevidde uden udledning fra udstødningen, og de er ikke kun mere økonomiske at køre i; de er også mere miljøvenlige end de tilsvarende varianter med brændstofmotor, hvilket reducerer dit miljømæssige fodaftryk massivt.
KOMPROMISLØSE EGENSKABER
De terrængående egenskaber, du forventer fra en Land Rover, forbliver kompromisløse med PHEV. Eksempelvis er Range Rovers vadedybde nøjagtigt den samme som for en model med en konventionel forbrændingsmotor, ligesom man nyder godt af det ekstra moment, som elmotoren bidrager med, under terrænkørsel.
EN MERE RAFFINERET KØRSEL
PHEV tilbyder den hidtil mest lydløse kørsel, og den sikrer gnidningsfri overgang mellem benzinmotor og elmotor, leverer optimalt raffinement og bidrager til en følelse af ro og afslappethed i kabinen.
ØKONOMISKE DRIFTSOMKOSTNINGER
De relativt lave priser på elektricitet sammenlignet med benzin-og dieselbrændstof betyder, at PHEV-modeller er meget billigere at tanke op. De er også markant billigere at vedligeholde, idet der er færre bevægelige dele i drivlinjen, som skal beskyttes.
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL
Hvad er en drivlinje?

Drivlinjen i en bil består af alle de komponenter, som omformer kraft til bevægelse. Dette omfatter: aksler, differentialer, drivaksler, motor/elmotor, transmission.

De mest almindelige drivlinjesystemer er benzin-, diesel-, batteridrevne elbiler (BEV) og plug in hybrid-elbiler (PHEV).

Hvor lang tid tager det at genoplade en hybridbil?

Vores PHEV-modeludvalg kan lade helt op via en stikdåse i hjemmet eller en IEC-stikdåse på kun 7,5 timer, hvilket giver en udledningsfri rækkevidde på op til 50 kilometer. Installation af en vægmonteret boks fra én af vores godkendte leverandører og installatører af vægmonterede bokse kan reducere ladetiden til 2 timer og 45 minutter.

Hvad er rækkevidden for en hybridbil?

Når man kun anvender elmotoren, har vores PHEV-modeller en rækkevidde på op til 50 kilometer.* PHEV-modeller gør også brug af en benzinmotor, så rækkevidden bliver meget større på samme måde som for andre køretøjer med forbrændingsmotor.

Hvilke fordele er der ved diesel frem for benzin?

Brændstoffets højere energitæthed og den måde, hvorpå energien frigives under forbrændingen, betyder, at diesel kan tilbyde en højere effektivitetsgrad. Hvis du kører 19.000 km eller mere om året, er en dieselbil højst sandsynligt det mest omkostningseffektive valg for dig.

Generelt har en dieselmotor et højere drejningsmoment end en benzinmotor, hvilket betyder, at dens effekt er bedre egnet til at klare terrænkørsel og bugsering.

Hvordan reducerer Jaguar Land Rover udledningen for biler?

Hos Jaguar Land Rover har vi investeret mere end 1 mia. £ i vores avancerede motorproduktionscentre for at udvikle en motorfamilie bestående af mere effektive benzin- og dieselmotorer.

Er dieselmotorer rene?

Fra og med september 2018 opfylder alle vores EU- og EEA-dieselmotorer de skrappeste EU6d-Temp og RDE-bestemmelser (Real Driving Emissions). Det betyder, at vores nye dieselmotorer er så rene, at de frit kan køre gennem ultra-lav-emissions-zoner, som pålægger førere, hvis biler udleder et højt niveau af skadelige stoffer, en økonomisk straf.

Ved at producere vores reneste motorer til dato, reducerer vi miljøpåvirkningen markant.

Hvad er et dieselpartikelfilter (DPF), og hvorfor er det vigtigt?

For at kunne imødegå de strenge udledningsbestemmelser, som blev indført i 2009, er alle nye dieselbiler udstyret med et udstødningsfilter. Dette filter benævnes også dieselpartikelfilter (DPF). DPFer indfanger og lagrer partikler fra udstødningsgasser effektivt, hvilket hjælper med at sænke udledningen fra udstødningen.

UDFORSK LAND ROVER
VORES BILER
Udforsk og sammenlign vores komplette udvalg af modeller, før du vælger den, der passer perfekt til dig og din livsstil.

UDFORSK VORES BILER
ANSVARLIGHED
Vi har et ansvar for, at vores forretning vokser på en ansvarlig og bæredygtig måde, så vi kan tilføre vores kunder, virksomhed og den overordnede økonomi værdi.

LÆS MERE
BENZIN OG DIESEL I SØGELYSET
Hvorfor møder dieselmotorer kritik? Hvordan vil ændringer i lovgivningen påvirke den bil, du kører i hver dag? Læs de seneste nyheder, som dækker verdens to mest populære drivlinjer.
LÆS MERE
BØR JEG KØBE EN DIESELBIL?
Der hersker stor forvirring om dieselmotorer, så vi står klar med svar på dine spørgsmål og hjælper dig med at finde den rigtige bil til dig.

LÆS MERE
FIND DIN FORHANDLER
Find dit nærmeste autoriserede værksted.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Download eller se den seneste Land Rover brochure online.
BOOK TID TIL ET SERVICEEFTERSYN
Book service til din Land Rover online.
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur hos din nærmeste forhandler.

*De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU-lovgivningen. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO2 og brændstoføkonomital kan variere afhængigt af hjulmontering og eventuelt monteret ekstraudstyr.