Der er mange fordele ved erhvervsbeskatning

Land Rover erhvervsbeskatning tilbydes på en række modeller og udstyrsniveauer. Erhvervsbeskatning er for dig der har mulighed for at finansiere bil igennem din arbejdsgiver. Dette giver arbejdsgiveren mulighed for at afholde udgifter til brændstof, forsikring, vægtafgift og vedligeholdelse. Herved opnår medarbejderen en række økonomiske fordele, primært i form af en fast månedlig beskatning, som gør privatøkonomien mere overskuelig.

Kontakt forhandler

Vælg den ønskede model

Ny Range Rover Evoque

Fortsættelsen af vores prisvindende designfilosofi. Coupé-lignende silhuet med moderne flush-håndtag som flugter med dørene.

 

SE MODELLERNE
SE PRISER

Discovery Sport

Discovery Sports slanke silhuet kombineret med Land Rovers køreegenskaber er en pakke som aldrig skuffer. Mere moderne og alsidig end nogensinde før.

 

SE MODELLERNE
SE PRISER

Range Rover Velar

Førende inden for progressivt design. Svævende tag og ubrudt hoftelinje som udstråler sikkerhed og individualitet. Range Rover Velar er markant hele vejen igennem.

 

SE MODELLERNE
SE PRISER

Ny Defender

Den nye model repræsenterer 70 års innovation og forbedring og hylder køretøjets ry for robust pålidelighed samtidig med, at den på gennemført vis er en Defender skabt til det 21. århundrede.

 

SE MODELLERNE
SE PRISER

Discovery

Revolutionerende design. Unik alsidighed. En Land Rover med uforlignelige egenskaber. Land Rover Discovery imponerer på alle tænkelige parametre.

 

SE MODELLERNE
SE PRISER

Range Rover Sport

Range Rover Sport besidder muskuløse og perfekte proportioner, så den er designet til at kræve opmærksomhed, uanset hvor den dukker op.

 

SE MODELLERNE
SE PRISER

Kun 3 Step på vejen mod din nye Land Rover

STEP 1:

Prøv Land Rover og vælg model

Find netop den Land Rover som passer til dit behov. Oplev hvordan køreegenskaber, alsidighed og komfort opleves bag rattet af en moderne Land Rover.

STEP 2:

Få et tilbud

Få skræddersyet et tilbud som passer til netop dine behov. Det tager ikke lang tid for os at tilpasse kriterierne i et leasingforslag så det passer til netop dit kørselsbehov, forbrug og økonomi.

STEP 3:

Kør afsted 

Det tager ikke lang tid for os at levere din drømmebil og måske har vi den allerede på lager. Oplev alle fordelene ved en Land Rover og ikke mindst alle frihederne ved leasing.

Land Rover skal opleves

Kontakt endelig din forhandler, hvis du har brug for hjælp, eller bestil en prøvetur.

 
BOOK PRØVETUR

BOOK VIRTUEL FREMVISNING

FIND FORHANDLER

 

Værd at vide om Land Rover Erhvervsbeskatning:

Hvad er erhvervsbeskatning?

Erhvervsbeskatning er en mulighed for dig som kan få firmabil. Erhvervsbeskatning er et udtryk for beskatningsværdien for den enkelte medarbejder, denne værdi tager udgangspunkt i bilens anskaffelsespris. Med en konkret beskatningsværdi er det muligt for den enkelte medarbejder at få et indblik i den månedlige beskatningsværdi, som medarbejderen beskattes af før skat. Vi vil gerne hjælpe dig med at få et indblik i dette.

Hvilken periode kan jeg lease i?

Erhvervsbeskatning er næsten altid på 36 måneder. Hvis perioden forlænges, så nedsættes den skattemæssige værdi til 75% af bilens nyvognspris og en ny kontrakt etableres.

Hvordan kan jeg gøre brug af erhvervsbeskatning?

Erhvervsbeskatning benyttes til firmabil. Oftest har virksomheder tilknyttet kontakter ved deres foretrukne leasingselskab. Derfor kan vi formidle kontakt og pris til denne kontakt, som kan levere en endelig erhvervsbeskatning, som stemmer over ens med firmaets reglement.

SE VORES ANDRE FINANSIERINGSMULIGHEDER

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding