LAND ROVER ERHVERVSBESKATNING

Land Rover erhvervsbeskatning tilbydes på en række modeller og udstyrsniveauer.

Se modellerne nedenfor.

 

Discovery Sport Ny Range Rover Evoque Range Rover Velar Discovery Range Rover Sport

NY RANGE ROVER EVOQUE ERHVERVSBESKATNING

Fortsættelsen af vores prisvindende designfilosofi. Med sin markante coupé-lignende silhuet, Dørgreb der flugter med døren og 10” touchskærm, er Range Rover Evoque en betagende efterfølger til den bil, der har tryllebundet hjerter over hele verden.

SE MODELLERNE

BOOK PRØVETUR
SE BROCHURE


New Evoque 2.0 180HK Diesel AWD Auto: Erhvervsbeskatning S Business fra kr. 499.957 inkl. moms. Priser er inkl. leveringsomkostninger på kr. 3.980 og ekskl. halvårlig ejerafgift fra kr. 4.280 - 4.700,-. Forbrug ved blandet kørsel 14,9-13,7 km/l. CO2-udslip 176-191 g/km. Forbrug er beregnet efter WLTP ”Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure” normen, som er den nye realistiske målemetode og angives både som low test og high test (se mere på færdselsstyrelsens hjemmeside). Beregningen er baseret på producentens WLTP estimater. Miljøklasse: Euro 6. Vi tager forbehold for trykfejl og prisændringer.

DISCOVERY SPORT ERHVERVSBESKATNING

Discovery Sports slanke aerodynamiske silhuet kombineret med Land Rovers legendariske egenskaber og et fleksibelt interiør skaber en fantastisk bil, der kan så meget mere.


SE MODELLERNE

BOOK PRØVETUR
SE BROCHURE 

 

DISCOVERY ERHVERVSBESKATNING

Den helt nye Discovery stortrives ikke kun i byen, men kører også upåklageligt i terræn. Den rykker trækevnen til et nyt niveau med kapacitet på op til 3.500kg og en række funktioner klar til at hjælpe dig med at trække effektivt og sikkert.

 

SE MODELLERNE

BOOK PRØVETUR
SE BROCHURE RANGE ROVER VELAR ERHVERVSBESKATNING

 
 

 

 
 

 

SE MODELLERNE

BOOK PRØVETUR
SE BROCHURE


Range Rover Velar 2.0 180HK Diesel AWD Auto: Erhvervsbeskatning  Business pris fra kr. 629.877 inkl. moms. Priser er inkl. leveringsomkostninger kr. 3.980 og ekskl. halvårlig. Forbrug ved blandet kørsel 13,0 km/l. CO2-udslip 203 g/km. Priser og forbrug er beregnet efter WLTP ”Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure” normen, som er den nye realistiske målemetode (se mere på færdselsstyrelsens hjemmeside). Beregningen er baseret på producentens WLTP estimater. Priser gælder ved bestilling gennem leasingselskab. Miljøklasse: Euro 6. Vi tager forbehold for trykfejl og prisændringer.

 


 

RANGE ROVER SPORT ERHVERVSBESKATNING

Range Rover Sport besidder muskuløse og perfekte proportioner, så den er designet til at kræve opmærksomhed, uanset hvor den dukker op. 

 

SE MODELLERNE

BOOK PRØVETUR
SE BROCHURE 

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg vil gerne modtage de seneste nyheder fra Land Rover og få muligheden for deltage i spændende konkurrencer. 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV