Land Rover erhvervsbeskatning tilbydes på en række modeller og udstyrsniveauer. Erhvervsbeskatning er for dig der har mulighed for at finansiere bil igennem din arbejdsgiver. Dette giver arbejdsgiveren mulighed for at afholde udgifter til brændstof, forsikring, vægtafgift og vedligeholdelse. Herved opnår medarbejderen en række økonomiske fordele, primært i form af en fast månedlig beskatning, som gør privatøkonomien mere overskuelig. Se modellerne nedenfor.

Ny Range Rover Evoque

SE MODELLERNE
SE PRISER

Discovery Sport

SE MODELLERNE
SE PRISER

Range Rover Velar

SE MODELLERNE
SE PRISER

NYE RANGE ROVER EVOQUE

NY RANGE ROVER EVOQUE ERHVERVSBESKATNING

Erhvervsbeskatning af Range Rover Evoque tilbydes med attraktive udstyrsvarianter, som igennem hele arbejdsdagen vil øge bekvemmeligheden på vejene imellem møder, kundebesøg og andre vigtige ærinder. Komfortabel kabine, innovativt infotainment, sublime køreegenskaber og lavt forbrug er nogle af de ting der gør Range Rover Evoque til en yderst attraktiv firmabil.
SE MODELLERNE 

SE PRISER

 

DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT ERHVERVSBESKATNING

Discovery Sports slanke aerodynamiske silhuet kombineret med Land Rovers legendariske køreegenskaber er en pakke, som aldrig skuffer. Land Rover Discovery Sports interiør er ligeledes moderne og i stil med den slanke silhuet, som kendetegner bilen der kan så meget mere. Derfor er det intet problem for Discovery Sport at fungere som en komfortabel firmabil, som leverer dag efter dag.

 
SE MODELLERNE 

SE PRISER

 

DISCOVERY

DISCOVERY ERHVERVSBESKATNING

Revolutionerende design. Unik alsidighed. Land Rover med uforlignelige egenskaber. Land Rover Discovery imponerer på alle parametre, og transporterer op til 7 personer igennem alverdens forhindringer med den mest fornemme elegance.

 
SE MODELLERNE

SE PRISER

 

RANGE ROVER VELAR

RANGE ROVER VELAR ERHVERVSBESKATNING

Range Rover Velar leveres i en række eksklusive udstyrsvarianter, som alle tilgodeser forskellige behov for attraktiv erhvervsbeskatning. Uanset hvad har Range Rover Velar et højt udstyrsniveau som standard med blandt andet LED lygter for og bag, elegante flush-håndtag og meget mere.

 
SE MODELLERNE

SE PRISER

 

RANGE ROVER SPORT

RANGE ROVER SPORT ERHVERVSBESKATNING

Range Rover Sport besidder muskuløse og perfekte proportioner, så den er designet til at kræve opmærksomhed, uanset hvor den dukker op. Ligeledes er køreoplevelsen dynamisk og vanedannende komfortabel, hvilket altid har kendetegnet den muskuløse Range Rover Sport som vi tilbyder erhvervsbeskatning på.

 
SE MODELLERNE

SE PRISER

 

SE VORES ANDRE FINANSIERINGSMULIGHEDER

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding