EVOQUE S

I standardmodellen, Range Rover Evoque S, leveres bilen med et højt udstyrsniveau. Bilen leveres med Touch Pro, som består af en 10" touchskærm og TFT Display i midterkonsollen. Udover dette leveres bilen med attraktivt udstyr som læderkabine, bakkamera, navigation og LED lygter for og bag. Range Rover Evoque S har et udstyrsniveau, som passer til bilens teknologiske og eksklusive udtryk.

 

FÅ ET TILBUD

BOOK PRØVETUR

SE PRISER

 

EVOQUE SE

Udover S, udstyres Range Rover Evoque SE med en række assistentsystemer som f.eks. Park Assist, Rear Traffic Monitor og Clear Exit Monitor. Assistentsystemer som hjælper fører og passagerer sikkert frem i trafikken og helt ind i parkeringsbåsen. Bilen leveres også med de nye dobbelte touchskærme i midterkonsollen, Touch Pro Duo. Endvidere bliver Range Rover Evoque SE blandt andet leveret med eksklusivt udstyr som LED lygter med signatur, el-bagklap, 20” alufælge og et interaktivt førerdisplay, som kan ændres efter førerens behov.

 

FÅ ET TILBUD

BOOK PRØVETUR

SE PRISER

 

EVOQUE HSE

Udover SE, udstyres Range Rover Evoque HSE, med det mest moderne og teknologiske udstyr. Udstyret inkluderer ClearSight bakspejl, nøglefri adgang, håndfri el-bagklap og endnu flere systemer som gør hverdagen med Range Rover Evoque mere behagelig. Som HSE leveres bilen også med 16-vejs perforerede el-sæder i Windsor læder, MeridianTM lydsystem og en Interior Luxery Pack, som indeholder en lang række elegante detaljer.

 

FÅ ET TILBUD

BOOK PRØVETUR

SE PRISER

 

EVOEUQ R-DYNAMIC

Det er muligt at bestille Range Rover Evoque i R-Dynamic. R-Dynamic tilfører bilen en dynamisk karakter i form af en række ændringer i både eksteriør og interiør, alt efter hvilket udstyrsniveau bilen sammensættes efter. F.eks. tilføres bilen en række elegante detaljer i kobber som bemærkes på kofangere og på bilens sider. Indvendig bliver bilen sammensat med prægede tofarvede lædersæder og et perforeret rat i Atlas Bezel.

 

FÅ ET TILBUD

BOOK PRØVETUR

SE PRISER

 

 

 

TILBAGE TIL ERHVERVSBESKATNING

TILBAGE TIL ERHVERVSBESKATNING

 

 

 

 

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding