DEN ØSTLIGE TUR - SAFARI & SMUKKE OMGIVELSER
BOOK NU

Et imponerende udvalg af dyr, brede flodplateauer og endeløse vandfald byder dig velkommen til otte dage med majestætiske oplevelser og offroad-kørsel i Afrikas utroligt smukke Botswana.

SYD FOR SAHARA MED STIL

Botswana kender ingen grænser for skønne ørkenscenarier. Én af verdens mest iøjnefaldende vildmarker byder dig velkommen med et væld af muligheder, som dækker alt fra enorme naturreservater til Afrikas meget berømte dyreliv.

REJSEPLAN
DAG 1
Ankomst til byen Victoria Falls i Zimbabwe, hvor man får noget tid alene til at vænne sig til udsigten og lydene i det nye miljø. En overdådig lokal middag serveres, og man får muligheden for at lære rejsefællerne og sin bil at kende.
DAG 2
Morgenen bruges på at nyde ét af verdens største vandfald og få mulighed for at gå på broen hen over Batoka Gorge. Om eftermiddagen er der transport over grænsen til Botswana og Chobe-området.
DAG 3
Efter en tidlig morgenmad kører vi ud til Chobe-floden for at se afrikanske elefanter, afrikanske bøfler, flokke af flodheste såvel som nilkrokodillen med dens stålsatte øjne. Derefter følger en eftermiddag med kørsel gennem frugtbare økosystemer, varierede landskaber og en næsten uovertruffen mængde af vilde dyr og fugle. Om natten camperer vi i Afrikas vilde natur.
DAG 4
Afgang til Savute-området, som er berømt for dets løver. Krævende offroad-kørsel og dybt sand tester dig og din Land Rover til grænsen. Om eftermiddagen kører vi sydpå mod Khwai-regionen, en fantastisk vild del af Okavango-deltaet, og hjem til vores camp, hvor vi tilbringer de næste to nætter.
DAG 5
Et udvalg af aktiviteter venter; herunder masser af tid til at udforske Khwai-regionens majestætiske flora og fauna. Der venter sanserne en eksplosion af indtryk - fra de tårnhøje kameltorne-akacietræer til aromatisk vild salvie.
DAG 6
Heldagstur med kørsel til Moremi-vildtreservatet - inklusiv muligheden for at krydse vandløb, se sky Delta-løver og store elefanter. Aftensmad serveres under stjernerne i campen.
DAG 7
Nyd en afslappet morgenmad og en kort køretur rundt i Sankuyo Concession, før campen pakkes ned, og man kører tilbage til Maun til lidt shopping eller afslapning om eftermiddagen ved poolen. En farvelmiddag giver dig mulighed for at reflektere nærmere over din oplevelse og få sagt ordentligt farvel til dine rejsefæller.
DAG 8
Efter morgenmaden er der transfer tilbage til Mauns internationale lufthavn.
MØD DIT EKSPERT-TEAM

Professionelle, dedikerede og yderst erfarne. Vores ekspertinstruktører ved ikke kun, hvordan de får det bedste ud af vores køretøjer – de ved også, hvordan de kan videreformidle denne viden til dig på en klar og forståelig måde, så du får mest muligt ud af den.

DETTE PROGRAM FOREGÅR PÅ ENGELSK

KONTAKT OS


Kontakt os for yderligere information:

Telefon
+49 2058 77 809 94 (kl. 9.00 – 17.00 CET mandag til fredag, lokal takst).

E-mail
Kontakt os
BOOK DIN<br> BOTSWANA-<br>OPLEVELSE
BOOK NU
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig, hvis du vil modtage opdateringer om fremtidige datoer og ledige pladser.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL
GENEREL

Hvem står for rejserne?

Land Rover Experience Adventure Travel Botswana-programmet drives af Agentur für Promotion und Service GmbH (APS) / Land Rover Experience Germany, der er bemyndiget af Jaguar Land Rover. Når du foretager en reservation, indgår du en aftale med APS GmbH.

Hvem kører?

Det gør du! En Land Rover Experience-instruktør vil være til stede til at yde vejledning og støtte, men der er tale om kør-selv-ture, så du kommer til at sidde bag rattet i de nyeste Land Rover-modeller.

Hvilket sprog foregår rejserne på?

Instruktørerne/værterne kommunikerer på engelsk med gæsterne.

PRIS

Skal jeg tilkøbe ekstra forsikring for at kunne deltage?

Vi anbefaler en omfattende rejseforsikring.

Hvad inkluderer rejsens pris?

Som udgangspunkt er følgende inkluderet: køreaktiviteter, indkvartering, morgenmad, frokost og aftensmad, drikkevarer til måltider og transport til/fra den internationale lufthavn i Maun eller den internationale lufthavn i Victoria Falls (én fast transportaftale for hele gruppen). Læs venligst din individuelle rejseplan for turen for at se, hvad der er inkluderet. Vi gør dig opmærksom på, at alkohol kun kan nydes i forbindelse med måltider og kun i begrænset omfang på grund af den meget omfattende kørsel. Læskedrikke er inkluderet i alle måltider.


Hvad inkluderer rejsens pris ikke?


Flybilletter, eventuelle visumgebyrer, vaccinationer, rejseforsikring, drikkepenge, alle personlige udgifter (f.eks. minibar på hotel, spabehandlinger etc.) og alle aftaler før og efter rejsen, der afviger fra rejseplanen.

KØRSEL

Jeg har aldrig før kørt i en firehjulstrækker eller kørt terrænkørsel – kan jeg alligevel tage med på rejsen


Helt sikkert. På hver rejse vil der være en kvalificeret Land Rover Experience-instruktør, der giver ekspertvejledning og tryghed, men hver rejse er planlagt til kørere på alle niveauer.


Hvilket køretøj har jeg til rådighed?


Gæsterne kommer til at køre i Land Rover Discovery.


Er køretøjerne med manuelt gear eller med automatgear?


Alle køretøjerne er udstyret med automatgear.


Hvad er kravene til kørekort og minimumsalder?


Alle kørende gæster skal være mindst 19 år gamle og have haft et fuldgyldigt kørekort i mindst ét år. Internationalt kørekort er et krav.


Skal jeg have en vis fysisk kondition for at kunne deltage?


For at deltage i Driving Experience skal du sikre dig, at du ikke kender til nogle omstændigheder, der vil forhindre dig i at køre, som f.eks. kroniske rygproblemer (eller lignende), mentale tilstande, der kan sætte dig ud af stand til at køre, ringe syn, som ikke opfylder standarderne for kørsel, graviditet eller hjerteproblemer.


Hvor mange gæster er der i hvert køretøj?


Priserne er baseret på, at to personer deler et køretøj. På anmodning kan en tredje og fjerde person reservere plads i køretøjet.


Kan jeg tage min egen Land Rover med på eventyret?


Det er ikke muligt at deltage med dit eget køretøj af forsikringsårsager.

REJSE


Hvis jeg rejser alene, får jeg så mit eget køretøj?


Nej – af hensyn til sikkerheden tillader vi ikke nogen af køre alene i et køretøj. Solo-rejsende sættes sammen med en anden gæst i køretøjet, eller en af vores instruktører vil ledsage dig i køretøjet, hvis der er et ulige antal gæster. Du får dit eget værelse under hele turen.


Må børn komme med på rejsen?


Generelt er rejserne egnede for børn på over 14 år, men kontakt venligst APS for yderligere oplysninger og for at drøfte individuelle behov.


Kan jeg reservere en hel rejse til en privat gruppe?


Ja, vi arrangerer med glæde private rejser for grupper på 10 gæster eller mere. Programmet kan skræddersys og tilpasses efter gruppens behov.


Skal vi køre i konvoj?


Ja, vi kører som udgangspunkt i konvoj og kommunikerer via radio.


Hvad er den maksimale gruppestørrelse for hver enkelt rejse?


For at opnå en mere intim og eksklusiv oplevelse er den maksimale (og minimale) gruppestørrelse på hvert eventyr op til 10 gæster (to pr. køretøj).


Skal jeg have et visum?


APS GmbH er ansvarlig for på forhånd at informere dig om bestemmelser vedrørende pas, visum og sundhedsbestemmelser. Hvis du har brug for en invitation for at opnå dit visum, skal du informere APS GmbH, der så sender dig en. For yderligere information, se venligst: www.worldtravelguide.net/guides/africa/botswana/passport-visa/


Hvilken valuta anvendes i Botswana?


Den lokale valuta i Botswana er Botswansk Pula (BWP).


Vi vil gerne forlænge vores rejse med et par dage, kan det lade sig gøre?


Helt sikkert. APS GmbH vil med glæde hjælpe med at planlægge og booke et udvidet ophold før eller efter jeres rejse. Send en e-mail til dem på [email protected], eller ring til dem: +49 (2058) 77 80 994 (kl. 09:00 - 17.00 (CET), mandag til fredag). Lokale operatørgebyrer kan pålægges.


Skal jeg vaccineres?


Information om anbefalede eller foreskrevne vaccinationer for de respektive rejseområder kan findes her: https://www.worldtravelguide.net/guides/africa/botswana/health/


Hvem kan jeg kontakte, hvis jeg ønsker assistance i forbindelse med flybooking eller rejseforsikring?


APS GmbH vil med glæde hjælpe dig med at booke dine fly og din rejseforsikring. De vil også informere dig om eventuelle ændringer inden afgang.


De kan kontaktes på følgende måde:

Land Rover Experience Germany
c/o APS - Agentur für Promotion
und Service GmbH,
Am Sportplatz 26A, D-42489, Wülfrath.


E-mail: [email protected]
Telefon: +49 (2058) 77 80 994
(kl. 09:00 - 17:00 (CET), mandag til fredag).
Lokale operatørgebyrer kan pålægges.


Fax: +49 (2058) 77 80 994

For vilkår og betingelser, se: www.landrover.com/index.html


Skal jeg have en særlig form for bagage med?


Vi har ingen særlige anbefalinger vedrørende typen af bagage – køretøjerne har plads til både kufferter og rejsetasker.


Hvad er dresscode om aftenen?


Aften-dresscode er casual.


Hvad sker der, hvis en rejse ikke når op på minimumsantallet? Aflyses den?


Minimumsgruppestørrelsen er 10 personer for alle Botswana-rejser. Vi tilstræber ikke at aflyse nogen af vores afgange, men i nogle tilfælde kan det være uundgåeligt. APS kan ophæve pakkerejseaftalen, hvis antallet af deltagere ikke nås senest 31 dage inden afgang, hvis et minimumsantal af deltagere er angivet i APS' rejsebeskrivelse for den pågældende rejse. Erklæringen om ophævelse sendes til dig med det samme, og dit depositum tilbagebetales øjeblikkeligt. Læs mere i vores vilkår og betingelser.


Er rejseplanerne og indkvarteringen bekræftet?


Vores rejseplan og indkvartering kan ændres afhængigt af tilgængelighed. Vi forbeholder os retten til at erstatte rejseplan og indkvartering med tilsvarende alternativer.

TUR MOD VEST - LANDSKABER OG DYRELIV

Tag plads i forsædet for at opleve spektakulære safariattraktioner og udfordrende kørsel i sandspor, når du kører nordpå fra den kulturelle hovedstad Maun til dit afsluttende rendezvous ved ét af verdens største vandfald.

LÆS MERE
BOOK EN TUR TIL LAND ROVER EXPERIENCE
Oplev Land Rovers terrængående egenskaber på første hånd.
EXPLORE ADVENTURE-REJSER
Oplev ikoniske destinationer bag rattet i en Land Rover.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Find ud af mere om Land Rovers biler.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Hold dig opdateret med de seneste nyheder fra Adventure Travel.