ADVENTURE TRAVEL MOAB
VÆLG DIT EVENTYR
QXVesElVUB0

Forbered dig til en oplevelse for livet i Moab med et udvalg af 2 eventyr, som begge er proppet med offroad-kørsel.

DIN MOAB-OPLEVELSE

Byen Moab ligger i den sydvestlige del af USA. Det markante røde klippelandskab, der er skabt af mere end 300 millioner års storme, vind og voldsomme oversvømmelser, tiltrækker besøgende fra hele verden.

DOWNLOAD EN BROCHURE
<h2>VÆLG DIT MOAB-EVENTYR</h2>
KØRSEL PÅ KLIPPER
En 4x4-køreoplevelse, som er den perfekte introduktion til reel offroad-kørsel. Test dine grænser ved kørsel på forskellige stier i den fantastiske og barske Moab-ørken.
LÆS MERE
KØRSEL PÅ KLIPPER+
Et 5-dages eventyr, som er din chance for at opleve nogen af verdens mest spektakulære stier. Dine offroad-evner bliver for alvor sat på prøve i den fantastiske og barske Moab-ørken.
LÆS MERE
ADVENTURE TRAVEL MOAB-GALLERI

Nyd en forsmag på, hvad du kan forvente af Land Rover Adventure Travel Moab.

SE GALLERI
GENNEMSE ANMELDELSER FRA VORES GÆSTEBOG
Se, hvad vores seneste frygtløse gæster synes om deres Moab-eventyr med Land Rover.
DOWNLOAD GÆSTEBOG

"En livsforandrende oplevelse! Det var fantastisk."


LINDA, USA
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM MOAB
GENEREL

Hvem står for rejserne?

Land Rover Experience Adventure Travel Moab-programmet drives af Alem International Inc., der er bemyndiget af Jaguar Land Rover. Når du foretager en reservation, indgår du en aftale med Alem International Inc.Hvem kører?

Det gør du! Der vil være et team af erfarne instruktører fra Land Rover Experience til stede til at yde ekspertvejledning, men det er dig, der sidder bag rattet.Hvad er minimumsalderen for deltagere?

21 årHvilket sprog foregår rejserne på?

Programmet foregår på engelsk.

PRIS

Skal jeg tilkøbe ekstra forsikring for at kunne køre?

Ekstra køretøjsforsikring kræves ikke, men det er obligatorisk for gæster at tegne en omfattende rejseforsikring.Hvad er inkluderet i prisen for Land Rover Adventure Travel Moab?

Som udgangspunkt er følgende inkluderet: Alle Land Rover kørselsaktiviteter, hotelophold, morgenmad, frokost og middag, drikkevarer til måltider og lufthavnstransport til og fra Grand Junction Airport. Vi gør dig opmærksom på, at alkohol kun kan nydes i forbindelse med måltider og kun i begrænset omfang på grund af den meget omfattende kørsel.Hvad er ikke inkluderet i prisen på denne driving experience?

Flyrejser, måltider og drikkevarer, som ikke er angivet i programmet, eventuelle visumgebyrer, rejseforsikring og enhver form for arrangement før eller efter rejsen, som afviger fra rejseplanen.

KØRSEL

Hvilken type kørekort har jeg brug for?

Det er JLR's politik, at alle kørere skal have et fuldgyldigt kørekort, der skal fremvises på dagen for denne Experience. ​Hvilke køretøjer har jeg til rådighed?

Land Rover Discovery, Range Rover og Range Rover Sport. Lejlighedsvis vil vi være nødt til at udskifte et af de angivne køretøjer på grund af omstændigheder, der uden for vores kontrol, og vi forbeholder os ret til at gøre dette.Er køretøjerne med manuelt gear eller med automatgear?

Alle køretøjerne er udstyret med automatgear.Hvor mange personer er der i hvert køretøj?

Der vil være to gæster pr. køretøj.Hvad er den maksimale gruppestørrelse?

For at gøre oplevelsen mere eksklusiv og engagerende, er den maksimale gruppestørrelse 16 gæster (to pr. køretøj).Hvis jeg rejser alene, får jeg så mit eget køretøj?

Nej. Som enkeltrejsende bliver du sat sammen med en anden gæst i dit køretøj. Du får dit eget hotelværelse under hele turen.Skal jeg have en vis fysisk kondition for at kunne deltage?

For at deltage i Driving Experience skal du sikre dig, at du ikke kender til nogle omstændigheder, der vil forhindre dig i at køre, som f.eks. kroniske rygproblemer (eller lignende), mentale tilstande, der kan sætte dig ud af stand til at køre, ringe syn, som ikke opfylder standarderne for kørsel, graviditet eller hjerteproblemer. Hvis du bruger medicin, skal du sørge for at have nok til hele turen. Desuden har vi medicinsk personale med os. Giv os besked om medicinske tilstande, der giver anledning til bekymring.

REJSE

Hvordan er vejret på den tid af året?

I oktober og november vil der være varme dage med helt op til 21-26 grader og kølige aftener på ned til fire graders varme og helt ned til frysepunktet om natten. Moab har generelt mere end 300 solskinsdage om året.Må børn deltage i Land Rover Adventure Travel Experience?

Denne Experience er ikke egnet for børn af hensyn til sikkerheden.Har jeg brug for særlig påklædning?

Solide og behagelige vandrestøvler, sokker, solbriller, solskærm, hat og en vindjakke, fleece og t-shirt.Hvad er dresscode om aftenen?

Aftenpåklædningen er casual.Hvilke andre aktiviteter er tilgængelige?

Ranchen tilbyder aktiviteter som ridning, vinsmagning, river rafting, sportsmassage og meget mere. Du kan få flere oplysninger på stedet.Skal jeg have et visum?

Kontakt venligst din lokale ambassade for at undersøge de specifikke krav, som gælder for dig. Hvis du har brug for en invitation for at modtage dit visum, så kontakt os – så sender vi dig en.Hvilken valuta anvendes i USA?

Den lokale valuta er amerikanske dollars.Må jeg medbringe et kamera eller et videokamera?

Ja, naturligvis. Du kan også medbringe specialudstyr såsom GoPros, men droner er ikke tilladt.

BOOK EN TUR TIL LAND ROVER EXPERIENCE
Oplev Land Rovers terrænegenskaber på første hånd.
EXPLORE ADVENTURE-REJSER
Oplev ikoniske destinationer bag rattet i en Land Rover.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Find ud af mere om Land Rovers biler.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig for at få de seneste nyheder om Land Rover.