ROCK CRAWL+

OPLEV DEN MEDRIVENDE SPÆNDING VED OFFROAD-KØRSEL I ØRKENEN BAG RATTET AF DE NYESTE KØRETØJER FRA JAGUAR OG LAND ROVER.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
KØRSEL PÅ KLIPPER + EVENTYR VENTER DIG.

Moab-ørkenen byder på nogle af verdens mest krævende offroad-stier. Vores eksperter tester både dine og bilens grænser, når du forsøger at klare nogle af de mest udfordrende ruter, dette område kan byde på.

<h2>DIN KØRSEL PÅ KLIPPER + REJSERUTE</h2>
DAG 1
Du ankommer til Grand Junction Airport og køres til Red Cliffs Lodge, hvor du kommer til at bo under hele turen. Du kan møde de andre opdagelsesrejsende til middag og drinks.
DAG 2
Efter morgenmaden og en hurtig briefing begiver du dig ud til dagens første sti, Poison Spider - en sti, som flankeres af det fantastiske landskab i Moab og Colorado-floden.
DAG 3
Endnu en tidlig briefing, før det er tid til at køre på endnu en utrolig køretur såsom Seven Mile Rim. Mens du navigerer gennem flere dramatiske granitbuer såsom Uranium Arch, ser du nogle af områdets mest spektakulære seværdigheder.
DAG 4
Efter morgenmaden kører du ud til endnu en episk sti, Hell's Revenge - en rute, som tester dine offroad-evner til grænsen.
DAG 5
Hvis du har en sen afgang, kan du melde dig til andre aktiviteter såsom trekking på hesteryg. Eller hvis du gerne vil forkæles lidt, kan du booke en sportsmassage og et afslappende varmt bad.
MØD DIT EKSPERT-TEAM

Professionelle, dedikerede og yderst erfarne. Vores ekspertinstruktører ved ikke kun, hvordan de får det bedste ud af vores køretøjer – de ved også, hvordan de kan videreformidle denne viden til dig på en klar og forståelig måde, så du får mest muligt ud af den.

SE GALLERI
<H3>RED CLIFFS LODGE</H3>

Velkommen til det moderne, rustikke og komfortable Red Cliffs Lodge, hvor du kan nyde udsigten til Colorado River hver eneste morgen og aften. Det er et sted, hvor maden, vinen og samtalen er en del af oplevelsen. Det er dit sted, hvor du kan slappe af efter en udfordrende dag i terrænet. Det er her, hvor du kan dele dagens højdepunkter.

<H3>CASTLE CREEK WINERY</H3>

Red Cliffs Lodge er også hjemsted for Castle Creek Winery. Det er en prisvindende vingård, der producerer et udvalg af både røde og hvide druer, der dyrkes i Moabregionen. Her er der også gratis vinsmagninger, der giver mulighed for at finde ud af, hvordan vi har kunnet skabe mere end 30 prisvindende vine.

<H3>MOAB GOLFKURSUS</H3>

Er der en bedre måde at afslutte en krævende dag i terrænet end en udfordrende runde på banen? Omgivet af det ikoniske røde klippelandskab giver Moab Golf Club en unik og billedskøn mulighed for at forbedre dit handicap. Du kan spille alle 18 huller eller blot træne dit sving på vores driving range.

GENNEMSE ANMELDELSER FRA VORES GÆSTEBOG
Se, hvad vores seneste frygtløse gæster synes om deres Moab-eventyr med Land Rover.
DOWNLOAD GÆSTEBOG

"En livsforandrende oplevelse! Det var fantastisk."


LINDA, USA
<h3>DETTE PROGRAM FOREGÅR PÅ ENGELSK

KONTAKT OS


Kontakt os for yderligere information:

Telefon
+1 303 515 4839 (kl. 09.00 - 17.00 MDT, mandag til fredag, lokal takst).

E-mail
Kontakt os
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM MOAB
GENEREL

Hvem står for rejserne?

Land Rover Experience Adventure Travel Moab-programmet drives af Alem International Inc., der er bemyndiget af Jaguar Land Rover. Når du foretager en reservation, indgår du en aftale med Alem International Inc.Hvem kører?

Det gør du! Der vil være et team af erfarne instruktører fra Land Rover Experience til stede til at yde ekspertvejledning, men det er dig, der sidder bag rattet.Hvad er minimumsalderen for deltagere?

21 årHvilket sprog foregår rejserne på?

Programmet foregår på engelsk.

PRIS

Skal jeg tilkøbe ekstra forsikring for at kunne køre?

Ekstra køretøjsforsikring kræves ikke, men det er obligatorisk for gæster at tegne en omfattende rejseforsikring.Hvad er inkluderet i prisen for Land Rover Adventure Travel Moab?

Som udgangspunkt er følgende inkluderet: Alle Land Rover kørselsaktiviteter, hotelophold, morgenmad, frokost og middag, drikkevarer til måltider og lufthavnstransport til og fra Grand Junction Airport. Vi gør dig opmærksom på, at alkohol kun kan nydes i forbindelse med måltider og kun i begrænset omfang på grund af den meget omfattende kørsel.Hvad er ikke inkluderet i prisen på denne driving experience?

Flyrejser, måltider og drikkevarer, som ikke er angivet i programmet, eventuelle visumgebyrer, rejseforsikring og enhver form for arrangement før eller efter rejsen, som afviger fra rejseplanen.

KØRSEL

Hvilken type kørekort har jeg brug for?

Det er JLR's politik, at alle kørere skal have et fuldgyldigt kørekort, der skal fremvises på dagen for denne Experience.Hvilket køretøj har jeg til rådighed?

Land Rover Discovery, Range Rover og Range Rover Sport. Lejlighedsvis vil vi være nødt til at udskifte et af de angivne køretøjer på grund af omstændigheder, der uden for vores kontrol, og vi forbeholder os ret til at gøre dette.Er køretøjerne med manuelt gear eller med automatgear?

Alle køretøjerne er udstyret med automatgear.Hvor mange personer er der i hvert køretøj?

Der vil være to gæster pr. køretøj.Hvad er den maksimale gruppestørrelse?

For at gøre oplevelsen mere eksklusiv og engagerende, er den maksimale gruppestørrelse 16 gæster (to pr. køretøj).Hvis jeg rejser alene, får jeg så mit eget køretøj?

Nej. Som enkeltrejsende bliver du sat sammen med en anden gæst i dit køretøj. Du får dit eget hotelværelse under hele turen.Skal jeg have en vis fysisk kondition for at kunne deltage?

For at deltage i Driving Experience skal du sikre dig, at du ikke kender til nogle omstændigheder, der vil forhindre dig i at køre, som f.eks. kroniske rygproblemer (eller lignende), mentale tilstande, der kan sætte dig ud af stand til at køre, ringe syn, som ikke opfylder standarderne for kørsel, graviditet eller hjerteproblemer. Hvis du bruger medicin, skal du sørge for at have nok til hele turen. Desuden har vi medicinsk personale med os. Giv os besked om medicinske tilstande, der giver anledning til bekymring.

REJSE

Hvordan er vejret på den tid af året?

I oktober og november vil der være varme dage med helt op til 21-26 grader og kølige aftener på ned til fire graders varme og helt ned til frysepunktet om natten. Moab har generelt mere end 300 solskinsdage om året.Må børn deltage i Land Rover Adventure Travel Experience?

Denne Experience er ikke egnet for børn af hensyn til sikkerheden.Har jeg brug for særlig påklædning?

Solide og behagelige vandrestøvler, sokker, solbriller, solskærm, hat og en vindjakke, fleece og t-shirt.Hvad er dresscode om aftenen?

Aftenpåklædningen er casual.Hvilke andre aktiviteter er tilgængelige?

Ranchen tilbyder aktiviteter som ridning, vinsmagning, river rafting, sportsmassage og meget mere. Du kan få flere oplysninger på stedet.Skal jeg have et visum?

Kontakt venligst din lokale ambassade for at undersøge de specifikke krav, som gælder for dig. Hvis du har brug for en invitation for at modtage dit visum, så kontakt os – så sender vi dig en.Hvilken valuta anvendes i USA?

Den lokale valuta er amerikanske dollars.Må jeg medbringe et kamera eller et videokamera?

Ja, naturligvis. Du kan også medbringe specialudstyr såsom GoPros, men droner er ikke tilladt.

ROCK CRAWL

Denne 4-dages køreoplevelse er den perfekte introduktion til offroad-kørsel. Med spænding fra navigering bag rattet i de nyeste Land Rover-modeller, vil vores eksperter teste dig og bilen over forskellige udfordrende landskaber.

LÆS MERE
BOOK EN TUR TIL LAND ROVER EXPERIENCE
Oplev Land Rovers terrænegenskaber på første hånd.
EXPLORE ADVENTURE-REJSER
Oplev ikoniske destinationer bag rattet i en Land Rover.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Find ud af mere om Land Rovers biler.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig for at få de seneste nyheder om Land Rover.