LAND ROVER EXPERIENCE DANMARK

Land Rover Experience

Få en uforglemmelig, sjov og spændende oplevelse bag rattet i en Land Rover. Terrænkørsel op og ned ad bakker, ad mudrede spor i skoven og med sidehældning, guidet af en erfaren og professionel Land Rover Experience-instruktør.

1,5 times oplevelse

Dette er din chance for at få en fornemmelse af hvad det vil sige at køre en Land Rover i terræn. Du sidder selv bag rattet og guidet af en instruktør kommer du til at prøve op- og nedkørsel, ujævnt terræn og et spor i skoven.

KONTAKT LAND ROVER EXPERIENCE CENTER

Halv-dags kurser

Introduktion til terrænkørsel. Gennemgang af bilens terrænsystemer og gennemgang af reglerne for terrænkørsel. Kørsel på Experience Centrets faste bane og spor i skoven. Varighed ca. 3½ time. Inklusiv forplejning.

BOOK ET ½-DAGS KURSUS

En-dags kursus

Grundlæggende terrænkørsel. Gennemgang af bilens terrænsystemer og gennemgang af reglerne for terrænkørsel. Kørsel på Experience Centrets faste bane og flere spor i skoven af varieret sværhedsgrad.

Varighed ca. 6 timer. Inklusiv forplejning.

BOOK ET 1-DAGS KURSUS

Professionelle brugere og specielkurser

Land Rover Experience Center kan sammensætte kurser på alle niveauer for professionelle brugere, offentlige instanser, hjælpeorganisationer og andre, der bruger 4-hjulstrækkere i deres daglige arbejde. Ligeledes tilbydes kurser i recovery, brug af spil og træktov og kørsel med trailer.

Kontakt Land Rover Experience Center

Events og firmaarrangementer

Oplev en forrygende dag med et spændende miks af terrænkørsel, udfordringer og oplevelser på Land Rover Experience Center. Vi arrangerer firmaevents med kørsel i terræn som det primære. Gæsterne sidder selv bag rattet og prøver, hvad det vil sige at køre en Land Rover i terræn. Vores events kan tilpasses dine ønsker og behov, både hvad angår varighed, indhold, antal deltagere, tillægsaktiviteter og forplejning. Det er ligeledes muligt at afholde møde og benytte vores faciliteter i forbindelse med et event.


Tirsbæk Gods, Tirsbækvej 135, 7120 Vejle Ø

Telefon: 40339802 

E-mail: ibh@lrexperience.dk

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding