EVENTYRÅNDEN

Vores erfarne køreinstruktører er højt kvalificerede, og de hjælper dig hele vejen, mens du lærer at mestre den spændende kunst at køre på is. Deres hårdt tilkæmpede viden og erfaring anvendes til at udvikle vores nøje planlagte øvelser, bl.a. at drifte i en cirkel, at køre i ottetal, prøve forskellige køretekniske baner og terrænsporet. Under deres kyndige ekspertvejledning lærer du at udvikle alle de evner, du skal bruge for at køre sikkert på is.

MODELUDVALGET

Vær én af de første, som får lejlighed til at køre vores nyeste, højtydende modeller i et unikt miljø. Her vil du også få lejlighed til at nyde Range Rover Sports rendyrkede kraft samt de rendyrkede egenskaber i Jaguar F-TYPE og Jaguar F-PACE. Vores Ice Academy ligger på en kæmpestor frossen sø med baner, som er specielt designet til at sikre dig utallige muligheder for at opleve hvert enkelt køretøjs fulde potentiale.

DEN DYNAMISKE RANGE ROVER SPORT

Hop op bag rattet i den inciterende og kraftfulde Range Rover Sport. Dramatisk og smidig med uovertrufne offroad-egenskaber takket være dens permanente, intelligente 4WD-systemer. Og findes der noget bedre sted at køre den end på en frossen sø nær polarcirklen?

DEN MEDRIVENDE JAGUAR F-TYPE

Tag kontrollen over én af de mest spændende sportsvogne, som vi nogensinde har skabt: den enestående kraftfulde og meget markante F-TYPE. Brugen af aluminium bidrager til et næsten perfekt tyngdepunkt og en optimal vægtfordeling for smidighed og præstationer, hvilket sikrer bedre balance under dynamisk kørsel. Vores RWD og AWD F-TYPE sætter dig i stand til at udnytte dine køreevner og afprøve en lang række teknikker under disse unikke og ekstreme betingelser.

JAGUARS FØRSTE PERFORMANCE-SUV – F PACE

Den nye Jaguar F-PACE er en luksus-SUV med en sportsvogns-DNA med inspiration fra F-TYPE. Test dine evner med denne kraftfulde, smidige og helt ny tilføjelse til Jaguar-familien. AWD og 380 hk til rådighed, er din garanti for at kunne dele misundelsesværdige historier med dine venner.

ICE DRIVE

Deltag i Jaguar Land Rover Ice Academy, og få en fantastisk oplevelse, som omfatter halvanden dags actionfyldt kørsel på vores frosne sø. 2 overnatninger og 1,5 dags kørsel.

LÆS MERE

ET UFORGLEMMELIGT STED

Frosne søer så langt øjet rækker. Sneklædte fyrretræer, som glitrer under det magiske nordlys. Den arktiske tundra, nøgen og enestående smuk. Stilhed, hvor kun naturens lyde høres. Du har en fornemmelse af at være ved civilisationens udkant. Findes der et bedre sted at afholde det medrivende Jaguar Land Rover Ice Academy?

DEN VARMESTE GÆSTFRIHED

Med tilstrækkelig spænding til at tilfredsstille selv de mest entusiastiske kørere vil der også være tid til at slappe af på det autentiske Hotel Silverhatten. Du vil nyde den fantastiske gæstfrihed under hele opholdet fra den varme velkomstdrink til den enestående farvelmiddag og alt derimellem. Ét af højdepunkterne er en drink før middagen på Iglootel samt en autentisk svensk middag i en traditionel, rustik jagthytte.

ICE ACADEMY GALLERY

Fascinerende biler linet op med det åndeløse, arktiske landskab i baggrunden. Her er et par billeder for at give dig en forsmag på de uforglemmelige oplevelser, som venter dig. Forstil dig selv stående her, og husk nu dit kamera!

ICE ACADEMY GALLERY

En fantastisk oplevelse, du vil huske resten af livet. Dig, en gruppe nye venner, enestående biler, ekstrem kørsel og is. Masser af is. Og sne. Det er det stof, minder er gjort af.

ICE ACADEMY GALLERY

Dybt inde i hjertet af nordsvenske Lapland vil du opleve traditionel skandinavisk gæstfrihed og det lækre, lokale køkken såsom rensdyrsteaks med tyttebærsauce serveret under nordlysets dansende skær.

ICE ACADEMY GALLERY

Forestil dig, at du befinder dig her bag rattet af én af de skønneste biler, der nogensinde er skabt. Brølet af motorlyden, som stiger, mens du lader bilens bagende drifte ud i endnu en perfekt kontrolleret powerslide.


De viste køretøjer tjener kun illustrative formål, og det kan forekomme, at de ikke står til rådighed for kørsel den pågældende dag. 


Land Rover Danmark - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg vil gerne modtage de seneste nyheder fra Land Rover og få muligheden for deltage i spændende konkurrencer. 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV