VELKOMMEN TIL FLEET & BUSINESS

Land Rover repræsenterer det ypperste inden for britisk design og teknik. Alle vores biler – også den nye Discovery Sport – er markante, funktionelle, alsidige og leverer forbedret brændstoføkonomi og lavere CO2-udledninger. Derudover har de særdeles konkurrencedygtige samlede ejeromkostninger (TCO). Hvis du ønsker en firmabil, der både inspirerer og motiverer, samtidig med at den reducerer dine omkostninger, er Land Rover det helt rigtige valg.

SAMLEDE EJEROMKOSTNINGER

Vi ved, hvor vigtig økonomien er, når du vælger flådebiler til virksomheden. Den er også helt grundlæggende for os. Fra forsikrings- og serviceomkostninger til afskrivning, brændstofforbrug og CO2-udledning er hver eneste af vores biler skabt i henhold til de mest krævende standarder.

LÆS MERE OM SAMLEDE OMKOSTNINGER

KUNDESERVICE

Når du vælger en bil fra Land Rover, får du og dine kolleger glæde af tryghed samt nem og eksemplarisk service.

LÆS MERE

FLEET & BUSINESS

Hos Land Rover ved vi, hvor vigtigt det er at have dedikeret og erfarent personale til at servicere alle vores Fleet & Business kunder.

TEKNOLOGI OG INNOVATION

Terrain Response®, parkeringsassistenter og integrerede navigationssystemer hjælper med at skabe en mere intuitiv, sikker og dynamisk køreoplevelse. De kan også gøre det nemmere at føre regnskab.

VORES MODELLER

Du kan nu vælge den nye Discovery Sport. Den er fremstillet i lettere materialer og anvender forbedrede motorteknologier og leverer dermed bedre brændstoføkonomi, større fleksibilitet og lavere CO2-udledning end andre biler i klassen. Du kan også vælge Range Rover-modeller.

SE MODELLERNE

I årenes løb har vi vundet mange prestigefyldte priser over alt i verden, lige fra Skotland til Asien. Range Rover har til dato vundet mere end 65, og Range Rover Sport blev i 2013 udnævnt til årets SUV i Skotland. Den klareste stjerne er dog Range Rover Evoque. Siden lanceringen i 2011 har den vundet 161 internationale priser, og den får fortsat flere og flere fans med mere end 310.000 solgte biler i hele verden. Det gør den til den hurtigst sælgende Land Rover nogensinde.

KONTAKT OS

Jaguar Land Rover er blevet udnævnt til BITC (Business In The Community) Responsible Business of the Year i 2013. Faktisk er vi den første britiske produktionsvirksomhed, der nogensinde har vundet denne prestigefyldte pris. Den er en anerkendelse af vores fortsatte investering i at reducere vores påvirkning af miljøet og give vores medarbejdere og ungdommen bedre evner og muligheder.

FIND FORHANDLER

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding