SAMLEDE EJEROMKOSTNINGER

Vi ved, hvor vigtige de samlede ejeromkostninger er, når virksomheder vælger biler til deres flåder. Derfor tager vi under udviklingen af hver eneste bil højde for de samlede ejeromkostninger, lige fra forsikrings- og serviceomkostninger til afskrivning, brændstofforbrug og CO2-udledning. Og det er derfor, vi mener, at Land Rover er en fremragende mulighed for dig, dine kollegaer og din virksomhed. 


Service, vedligeholdelse og reparation

Omkostninger til service, vedligeholdelse og reparation er den næststørste udgiftspost i forbindelse med driften af en flåde*. Med hver ny generation af biler stræber Land Rover efter at reducere behovet for service og reparation ved at bruge nye teknologier og syntetiske smøremidler. Vores biler designes også til længere serviceintervaller og nem vedligeholdelse for at holde driftsomkostningerne yderligere nede. 
*Kilde: Eurotax 


Originale Land Rover-dele: Specifikt udviklet til Land Rover

Vores originale dele er designet til at give mange fordele, der i sidste ende hjælper til med at forlænge dine flådebilers levetid. De designes, testes og fremstilles i henhold de strengeste standarder og er derfor af overlegen kvalitet og ekstremt holdbare.


Gensalgsværdi

For at opretholde og øge vores attraktive gensalgsværdi arbejder vi sammen med fremtrædende internationale influenter for at sikre, at specifikationerne lever op til markedets forventninger. Desuden lytter vi til kunderne for at udvikle produkter, der er mere konkurrencedygtige hvad angår samlede ejeromkostninger og gensalgsværdi, samtidig med at vi optimerer funktion, design, ydelse og effektivitet.

KONTAKT OS

TILBAGE TIL FLEET & BUSINESS, OVERSIGT


British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding