COUNTRY-PAKKE

BARE MEDBRING DINE MEST MUDREDE STØVLER.

SE FILMEN
COUNTRY-PAKKE

Tag kampen op mod elementerne, og gør alle rejser virkelig mindeværdige.

COUNTRY-PAKKEN INDEHOLDER:
COUNTRY-PAKKEN
BYG DIN EGEN
KLASSISKE STÆNKLAPPER FOR & BAG
Reducerer opsprøjt og beskytter Defenders lak mod skidt og snavs samtidig med, at de fuldender køretøjets udvendige design.
BAGAGERUMSOPDELING – FULD HØJDE
Opdelingen adskiller bagagerumssektionen fra kabinen.
BLANK SPARKEPLADE BAG
Beskytter kofangeren mod ridser og skrammer, som måtte opstå, når du pakker bagagerummet, eller mod stød og mærker under terrænkørsel.
BÆRBART SKYLLESYSTEM
Vask mudder fra hjulsporet væk. Rengør din cykel. Og rengør dine støvler. Trykopbygning ved påfyldning fra vandhane eller ved at bruge håndpumpen.
HJULKASSEBESKYTTELSE
Når du kører ind i vildnisset, sikrer hjulkassebeskyttelsen ekstra beskyttelse i form af slidstærkt kompositmateriale af høj kvalitet samtidig med, at den forstærker Defenders umiskendelige fremtoning.
BYG DIN EGEN
BESKYTTELSESGITTER I A-RAMME
Øget beskyttelse af fronten på Defender, så du trygt kan udfordre krævende terræn.
FASTE INDSTIGNINGSTRIN<sup>*</sup>
Træd nemmere over mudder og ind i Defender.
NEDFÆLDELIGE INDSTIGNINGSTRIN<sup>*</sup>
Disse indstigningstrin er elegant placeret under sidelisterne og fældes automatisk ned, når døren åbnes. Eller når de aktiveres med bilnøglen.
BLANKE SIDERØR
Blanke siderør* fremhæver køretøjets side samtidig med, at de beskytter dørsiderne under terrænkørsel.
HVILKEN PAKKE ER DEN RIGTIGE TIL DIG?

Uanset, om du udforsker uudforskede territorier eller kører rundt i byjunglen, kan du besvare tre hurtige spørgsmål om din livsstil for at finde din ideelle tilbehørspakke.

KOM I GANG
LIVSSTILSKOLLEKTIONEN
UDFORSK LIVSSTILSKOLLEKTIONEN
SNOWDEN-SOLBRILLER
Dette solbrillestel er unikt udført med brug af de nyeste matte acetatmaterialer og -komponenter for en aktiv, udendørs livsstil.
ABOVE AND BEYOND-KUGLEPENNEN
Above and Beyond-kuglepennen med et kabinet i præcisionspoleret, eloxeret T6-aluminium med hårdanodiseret belægning er designet og udført, så den afspejler vores mest holdbare og ydedygtige køretøjers ciselerede form og styrke.
COUNTRY-KOLLEKTIONEN
- Rejsekrus i rustfrit stål
- Weekendtaske i læder
- Land Rover paraply
UDFORSK FLERE TILBEHØRSPAKKER
EXPLORER-PAKKE
Træd din egen sti uanset terræn. Med Explorer-pakken Landrover udstyret, så den kan udfordre konventionerne og besejre de mest uudforskede landskaber.
UDFORSK EXPLORER PAKKEN
ADVENTURE-PAKKE
Udlev dine drømme i nye territorier. Med Adventure-pakken er Defender udstyret, så den kan føre dig langt væk fra asfalten og ud i naturens legeplads.
UDFORSK ADVENTURE PAKKEN
URBAN-PAKKE
Besejr betonjunglen. Urban-pakken gør Defender iøjnefaldende i forstæderne med opsigtsvækkende stil, selvsikkerhed og tryghed.
UDFORSK URBAN PAKKEN
FÅ ET TILBUD
Få et uforpligtende tilbud, som passer med dine behov.
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur hos din nærmeste forhandler.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Download eller se den seneste Land Rover Defender brochure online.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig for at få de seneste nyheder om Land Rover Defender.

*Faste indstigningstrin, nedfældelige indstigningstrin og blanke siderør er ikke kompatible og kan derfor ikke monteres sammen. Nedfældelige indstigningstrin er kun tilgængelige til Defender 110.


Informationer, specifikationer, motorer og farver på dette websted er baseret på europæiske specifikationer og kan variere fra marked til marked og kan ændres uden forudgående varsel. Nogle biler vises med ekstraudstyr og forhandlermonteret tilbehør, der muligvis ikke er tilgængeligt på alle markeder. Kontakt din lokale forhandler for oplysninger om lokal tilgængelighed og priser.


Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller konfigurér din bil online.


Alle funktioner i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over bilen.


Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet datakontrakt, der kræver ekstra abonnement efter den indledende periode som angivet af forhandleren.