RANGE ROVER

DEN ULTIMATIVE RANGE ROVER.

UDFORSK DESIGN
TIL TOP
SAMMENLIGN VORES BILER
Brug sammenligningsværktøjet til at finde den perfekte Land Rover.
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur hos din nærmeste forhandler.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Find ud af mere om Land Rovers biler.
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Land Rover forhandler
design
LED-FORLYGTER
LED-FORLYGTER

For en dramatisk og moderne følelse er Range Rover udvendigt udstyret med LED-lygter hele vejen rundt som standard.

BYG DIN EGEN
EXECUTIVE CLASS BAGSÆDER
STØRRE KOMFORT

Den ultimative luksus, Rear Executive Class-sæder giver unikt komfortniveau med bredere og dybere sæder. Den elektrisk styrede, udtrækkelige midterkonsol integreres uden problem med yderpassagersæderne og giver luksus for et 4-sæders miljø.

FIND DIN FORHANDLER
SE GALLERI
yt:EotE-ljturU
PASSAGERMILJØ
STEMNINGSBELYSNING

Konfigurerbar ambient belysning og arbejdsbelysning understreger den luksuriøse stemning i kabinen og giver en fornemmelse af mere plads. Vælg blandt 10 farver til belysning, der er designet til at fremhæve designfunktioner og til at skabe et unikt og afslappet miljø.

DOWNLOAD EN BROCHURE
EDITIONS OG SPECIALBILER
WESTMINSTER
RANGE ROVER</br> WESTMINSTER

Udstyret med Configurable Ambient lighting og Meridian surround sound-system tilbyder Range Rover Westminster et smukt, veludstyret interiør. Fremhæv bilens dynamiske look med Westminster Black, der omfatter detaljer i Narvik Black og fælge i Gloss Black.

UDFORSK DENNE MODEL
SE GALLERI
SVAUTOBIOGRAPHY DYNAMIC
RANGE ROVER SVAUTOBIOGRAPHY</br> DYNAMIC STEALTH

Special Vehicle Operations skaber de mest unikke Land Rover-modeller såsom SVAutobiography Dynamic Stealth, som er udstyret med interiørlister i Grand Black og 22” Style 5087 fælge med 5 dobbelteger, hvilket sikrer SVAutobiography Dynamic en kraftfuld fremtoning.

UDFORSK DENNE MODEL
SE GALLERI
TEKNOLOGI
PIXEL LASER LED-FORLYGTER
PIXEL LASER LED-FORLYGTER

Pixel-laser LED-forlygter med signaturkørelys er det ultimative ekstraudstyr til forlygterne. Systemet omfatter laserteknologi, der sikrer 5 gange bedre luminans end LED-standardlygter. Systemet aktiveres ved hastigheder over 80 km/t, og når der ikke registreres andet lys fra omgivelserne, sikrer det klart udsyn en halv kilometer frem.

UDFORSK TEKNOLOGI
yt:bBRSgsmrB8I
ADAPTIV FARTPILOT
ADAPTIV FARTPILOT

Tæt trafik og motorvejskørsel har aldrig været nemmere eller mere behageligt. Adaptiv fartpilot med styreassistent1 griber moderat ind med nænsom hjælp til at styre, accelerere og bremse og holder bilen midt i vognbanen, samtidig med at den holder en fast afstand til de forankørende.

UDFORSK TEKNOLOGI
HEAD-UP DISPLAY
HEAD-UP DISPLAY

Head-up-displayet2 projicerer vigtige køretøjsdata såsom bilens hastighed, gearposition og navigationsanvisninger direkte op på forruden. Det omfatter grafik i farver med høj opløsning, hvilket giver dig mulighed for at se relevant information nemt og bekvemt.

UDFORSK TEKNOLOGI
UDFORSK TEKNOLOGI
INFOTAINMENT
Vores InControl underholdningssystem Touch Pro Duo, er udstyret med den mest intuitive og avancerede, integrerede teknologi, som leverer et væld af informationer og underholdning, så du kan få mest muligt ud af din køretur.
INNOVATION
Range Rovers serie af avancerede motorer sikrer høj ydelse. Vælg mellem et bredt udvalg af avancerede benzin- og dieselmotorer eller den nye variant, Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV), som repræsenterer vores mest innovative motor hidtil.
RAFFINERET YDELSE
Omhyggeligt udført teknologi, herunder Terrain Response 2-systemet med Dynamic Mode, giver kontrolleret kørsel, uanset på hvilken vej og under hvilke betingelser du bevæger dig rundt i.
EGENSKABER I TERRÆNET
Range Rover er fortsat førende som det første køretøj, der kombinerer luksus med verdenskendte egenskaber under alle forhold. Range Rovers eksemplariske egenskaber ved kørsel i terræn opnås gennem en kombination af systemer med firehjulstræk (AWD) og unik, innovativ teknologi, der mestrer ethvert terræn.
KØRSELSASSISTENTER
Der findes utallige standardteknologier og innovative SUV-teknologier (ekstraudstyr), der hjælper dig med at mestre bytrafik, ligesom de tilbyder ekstra sikkerhed for dig og dine passagerer i Range Rover. Hver enkelt funktion er designet og udført for at øge fornøjelsen af dit køretøj.
KOMFORT OG BEKVEMMELIGHED
Range Rovers interiør tilbyder for- og bagsæder, som kombinerer den komfort og alsidighed. Komforten forbedres med fire-zoners klimakontrol og kabineluftionisering med PM2.5-filter (ekstraudstyr) imens Meridian Sound System™ og konfigurerbar stemningsbelysning bidrager til afslappede omgivelser.
ALSIDIGHED
ACTIVITY KEY
ACTIVITY KEY

Nyd dine udendørs favoritaktiviteter, og opbevar bilnøglen sikkert i køretøjet. Land Rover Activity Key (ekstraudstyr) er et robust og helt vandtæt armbånd, som giver dig mulighed for at deltage i en lang række aktiviteter, hvor det ikke er så praktisk at have en nøgle på sig.

FIND DIN FORHANDLER
yt:o28JHF3EIk0
AUTOMATISK ADGANGSHØJDE
AUTOMATISK ADGANGSHØJDE

Træd ind i og forlad køretøjet med større lethed og elegance. Når automatisk adgangshøjde er aktiveret, giver den ekstra bekvemmelighed. Systemet aktiveres via elektroniske luftaffjedring, idet køretøjet sænkes med yderligere 50 mm.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
INTELLIGENT OPBEVARING
INTELLIGENT OPBEVARING

Range Rover byder på praktisk opbevaringsplads og sikrer nem adgang til dine personlige genstande samtidig med, at kabinen fremstår overskuelig - fra det dybe opbevaringsrum i midterkonsollen og det nye handskerum øverst, til den luksus som rummet med køl (ekstraudstyr) byder på.


Billedet viser ekstraudstyr

DOWNLOAD EN BROCHURE
KOMFORT OG BEKVEMMELIGHED
SÆDER

Der kan vælges flere forskellige sædemuligheder som ekstraudstyr såsom 16-vejs forsæder med varme med 60:40-splitbagsæde og 24-vejs massagesæder med varme og køling suppleret af Executive Class-bagsæder. I begge varianter har både fører- og passagersæde hukommelse.

BYG DIN EGEN
AUTOMATISK BEVÆGELSESSTYRET SOLGARDIN
AUTOMATISK BEVÆGELSESSTYRET SOLGARDIN

For at forhindre, at kabinen bliver overophedet samt for at minimere belastningen af klimaanlægget, lukker det automatiske solgardin ned, når personerne er steget ud af bilen, og dørene er lukkede.

UDFORSK TEKNOLOGI
HOT STONE-MASSAGESÆDER
HOT STONE-MASSAGESÆDER

Nyd ultimativ Hot Stone-massage, mens du nyder komforten i sædet med 25 afslappende massageprogrammer, inklusiv rullende og pulserende funktioner.

DOWNLOAD EN BROCHURE
IONISERING AF KABINELUFT
IONISERING AF KABINELUFT

Ved at aktivere PURIFY-knappen i din bil tiltrækker og indfanger kabineluftioniseringen med PM2.5-filter fine partikler såsom PM2.5 og luftbårne allergener såsom støv og pollen fra den udefrakommende luft, hvilket gør, at personerne i bilen i mindre grad udsættes for disse forurenende stoffer.

DOWNLOAD EN BROCHURE
yt:M-qqtkmQPIg
EGENSKABER
TERRAIN RESPONSE 2
TERRAIN RESPONSE 2

Matcher terrænets krav. Terrain Response 2 tilpasser sig respons fra køretøjets motor, gearkasse, differentiale og chassissystemer til kørselsbetingelserne. Vælg blandt 7 funktioner: Dynamisk, Eco, Komfort, Græs/Grus/Sne, Mudder og Hjulspor, Sand og Stenbelægning.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
yt:-sz3IQ8oRC8
ELEKTRONISK LUFTAFFJEDRING
ELEKTRONISK LUFTAFFJEDRING

Elektronisk luftaffjedring ændrer hurtigt køretøjets højde og holder alle 4 hjul på jorden på ujævne overflader og giver en sikker og kontrolleret kørsel. Du kan også bruge denne funktion til at ændre køretøjets højde, så du lettere kan laste og tømme tunge genstande.

FIND DIN FORHANDLER
ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL
ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

All-Terrain Progress Control (ATPC) giver dig mulighed for at indstille og holde en konstant hastighed under krævende kørselsforhold såsom mudder, vådt græs, is, sne og snavsede veje. Funktionerne er aktive mellem 1,8 km/t og 30 km/t, så du fortsat fuldt ud kan koncentrere dig om at styre køretøjet og finde en rute gennem uvejsomt terræn.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
YDELSE
ADAPTIVT STØDDÆMPNING
ADAPTIVT STØDDÆMPNING

Adaptive Dynamics får kilometerne til stort set at forsvinde, uden at du bemærker det. Systemet overvåger køretøjets bevægelser over 500 gange i sekundet og reagerer næsten øjeblikkeligt på førerens input og vejens beskaffenhed og hjælper dermed med at give større kontrol og minimere karrosseriets bevægelser og sikrer en mere rolig kørsel.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
DYNAMIC RESPONSE
DYNAMIC RESPONSE

Dynamic Response3 forbedrer køretøjets håndtering med hydraulisk rullekontrol, optimeret ydelse på vejen og passagerkomfort, ved at reducere karrosseriets hældning i sving. Ved at styre for- og bagakslerne uafhængigt af hinanden sikrer systemet øget smidighed ved lav hastighed og forbedret stabilitet ved høj hastighed samt en generelt større styrepræcision.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
AKTIVT LÅSBART DIFFERENTIALE PÅ BAGAKSEL
AKTIVT LÅSBART DIFFERENTIALE PÅ BAGAKSEL

Aktivt, låsbart differentiale på bagaksel giver forbedret drejestabilitet på vejen og raffineret trækevne med begrænset hjulslip off-road. Det sikrer, at kraften overføres til hjulene med mest muligt tilgængeligt vejgreb.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
BÆREDYGTIGHED
INTELLIGENT STOP/START SYSTEM
Alle Range Rovers motorer omfatter teknologier med lav CO₂, såsom det avancerede, intelligente stop/start-system. Stop/Start-systemmet forbedrer brændstofforbruget og ECO-funktionen sikrer, at Range Rover kører mere effektivt ved automatisk implementering af en række handlinger fra blødgøring af pedal på speeder og gearskift, til afbrydelse af de opvarmede sidespejle.
ALUMINIUMSKONSTRUKTION
Range Rovers design inkorporerer genanvendt materiale fra fremstillingsprocessen af karrosseriet. Dette sænker CO2-udledningen i bilens livscyklus.
TILGANG TIL LIVSCYKLUSSEN
Vi er forpligtet til at fremstille køretøjer, der anvender mere bæredygtige materialer, producerer mindre affald og anvender færre naturlige ressourcer. Derfor er Range Rover konstrueret med 85 procents genbrug og 95 procents genindvinding for øje.
SIKKERHEDSFUNKTIONER
BYG DIN EGEN
ISOFIX
ISOFIX-punkter i bagsæderne gør det nemt at installere autostole. De garanterer også en stærk forbindelse mellem autostolen og køretøjet, så sikkerheden øges.
AIRBAGS
Range Rovers omfattende system bestående af fører- og passagerairbags sikrer fremragende beskyttelse for alle personer i køretøjet.
SIKKERHEDSSELER
Ekstra beskyttelse opnås med selestrammere, som reducerer den fremadrettede bevægelse i tilfælde af en frontalkollision.
NØDBREMSE
Nødbremsen øger følelsen af sikkerhed og advarer føreren om potentielle frontale kollisioner. Hvis du ikke griber ind, aktiverer systemet bremserne for at afbøde et eventuelt sammenstød.
ELECTRONIC TRACTION CONTROL
Systemet optimerer vejgrebet og stabiliteten ved at begrænse momentet på det hjul, der spinner og anvende bremser, hvis det kræves.
NØDOPBREMSNINGSASSISTENT
Nødopbremsningsassistenten registrerer, når du træder bremsepedalen hurtigt ned uden at træde hårdt nok til at opnå den kortest mulige bremselængde. Den forstærker derfor bremsetrykket i ABS-pumpen for at sikre, at du standser i tide.

1 Inkluderet i Driver Assist Pack.
2 Kræver infrarød reflekterende forrude i nogle lande.
3 Fås kun til V8-motorer.

Actual-sæder er udstyret med nye puder og indlæg med blødere, mere løst læder for at optimere disse features. Kontakt din Land Rover forhandler for at få flere oplysninger