RANGE ROVER SPORT

DEN MEST DYNAMISKE RANGE ROVER.

UDFORSK DESIGN
TIL TOP
SAMMENLIGN VORES BILER
Brug sammenligningsværktøjet til at finde den perfekte Land Rover.
BYG DIN EGEN
Brug konfiguratoren til at designe den perfekte Range Rover Sport.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Find ud af mere om Land Rovers biler.
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur hos din nærmeste forhandler.
DESIGN
EKSTERIØR DESIGN

Range Rover Sport er designet til at kræve opmærksomhed. Dens lavere og mere sportslige profil er optimeret ved hjælp af de nye kofangere for og bag med integrerede afgangsrør*, og det opsigtsvækkende, moderne look suppleres af LED-lygterne, der smyger sig om siden, og er udstyret med elegante dynamiske blinklys (ekstraudstyr).
BYG DIN EGEN

SE GALLERI

INTERIØR DESIGN
STEMNINGSBELYSNING

Uovertruffen komfortabel. Exceptionelt funktionel. Interiørets elegante, moderne design suppleres af optimeret stemningsbelysning og montering af Touch Pro Duo.

BYG DIN EGEN
SE GALLERI
SÆDER
SÆDER

Uanset om du er til det enkle eller til smarte kontraster, får du med udvalget af sæder det perfekte indtryk, hver gang du sætter dig ind i Range Rover Sport. Du kan vælge mellem fire lædertyper, bl.a. Windsor og Semi-Aniline, der fås i otte forskelle farvemuligheder. De fås i enten monotone, duotone eller duo-tone med Suedecloth.

BYG DIN EGEN
SE GALLERI
YDELSE
ADAPTIVT STØDDÆMPNING
ADAPTIVT STØDDÆMPNING

Systemet sikrer den perfekte afbalancerede kørsel og kontrol med indstilling af kontinuerligt variable dæmperindstillinger. Adaptive Dynamics overvåger køretøjets bevægelser mindst 500 gange i sekundet og reagerer på dine input og vejens beskaffenhed for at sikre en komfortabel, kontrolleret kørsel.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
SPORTSHIFT SELECTOR
COMMANDSHIFT 2

Det rummelige cockpit er skabt med føreren i fokus. Den forhøjede sportskøreposition sikrer en mere tryg kørsel, og intuitive betjeningselementer omfatter gearvælgeren CommandShift 2, der giver føreren mulighed for at vælge mellem manuelt gearskift eller gearskift ved hjælp af skiftepalerne på rattet.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
CONFIGURABLE DYNAMICS
CONFIGURABLE DYNAMICS

Med Configurable Dynamics-funktionen, der giver mulighed for at vælge enten raffinement og komfort eller ydelse, kan du tilpasse køretøjets speederprogram, skiftepunkterne i gearkassen, indstillingerne for styretøjet og affjedringen, så de er afstemt efter dine kørselsbehov.


*Standard i forbindelse med V8-motorer.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
TEKNOLOGI
LED-FORLYGTER
LED-FORLYGTER

Pixel-laser LED-forlygter med signaturkørelys er det ultimative ekstraudstyr til forlygterne. Systemet omfatter laserteknologi, der sikrer fem gange bedre luminans end LED-standardlygter. Systemet aktiveres ved hastigheder over 80 km/t, og når der ikke registreres andet lys fra omgivelserne, sikrer det klart udsyn en halv kilometer frem.

UDFORSK TEKNOLOGI
yt:9t6C057826g
ADAPTIV FARTPILOT
ADAPTIV FARTPILOT

Lange ture har aldrig været nemmere eller mere behagelige. Adaptiv fartpilot med styreassistent* griber moderat ind med nænsom hjælp med at styre, accelerere og bremse og holder bilen midt i vognbanen, samtidig med at den holder en fast afstand til de forankørende.

UDFORSK TEKNOLOGI
HEAD-UP DISPLAY
HEAD-UP DISPLAY

Head-up-displayet* projicerer vigtige køretøjsdata såsom bilens hastighed, gearposition og navigationsanvisninger direkte op på forruden. Det omfatter grafik i farver med høj opløsning, hvilket giver dig mulighed for at se relevant information nemt og bekvemt.


*Kræver infrarød reflekterende forrude i nogle lande.

UDFORSK TEKNOLOGI
UDFORSK TEKNOLOGI
INFOTAINMENT
Touch Pro Duo infotainmentsystemet i bilen er udstyret med de mest intuitive og avancerede, integrerede teknologier, som leverer et væld af informationer og underholdning, så du kan få mest muligt ud af din køretur.
INNOVATION
Range Rover Sports serie af avancerede og brændstoføkonomiske motorer sikrer høj ydelse. Vælg mellem et udvalg af avancerede benzin- og dieselmotorer eller den nye variant, Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV), som repræsenterer vores mest innovative motor hidtil.
YDELSE PÅ VEJEN
Uovertruffet greb og styretøj understreger, at Range Rover Sport er vores mest dynamiske SUV. Med et udvalg af nøje udviklede teknologier tilbyder den en hæsblæsende køreoplevelse, uanset hvilke vejforhold og vejrbetingelser du byder den.
EVNER VED TERRÆNKØRSEL
Range Rover Sports eksemplariske egenskaber ved kørsel i terræn opnås gennem en kombination af systemer med firehjulstræk (AWD) og unikke, innovative teknologier, der mestrer ethvert terræn.
KØRSELSASSISTENTER
Der findes utallige standardteknologier og innovative teknologier (ekstraudstyr), der hjælper dig med at mestre bytrafik, ligesom de tilbyder ekstra sikkerhed for dig og dine passagerer. Alle systemer er designet og udviklet med henblik på at sikre bekvemmelighed, afslappethed og komfort under køreturen.
KOMFORT OG BEKVEMMELIGHED
Range Rover Sport løfter fører- og passagerkomforten til det højest tænkelige niveau. Det moderne interiør er omhyggeligt designet og omfatter nye forsæder, der støtter bedre, samt muligheden for at vælge disse i semianilinlæder som ekstraudstyr.
ALSIDIGHED
AUTOMATISK ADGANGSHØJDE
AUTOMATISK ADGANGSHØJDE

Automatisk adgangshøjde sikrer ekstra bekvemmelighed og bedre egenskaber. Systemet aktiveres via den elektroniske luftaffjedring og giver passagererne mulighed for nemmere ind- og udstigning, idet køretøjet sænkes 50 mm.

BYG DIN EGEN
5 + 2 SÆDER
5 + 2 SÆDER

I forbindelse med 5 + 2-arrangementet (ekstraudstyr), der giver mulighed for at transportere op til 7 personer i køretøjet, er der placeret to ekstra sæder under gulvet i bagagerummet. Bagagepladsen er ikke mindsket, og sæderne på anden sæderække kan bevæges 100 mm frem/tilbage, hvilket sikrer nemmere adgangsforhold.

BYG DIN EGEN
INTELLIGENT OPBEVARING
INTELLIGENT OPBEVARING

For at sikre, at det ikke roder i kabinen, er der mere opbevaringsplads, herunder en fordybning til smartphones. Og køleskabet (ekstraudstyr) i midterkonsollen foran kan rumme op til fire flasker på 500 ml og holde temperaturen på 5 °C.

BYG DIN EGEN
yt:y640zxyQjm8
KOMFORT OG BEKVEMMELIGHED

BEVÆGELSESSTYRET SOLGARDIN


For at forhindre, at kabinen bliver overophedet samt minimere belastningen af klimaanlægget, lukker det automatisk solgardin automatisk, når personerne er steget ud af bilen, og dørene er lukkede.

UDFORSK TEKNOLOGI
EGENSKABER
ALL-TERRAIN
ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

Indstiller og holder en konstant hastighed under krævende kørselsforhold såsom mudder, vådt græs, sne og snavsede veje. All Terrain Progress Controll (ATPC)* er aktivt mellem 1,8 km/t og 30 km/t, så du fortsat fuldt ud kan koncentrere dig om at styre køretøjet og finde en rute gennem uvejsomt terræn.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
VADEDYBDE
VADEDYBDE

Vores unikke Terrain Response-system optimerer motoren, gearkassen, differentialerne og chassiset, så de matcher terrænets udfordringer. Terrain Response 2 (ekstraudstyr) løfter det prisvindende systems egenskaber til et nyt niveau, idet det automatisk vælger den mest egnede indstilling. Det omfatter også en Rock Crawl-funktion.

FIND DIN FORHANDLER
TERRAIN RESPONSE
TERRAIN RESPONSE

Vores unikke Terrain Response-system optimerer motoren, gearkassen, differentialerne og chassiset, så de matcher terrænets udfordringer. Terrain Response 2 (ekstraudstyr) løfter det prisvindende systems egenskaber til et nyt niveau, idet det automatisk vælger den mest egnede indstilling. Det omfatter også en Rock Crawl-funktion.

DOWNLOAD EN BROCHURE
yt:uPZIFx1vTac
BÆREDYGTIGHED
EFFEKTIVITET
Range Rover Sports motorer omfatter teknologier med lav CO₂ såsom det avancerede, intelligente stop/start-system. Dette system slukker for motoren ved stilstand og starter den igen, når bremsepedalen slippes, hvilket forbedrer brændstofforbruget med mellem 5 og 7 procent. Den ekstra ECO-funktion anvender software til at sikre, at køretøjet kører mere effektivt og økonomisk.
ALUMINIUM
Range Rover Sports karrosseristruktur i aluminium omfatter genbrugsmateriale, hvilket resulterer i vægtbesparelser, forbedret brændstofeffektivitet, mindre udledning og bedre ydelse.
TILGANG TIL LIVSCYKLUSSEN
Som en miljømæssigt ansvarlig virksomhed er vi forpligtet til at producere køretøjer, der anvender mere bæredygtige materialer, producerer mindre affald og anvender færre naturlige ressourcer. Derfor er Range Rover Sport konstrueret med 85 procents genbrug og 95 procents genindvinding for øje. Og vi investerer i højteknologiske faciliteter, hvor vi kan gøre vores biler endnu mere effektive – så de bruger mindre vand og energi og således genererer mindre affald og udleder mindre kulstof.
SIKKERHEDSFUNKTIONER
DOWNLOAD EN BROCHURE
ISOFIX
ISOFIX-punkter i bagsæderne gør det nemt at installere autostole. De garanterer også en stærk forbindelse mellem autostolen og køretøjet, så sikkerheden øges.
AIRBAGS
Range Rover Sports omfattende system bestående af fører- og passagerairbags sikrer fremragende beskyttelse for alle personer i køretøjet.
SIKKERHEDSSELER
Ekstra beskyttelse opnås med selestrammere, som reducerer den fremadrettede bevægelse i tilfælde af en frontalkollision.
LED-FORLYGTER
Range Rover Sport er udvendigt udstyret med LED-lygter hele vejen rundt som standard. LED-lygter er designet til at holde i hele køretøjets levetid, og de bruger mindre energi.
FORHØJET SPORTSKØREPOSITION
Range Rover Sports forhøjede sportskøreposition sikrer en mere sikker, engageret kørsel Den hævede position forbedrer dit udsyn, hvilket bidrager til bedre sikkerhed.
yt:mhcj81F7kLQ
NØDOPBREMSNINGSASSISTENT (EBA)
Nødopbremsningsassistenten registrerer, når du træder bremsepedalen hurtigt ned uden at træde hårdt nok til at opnå den kortest mulige bremselængde. Den forstærker derfor bremsetrykket i ABS-pumpen for at sikre, at du standser i tide.

Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) og land eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller konfigurér din bil online.