TEKNOLOGI
TIL TOP
INFOTAINMENT
BAGSÆDEUNDERHOLDNING
Bagsædeunderholdningssystemet (ekstraudstyr) har to indbyggede skærme på 8" i hver nakkestøtte eller sædemonterede, ophængte HD-touchskærme på 10". Begge systemer leveres med et sæt digitale trådløse hovedtelefoner fra WhiteFire® og HDMI, Mobile High-Definition Link (MHL) og USB-forbindelser.
SMARTPHONE-PAKKE
Ved at dele skærmen med din SUV-models infotainmentsystem kan Smartphone Pack hjælpe dig med at bruge din smartphone sikkert, selv når du er i bilen. Systemerne omfatter både Android AutoTM og Apple CarPlay®.

Apple CarPlay® er et registreret varemærke, der tilhører Apple, Inc. og er registreret i USA og andre lande.
STEMMEGENKENDELSE
InControls stemmegenkendelsessystem forstår talte instruktioner, så du kan interagere med dit køretøj og dine apps og dermed foretage et opkald eller vælge et musiknummer uden at miste koncentrationen og fjerne blikket fra vejbanen forude.
PRO SERVICES
Pro Services stilles alt til rådighed lige fra information baseret på trafikflow i realtid til dør-til-dør-navigation.
UDFORSK INCONTROL
PROTECT
Anvend Protect til at registrere dine køreture, tjekke brændstofniveauet på afstand, finde dit parkerede køretøj nemt og bekvemt og endog tjekke, om du har glemt at lukke en rude. Omfatter optimeret Land Rover Assistance.
UDFORSK INCONTROL
MERIDIAN™ SOUND SYSTEM
MERIDIAN™ SOUND SYSTEM

Fantastisk defineret gengivelse, krystalklar diskant og fyldig, dyb bas, som opnås takket være nøje placering af 13 højtalere, som også omfatter en to-kanals subwoofer.

UDFORSK MERIDIAN™
MERIDIAN™ SURROUND SOUND SYSTEM
MERIDIAN™ SURROUND SOUND SYSTEM

Den samme fylde og knivskarpe lyd, som du oplever ved en live-koncert, leveret gennem et arrangement bestående af 19 højtalere foran, i siden og bagi samt en 2-kanals subwoofer – alt sammen gnidningsfrit integreret ved hjælp af Trifield™-teknologi.

UDFORSK MERIDIAN™
MERIDIAN™ SIGNATURE SOUND SYSTEM
MERIDIAN™ SIGNATURE SOUND SYSTEM

Verdens første Trifield™ 3D-teknologi løfter surround sound til nye højder. Signaturlydsystemet omfatter 23 højtalere og en to-kanals subwoofer. Følelsen af kabinepladsen er udvidet og utroligt autentisk, så dine yndlingskoncerter gengives i fuld skala, så det er som at være der live.

UDFORSK MERIDIAN™
INNOVATION
PHEV
Uden at gå på kompromis med egenskaber eller udseende, drives vores Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV) af vores mest innovative motor til dato med en CO₂ -emission fra 64 g/km.
UDFORSK PHEV
KARROSSERI HELT I ALUMINIUM
Det innovative selvbærende karrosseri er lettere, stærkere og mere bæredygtigt, og det besidder fremragende stivhed og raffinement med evnen til at klare de samme påvirkninger ved terrænkørsel som alle andre Land Rover-modeller.
IGUIDE
Appen Land Rover iGuide anvender den nyeste augmented reality-teknologi til at forklare alle de nødvendige funktioner og betjeningselementer i dit køretøj. Den fungerer også som mobil brugervejledning, så du er sikker på, at du altid har svar på dine spørgsmål lige ved hånden.
DOWNLOAD THE APP
PRÆSTATIONER
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
ELEKTRONISK AKTIVT DIFFERENTIALE MED TORQUE VECTORING BY BRAKE
Torque Vectoring by Braking-systemet sikrer responsiv, kontrolleret kurvekørsel og styrepræcision i selv de skrappeste sving. Det elektroniske differentiale og køretøjets bremsesystem afbalancerer konstant fordelingen af motorens moment mellem de fire hjul i sving.
DYNAMIC STABILITY CONTROL
Overvåger Range Rover Sports dynamik og griber ind for at maksimere køretøjets stabilitet. Dynamic Stability Control reducerer motorens moment og bremser de relevante hjul for at korrigere køretøjets kørselsretning.
HASTIGHEDSSÆNKNING
Hastighedssænkningssystemet anvender den elektroniske luftaffjedring til at reducere aerodynamisk modstand og brændstofforbrug ved konstant hastighed, idet køretøjet sænkes 15 mm i forhold til normal frihøjde, når hastigheden når 105 km/t.
DYNAMIC PROGRAM
Køretøjer, der er udstyret med Terrain Response 2 og elektronisk aktivt differentiale med Torque Vectoring by Braking, har en ekstra indstilling, Dynamic Program, der indstiller affjedringen med henblik på at sikre endnu mere fast karrosserikontrol med mere direkte og skarpe køreegenskaber.
EGENSKABER
BYG DIN EGEN
ADVANCED TOW ASSIST
Optional Advanced Tow Assist (ekstraudstyr) hjælper dig med at styre retningen på dit påhæng ved bak med drejefunktionen. Terrain Response 2. Systemet (ekstraudstyr) styrer køretøjet, så du opnår den ønskede linje for dit påhæng under bakning.
IGANGSÆTNING VED LAVT VEJGREB
Low Traction Launch sikrer dig optimal kontrol med momentet, når du starter fra stilstand, idet egenskaberne ved kørsel på glat underlag såsom vådt græs, sne og is forbedres.
HØJ OG LAV GEAR
Ekstra lavere gear kan vise sig at være uvurderlige under vanskelige kørselsforhold såsom stejle stigninger eller hældninger, terrænkørsel eller kørsel med påhæng. Totrins-fordelergearkassen sikrer dig præcis hastighed og kontrol under sådanne forhold.
HILL DESCENT CONTROL
Land Rovers patenterede Hill Descent Control (HDC) er standard. Systemet hjælper føreren med at styre nedkørsler på krævende hældninger. Dette sker ved, at systemet opretholder en konstant hastighed og bremser hvert hjul separat.
STANDARDKØRSELSASSISTENTER
BAKKAMERA
Bakkameraet giver bedre udsyn under bakning og hjælper samtidig ved tilkobling af en trailer. Statiske linjer repræsenterer køretøjets omrids, og den forventede rute lægges over bakkameraets billede, så det bliver så let som muligt at parkere på parkeringsområder med snæver plads.
LANE DEPARTURE WARNING
Hjælper med til at gøre lange køreture meget mere sikre. Lane Departure Warning registrerer, hvis din bil utilsigtet forlader vognbanen, og underretter dig med en visuel alarm og vibrationer i rattet.
PARKERINGSHJÆLP FOR OG BAG
Dette gør parkering under trange parkeringsforhold mere sikkert. Når du vælger bakgear, aktiveres sensorer i den bageste kofanger. Når du parkerer, angiver touchskærmen i kombination med lyde, hvor tæt du er på forhindringer.
FARTPILOT OG FARTBEGRÆNSER
Fartpiloten og fartbegrænseren giver føreren mulighed for at opretholde køretøjets aktuelle hastighed uden at skulle træde på speederpedalen, hvilket hjælper med at reducere træthed. Fartbegrænseren giver dig også mulighed for at indstille en maksimal hastighed på forhånd.
UDSTYRSPAKKER
DRIVER ASSIST-PACK

Driver Assist Pack indeholder den mest omfattende pakke med kørsels- og parkeringsteknologi. Driver Assist Pack er baseret på både Drive Pro Pack og Park Pro Pack og har desuden adaptiv fartpilot med styreassistent og 360° Surround Camera.

BYG DIN EGEN
BYG DIN EGEN
KØRSEL
Drive Pack (ekstraudstyr) tilbyder en lang række funktioner, der sørger for sikkerheden og holder dig informeret, herunder Driver Condition Monitor, Blind Spot Monitor, Traffic Sign Recognition og Adaptive Speed Limiter.
DRIVE PRO
I tillæg til de teknologier, der er inkluderet i Drive Pack, omfatter Drive Pro Pack - Lane Keep Assist, Blind Spot Assist og Adaptive Cruise Control med Stop & Go Queue Assist og nødopbremsning ved høj hastighed.
PARKERING
Omfatter 360ᵒ parkeringshjælp og Rear Traffic Monitor, så du opnår fuld sikkerhed ved manøvrering under trange pladsforhold. Clear Exit Monitor advarer passagerer på bagsædet om køretøjer, der nærmer sig, før de stiger ud af køretøjet.
PARK PRO
Ud over de teknologier, der er omfattet af Park Pack, omfatter Park Pro parkeringsassistenten, der gør parallelparkering og parkering i båse nemmere end nogensinde før, idet systemet styrer dit køretøj ind i en passende bås.
KOMFORT OG BEKVEMMELIGHED
DOWNLOAD EN BROCHURE
SÆDER MED VARME OG KØLING
For- og bagsæder med varme og køling (ekstraudstyr) kan vælges for at sikre optimal komfort uanset temperatur.
FORBINDELSE
Range Rover Sport kan fås med to stik til hjemmebrug (ekstraudstyr) samt fem USB-porte placeret rundt omkring i kabinen. Alle personer i bilen kan dermed holde deres udstyr opladet og forblive underholdt, uanset hvor de sidder.
yt:V8dudKAsTnw
KONFIGURERBAR KABINEBELYSNING
Konfigurérbar stemningsbelysning i kabinen (ekstraudstyr) giver dig mulighed for at variere farve og nuance, så stemningen i kabinen er afstemt efter dit humør. Vælg mellem ti farver via touchsckærmen.
OPVARMNING ELLER AFKØLING AF KABINEN PÅ FORHÅND MED FJERNBETJENING
Dette system kan opvarme eller afkøle køretøjet på forhånd via fjernbetjening og 7-dages timer. Du kan altid være sikker på, at kabinen har den rette temperatur, før du stiger ind.
ELDREVET, BEVÆGELSESSTYRET BAGKLAP
Med den eldrevne, bevægelsesstyrede bagklap kan du åbne eller lukke bagklappen uden fysisk berøring af køretøjet. Det er elbetjent med to sensorer på hver side af køretøjet. Du bevæger ganske enkelt foden under en af sensorerne for at aktivere funktionen.
SOFT DOOR CLOSE
Range Rover Sport fås med eldrevne låse i alle døre. De styrer de sidste 6 mm af dørenes bevægelse, så for- og bagdøre lukkes blødt og uden støj.
SAMMENLIGN VORES BILER
Brug sammenligningsværktøjet til at finde den perfekte Land Rover.
BYG DIN EGEN
Brug konfiguratoren til at designe den perfekte Range Rover Sport.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Find ud af mere om Land Rovers biler.
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur hos din nærmeste forhandler.

Meridian er et registreret varemærke, der tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og "three fields"-enheden er et varemærke, der tilhører Trifield Productions Ltd. Udstyr og tilgængelighed kan variere afhængigt af modelspecifikationer og marked.

Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængig. Kontakt dit landespecifikke Land Rover-websted eller lokale forhandler af Land Rover for tilgængelighed og for at få de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet datakontrakt, der kræver ekstra abonnement som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnettet overalt. De informationer og billeder, der vises på denne webside i forbindelse med InControl-teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre system-/visuelle ændringer, afhængig af det valgte ekstraudstyr. Alle funktioner i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over bilen.

De angivne værdier er NEDC2 beregnet ud fra producentens officielle WLTP-tests i henhold til EU-lovgivningen. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO2 og brændstoføkonomital kan variere afhængigt af hjulmontering og eventuelt monteret ekstraudstyr. NEDC2 er tal, der er beregnet ved hjælp af en formel fastsat af regeringen på grundlag af WLTP-tal svarende til det, som disse tal ville have været under den gamle NEDC-test. Derefter kan den korrekte beskatningsform vælges.

WLTP er den nye officielle EU-test, som anvendes til at beregne de(t) standardiserede brændstofforbrug og CO2-tal for personbiler. Den måler brændstof- og energiforbrug samt rækkevidde og udledning. Den er beregnet til at fremskaffe tal, som i højere grad afspejler de tal, der fremkommer under reelle kørselsforhold. I testkøretøjer med ekstraudstyr og med et/en mere krævende testforløb og kørselsprofil.

Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængig. Kontakt dit landespecifikke Land Rover-websted eller lokale forhandler af Land Rover for tilgængelighed og for at få de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet datakontrakt, der kræver ekstra abonnement som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnettet overalt. De informationer og billeder, der vises på denne webside i forbindelse med InControl-teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre system-/visuelle ændringer, afhængig af det valgte ekstraudstyr. Alle funktioner i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over bilen.