UDSTYR OG TILBEHØR

Ikke alt ekstraudstyr kan fås til alle modeller. Kontakt din lokale Land Rover-forhandler for at finde ud af mere.

TIL TOP
UDSTYRSPAKKER
BLACK EXTERIOR PACK
BLACK EXTERIOR PACK

Fremhæv Range Rover Sports eksteriør yderligere ved at vælge Black Pack. Denne pakke tilfører et mere dynamisk look og kombinerer features i Gloss Black med detaljer i Narvik Black i kølergrillen, kølerhjelmen, kofangerluftindtag og spejlkapper, så køretøjet får et endnu mere imponerende udtryk.

SE GALLERI
KULFIBERPAKKE
KULFIBERPAKKE

Sætter et fantastisk ekstra præg på Range Rover Sport. Denne pakke omfatter eksteriørdetaljer i Gloss kulfiber, herunder spejlkapper, indfatning i kølergrill, kølerhjelm, kofangerluftindtag og bagklaplister for at fremhæve køretøjets ubestridte look og udtryk yderligere.

SE GALLERI
yt:eCmT5XnZ3Ys
SVR-KULFIBERPAKKE
SVR-KULFIBERPAKKE

Eksteriørpakken i kulfiber til SVR tilføjer kulfiberdetaljer med Gloss-finish til kofangeren foran, kølergrillen og kofangerluftindtagene. Range Rover Sport SVRs eksklusive kølerhjelm i kulfiber, der er karrosserifarvet som standard, fås også med den iøjnefaldende midtersektion i kølerhjelmen i kulfiber som ekstraudstyr, hvor man kan se kulfiberstrukturen.

SE GALLERI
CAPABILITY ON AND OFF-ROAD

Med Off-Road Pack når køretøjets 4x4 køreegenskaber nye højder, og pakken omfatter Terrain Response 2, All Terrain Progress Control (ATPC), en totrins-fordelergearkasse og i forbindelse med visse motorer Adaptive Dynamics eller elektronisk luftaffjedring.

BYG DIN EGEN
EKSTERIØRUDSTYR
FÆLGE

Vores mest smidige, dynamiske og responsive Land Rover nogensinde leveres med en række matchende fælge. Eksklusive fælge i størrelsen 19" til 22" fås med mange forskellige former for finish, herunder Gloss Black, Diamond Turned og Satin Polished. Et unikt letvægtsfælg, som kun fås til SVR, kan også vælges.

BYG DIN EGEN
PANORAMATAG

Det faste panoramatag eller panoramaskydetaget, der begge er ekstraudstyr, bader Range Rover Sports interiør i lys og øger følelsen af plads. Fås i et udvalg af farver, der matcher køretøjets karrosserifarve, eller i kontrastfarven Narvik Black.

BYG DIN EGEN
MATRIX LED FORLYGTER
MATRIX LED FORLYGTER

Matrix LED-forlygter med signaturkørelys (DRL) fås som ekstraudstyr og omfatter Advanced Driving Beam (ADB) samt et adaptivt forlygtesystem (AFS). Begge systemer samarbejder om at maksimere udsynet under alle forhold, idet fordelene ved det udsyn, fjernlys giver, udnyttes fuldt ud uden at blænde modkørende køretøjer samtidig med, at nærlyset er optimeret, så det tilpasser sig efter køreforholdene.

BYG DIN EGEN
PIXEL LASER LED-FORLYGTER
PIXEL LASER LED-FORLYGTER

Pixel-laser LED-forlygter med signaturkørelys er det ultimative ekstraudstyr til forlygterne. Systemet omfatter laserteknologi, der sikrer fem gange bedre luminans end LED-standardlygter. Systemet aktiveres ved hastigheder over 80 km/t, og når der ikke registreres andet lys fra omgivelserne, sikrer det klart udsyn en halv kilometer frem.

BYG DIN EGEN
yt:Idxkxl4pdg4
PIXEL LED-FORLYGTER
PIXEL LED-FORLYGTER

Pixel LED-forlygter med signaturkørelys (ekstraudstyr) byder på vores mest avancerede teknologi og bygger på Matrix LED-forlygternes ADB- og AFS-egenskaber. De giver en skarpere opløsning, så den lysstråle, der står til rådighed for føreren, maksimeres, ligesom lysdæmpningen er mere præcis, så modkørende køretøjer ikke blændes.

BYG DIN EGEN
INTERIØRUDSTYR
DOWNLOAD EN BROCHURE
INTERIØRLISTER
Vælg mellem et udvalg af interiøroverflader, herunder træ, aluminium og kulfiber som ekstraudstyr. Overflader kan være knyttet særskilt til bestemte modeller.
INTERIØRFARVER
For at sikre, at køretøjet ser lige så godt ud, som det kører, kan man vælge mellem en lang række farver, herunder moderne farver såsom Ebony Vintage Tan og Ebony Eclipse.
SÆDER
Sæderne i køretøjet kan fås med op til 22-vejs indstilling af sædets bevægelser, og man kan vælge mellem et stort udvalg af materialer, herunder semianilinlæder og moderne farver Teknologier, der omfatter massage, varme og køling som ekstraudstyr, øger komforten.
MONOTONE-SÆDER
Til alle, som foretrækker det enkle. Monotone-sæder i Ebony, Almond, Espresso eller Ivory fås i Grained*, Windsor og Semi-Aniline-læder.

*Kun Ebony og Almond. Sæde vist i Windsor-læder.
DUOTONE-SÆDER MED SÆDEVANGER I SUEDECLOTH
Giver et mere sporty interiør med lækre kontraster. Duotone med SuedeCloth-sæder fås i Windsor-læder og farvemulighederne Ebony/Ivory, Ebony/Vintage Tan, Ebony/Eclipse eller Ebony/Pimento.
DUOTONE-SÆDER
Giver et endnu mere luksuøst interiør. Duotone fås i Semi-Aniline-læder og farvemulighederne Ebony/Ivory, Ebony/Vintage Tan, Ebony/Eclipse eller Ebony/Pimento.
TEKNOLOGI

Range Rover Sports topmoderne In-Car Technology hjælper med at holde alle i bilen sikre, underholdt og tilsluttet på hver eneste køretur. Med de nyeste innovationer, ydelse og egenskaber, så du får det meste ud af dit køretøj.

UDFORSK TEKNOLOGI
LAND ROVER TILBEHØR
FIND TILBEHØR
PET PACK
Vælg mellem et udvalg af vores Pet Packs for at sikre, at dit kæledyr transporteres sikkert og komfortabelt på alle køreture samtidig med, at køretøjets interiør beskyttes.
yt:53jhjBNto4s
CLICK AND GO SYSTEM
Tilbehørssystemet, der kan anvendes til mange formål, kan fastgøres mellem nakkestøttens monteringsbeslag, og der kan tilføjes ekstra fastspændingsmuligheder, så tablets, tasker og jakker kan fastholdes.
yt:zYNw8zoz9OM
UDTRÆKKELIGE INDSTIGNINGSTRIN
Disse smarte og praktiske trin gør det lettere at stige ind og ud af bilen. De er skjult under panelerne, når de ikke er i brug.
yt:_JyDMoGrZkw
TAGLASTTILBEHØR
Oplev glæden og komforten ved fleksibel lastkapacitet med et udvalg af tagmonteret tilbehør, herunder den tagmonterede cykelholder, holderen til udstyr til vandsport og sportstagboksen.
SAMMENLIGN VORES BILER
Brug sammenligningsværktøjet til at finde den perfekte Land Rover.
BYG DIN EGEN
Brug konfiguratoren til at designe den perfekte Range Rover Sport.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Find ud af mere om Land Rovers biler.
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur hos din nærmeste forhandler.

Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller konfigurér din bil online.