TEKNOLOGI
TIL TOP
INFOTAINMENT
RAT
Rattet har trykfølsomme knapper, der er skjult, indtil de tændes. En af disse knapper kan programmeres, så de kan gøres personlige til dine ønsker og opfylde en række funktioner.
BAGSÆDEUNDERHOLDNING
Bagsædeunderholdningssystemet (ekstraudstyr) har to indbyggede skærme på 8" i hver nakkestøtte eller sædemonterede, ophængte HD-touchskærme på 10". Systemet er monteret med trådløse hovedtelefoner og fjernbetjening, USB- og HDMI-porte til understøttelse af mange enheder.
TALEGENKENDELSE
Range Rover har intelligent talegenkendelse, så du kan udføre opgaver, uden at fjerne øjnene fra vejen. F.eks. "Tune ind på 97,9", eller "Ring hjem".
SMARTPHONE-PAKKE
Ved at dele skærmen med din SUV-models infotainmentsystem kan Smartphone Pack hjælpe dig med at bruge din smartphone sikkert, selv når du er i bilen. Systemerne omfatter både Android Auto™ og Apple CarPlay®
PRO SERVICES
Pro Services stiller alt til rådighed, lige fra information baseret på trafikflow i realtid, til dør-til-dør-navigation, som koordineres med din smartphone.
UDFORSK INCONTROL
PROTECT
Sammen med mulighed for let at finde din parkerede Range Rover kan du anvende Protect til at registrere dine køreture, tjekke brændstofniveauet på afstand, finde dit parkerede køretøj nemt og bekvemt og endog tjekke, om du har glemt at lukke en rude. Omfatter optimeret Land Rover Assistance.
UDFORSK INCONTROL
MERIDIAN™ SURROUND SOUND SYSTEM
MERIDIAN™ SURROUND SOUND SYSTEM

Den samme fyldige og knivskarpe lyd, som du oplever ved en live-koncert, leveret gennem et arrangement bestående af 19 højtalere samt en 2-kanals subwoofer – alt sammen gnidningsfrit integreret ved hjælp af Trifield™-teknologi2.

UDFORSK MERIDIAN™
innovation
ALL-ALUMINIUM BODY
Det innovative selvbærende karrosseri er lettere, stærkere og mere bæredygtigt, og det besidder fremragende stivhed og raffinement med evnen til at klare de samme påvirkninger ved terrænkørsel som alle andre Land Rover-modeller.
LAND ROVER IGUIDE
Appen Land Rover iGuide anvender den nyeste augmented reality-teknologi til at forklare alle de nødvendige funktioner og betjeningselementer i dit køretøj. Den fungerer også som mobil brugervejledning, så du er sikker på, at du altid har svar på dine spørgsmål lige ved hånden.
EGENSKABER
FIND DIN FORHANDLER
HASTIGHEDSSÆNKNING
Hastighedssænkningssystemet anvender den elektroniske luftaffjedring til at reducere aerodynamisk modstand og brændstofforbrug ved konstant hastighed, idet køretøjet sænkes 15 mm i forhold til normal frihøjde, når hastigheden når 105 km/t.
DYNAMIC MODE
Denne indstilling - som er en del af Terrain Response - giver en fastere affjedringsindstilling for at opnå en mere dynamisk kørestil. Kørslen er kontrolleret og sikker, hvilket giver dig maks. køreglæde.
KOMFORT-TILSTAND
Som en del af Terrain Response giver denne indstilling førsteklasses komfort på vej, opnået ved kalibrering af ophængsindstillingerne, så der opnås en mere raffineret kørsel.
EGENSKABER
BYG DIN EGEN
Høj og lav gear
Ekstra lave gear kan vise sig at være uvurderlige under vanskelige kørselsforhold, såsom når der køres i terrænet eller ved kørsel med påhæng. Totrins-fordelergearkassen sikrer dig præcis hastighed og kontrol under sådanne forhold.
LANCERING AF LAVT VEJGREB
Low Traction Launch sikrer dig optimal kontrol med momentet, når du starter fra stilstand, idet egenskaberne ved kørsel på glat underlag såsom vådt græs, sne og is forbedres.
ADVANCED TOW ASSIST
Advanced Tow Assist kan styre retningen på dit påhæng ved bakmanøvrer med drejefunktionen Terrain Response 2. Systemet (ekstraudstyr) styrer køretøjet, så du opnår den ønskede linje for dit påhæng under bakning.
HILL DESCENT CONTROL
Land Rovers patenterede Hill Descent Control (HDC) er standard. Systemet hjælper føreren med at styre nedkørsler på krævende hældninger. Dette sker ved, at systemet opretholder en konstant hastighed og bremser hvert hjul separat.
STANDARDKØRSELSASSISTENTER
NØDOPBREMSNING
Hvis der registreres en potentiel kollision, vises en advarsel, så du har tid til at undvige. Hvis du ikke griber ind, aktiverer systemet bremserne for at afbøde kraften af det mulige sammenstød.
LANE DEPARTURE WARNING
Kan hjælpe med til at gøre lange køreture meget mere sikre. Lane Departure Warning registrerer, hvis din bil utilsigtet forlader vognbanen, og underretter dig med en visuel alarm og vibrationer i rattet.
PARKERINGSHJÆLP FOR OG BAG
Hjælper med til at manøvrere meget lettere. Når du vælger bakgear, aktiveres sensorer på for- og bagkofangerne. Når du parkerer, angiver touchskærmen i kombination med lyde, hvor tæt du er på forhindringer.
FARTPILOT OG FARTBEGRÆNSER
Fartpiloten og fartbegrænseren giver føreren mulighed for at opretholde køretøjets aktuelle hastighed uden at skulle træde på speederpedalen, hvilket hjælper med at reducere træthed. Fartbegrænseren giver dig også mulighed for at indstille en maksimal hastighed på forhånd.
DRIVER ASSISTANCE PACKS
DRIVER ASSIST PACK

Driver Assist Pack indeholder den mest omfattende pakke med kørsels- og parkeringsteknologi. Driver Assist Pack er baseret på både Drive Pro Pack og Park Pro Pack og har desuden adaptiv fartpilot med styreassistent og 360° Surround Camera.

BYG DIN EGEN
BYG DIN EGEN
DRIVE PACK
Drive Pack (ekstraudstyr) tilbyder en lang række funktioner, der sørger for sikkerheden og holder dig informeret, herunder Driver Condition Monitor, Blind Spot Monitor, Traffic Sign Recognition og Adaptive Speed Limiter.
DRIVE PRO PACK
I tillæg til de teknologier, der er inkluderet i Drive Pack, omfatter Drive Pro Pack Lane Keep Assist, Blind Spot Assist og Adaptive Cruise Control med Queue Assist og nødopbremsning ved høj hastighed.
PARKERING
Omfatter 360° Parking Aid og Rear Traffic Monitor, så du opnår fuld sikkerhed ved manøvrering under trange pladsforhold. Clear Exit Monitor advarer passagerer på bagsædet om køretøjer, der nærmer sig, før de stiger ud af køretøjet.
PARK PRO
Ud over de teknologier, der er omfattet af Park Pack, omfatter Park Pro Park Assist, der gør parallelparkering og parkering i båse nemmere end nogensinde før, idet systemet styrer dit køretøj ind i en passende bås.
KOMFORT OG BEKVEMMELIGHED
DOWNLOAD EN BROCHURE
SÆDER MED VARME OG KØLING
For- og bagsæder med varme og køling (ekstraudstyr) kan vælges for at sikre optimal komfort uanset temperatur. Det giver mulighed både for dig og dine passagerer at indstille deres foretrukne temperatur separat.
EKSTREMT SAMMENFOLDELIGT PASSAGERSÆDE
Denne funktion har en et-tryks-knap til at flytte passagersædet på forreste række til yderste position længst væk fra bagerste passager, hvilket maksimerer pladsen bagerst og synsfeltet fremad for denne person.
KØLERUM I MIDTERKONSOL
Kølerummet i den forreste midterkonsol (ekstraudstyr) tilfører luksus, så man kan tilbyde kølige drikkevarer efter ønske. Det kan rumme op til fire flasker på 500 ml. Flaskerne kan opbevares ved en temperatur på 5 °C.
FORBEDRET ARBEJDSBELYSNING
Bagsædepassagerene har mulighed for to indstillinger: Bright White Light og Warm White Light, der hver har mange forskellige niveauer af lysstyrke. Den førstnævnte er mere velegnet til arbejde og aktiviteter, der kræver fokus, mens den sidstnævnte giver et mere afslappende, naturligt lys.
yt:k_8t-2Gs3NA
4-ZONERS KLIMAANLÆG
Det 4-zoners klimaanlæg (ekstraudstyr) kan gøre det hele endnu mere komfortabelt ved indstilling af temperaturniveauer samt luftstrømmens retning og intensitet. Dette system er udstyret med separate betjeningselementer for fører, forsædepassager og bagsædepassagererne på anden sæderække yderst. Inkluderer ekstra luftindtag i B-stolpen.
FORBINDELSE
Range Rover leveres med op til 7 USB-punkter, strøm og data, HDMI, 12 V aux-strømudtag og netspændingsforbindelser. Så hver eneste passager kan blive fuldt opladet og underholdt; uanset, om det er på deres tabletter, mobiltelefoner eller andre enheder.
yt:2k9_4gom_PE
OPVARMNING ELLER AFKØLING AF KABINEN PÅ FORHÅND MED FJERNBETJENING
Dette innovative system kan foropvarme eller -nedkøle køretøjet via fjernbetjening og 7-dages timer. Du kan altid være sikker på, at kabinen har den rette temperatur, før du stiger ind.
ELDREVET GESTURE TAILGATE
Med Gesture Tailgate kan du åbne eller lukke bagsmækken uden fysisk berøring af køretøjet eller nøglen. Det er elbetjent med to sensorer på hver side af køretøjet. Du bevæger ganske enkelt foden under en af sensorerne for at aktivere funktionen.
SOFT DOOR CLOSE
Range Rover findes også med eldreven Soft Door Close (ekstraudstyr) til at låse for- og bagdøre. Den styrer de sidste 6 mm af lukningen, for at opnå mindst mulig støj på både for- og bagdøre.
SAMMENLIGN VORES BILER
Brug sammenligningsværktøjet til at finde den perfekte Land Rover.
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur hos din nærmeste forhandler.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Lær mere om Range Rover.
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Land Rover forhandler.

1 Meridian er et registreret varemærke, der tilhører Meridian Audio Ltd.
2 Trifield og “three fields”-enheden er et varemærke, der tilhører Trifield Productions Ltd.

Når vi udruller InControl, kan visse funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller motorafhængige. Kontakt din lokale Land Rover forhandler for oplysninger om tilgængelighed og for at få de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet datakontrakt, der kræver ekstra abonnement efter den indledende periode som angivet af din Land Rover forhandler. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnettet overalt.