UDSTYR OG TILBEHØR

Ikke alt ekstraudstyr kan fås til alle modeller. Kontakt din lokale Land Rover-forhandler for at finde ud af mere.

TIL TOP
UDSTYRSPAKKER
SORT EKSTERIØRPAKKE
SORT EKSTERIØRPAKKE

Black Exterior Pack giver et mere dynamisk look via en række funktioner, der inkluderer Narvik Black-kølerhjelm og bagklapsinskription, kølerlistedetaljer, grill, forkofanger og luftindtag og kofangeraccent.

SE GALLERI
SHADOW EKSTERIØRPAKKE
SHADOW EKSTERIØRPAKKE

Shadow Exterior Pack giver specifikke detaljer for at højne Range Rovers følelse af finesse endnu mere. Funktionerne inkluderer Shadow Atlas-kølerhjælp og bagklapsinskripton, kølergitterdetalje, forkofanger og luftindtag og kofangeraccent, dørhåndtagsindfatninger, grafik i luftindtag i siderne og accentgrafik samt bagklapliste.

SE GALLERI
SVO DESIGNPAKKE
SVO DESIGNPAKKE

SVO designpakken er omhyggeligt udført af Special Vehicle Operations-teamet og passer perfekt til Range Rovers markante design og ubesværede raffinerede stil. Designpakken omfatter en unik forkofanger, bagkofanger med integrerede afgangsrør, luftindtag i siden, kølergrill og beklædninger til bundlister.

BYG DIN EGEN
ENTERTAINMENT PACK
ENTERTAINMENT PACK

Ideel til alle, som gerne vil udnytte Range Rovers uforlignelige trækevne. Towing Pack omfatter anhængertilkobling, anhængertræk med multiregulerbar højde, elektrisk udklappeligt anhængertræk, Advanced Tow Assist, reservehjul i fuld størrelse og Range Rover Activity Key.

BYG DIN EGEN
SIGNATURE ENTERTAINMENT PACK
SIGNATURE ENTERTAINMENT PACK

Signature Entertainment Pack inkluderer DAB-radio, Meridian™ Signature Sound System, CD/DVD-afspiller, 10” Rear Seat Entertainment, Digital TV og stik til hjemmebrug samler det bedste fra lyd i bilen og visuel teknologi.

BYG DIN EGEN
TRÆK PAKKE
TRÆK PAKKE

Ideel til alle, som gerne vil udnytte Range Rovers uforlignelige trækevne. Towing Pack omfatter anhængertilkobling, anhængertræk med multiregulerbar højde, elektrisk udklappeligt anhængertræk, Advanced Tow Assist, reservehjul i fuld størrelse og Range Rover Activity Key.

BYG DIN EGEN
EKSTERIØRUDSTYR
MARKANTE FÆLGE

Range Rover er den mest raffinerede Land Rover nogensinde, og den leveres med en række matchende fælge. Eksklusive fælge i størrelsen 19" til 22" fås med mange forskellige former for finish, herunder Diamond Turned, Dark Grey og Gloss Black.

BYG DIN EGEN
PANORAMATAG

Det faste panoramatag eller panoramaskydetaget, der begge er ekstraudstyr, bader Range Rover-interiøret i lys og øger følelsen af plads og forbundethed med omgivelserne. Fås i et udvalg af farver, der matcher køretøjets karrosserifarve, eller i kontrastfarverne Narvik Black og Indus Silver.

BYG DIN EGEN
MATRIX LED FORLYGTER
MATRIX LED FORLYGTER

Matrix LED-forlygter med signaturkørelys (DRL) fås som ekstraudstyr og omfatter Adaptive Driving Beam (ADB) samt et adaptivt forlygtesystem (AFS). Begge systemer samarbejder om at maksimere udsynet under alle forhold.

BYG DIN EGEN
PIXEL LASER LED-FORLYGTER
PIXEL LASER LED-FORLYGTER

Pixel-laser LED-forlygter med signaturkørelys er det ultimative ekstraudstyr til forlygterne. Systemet omfatter laserteknologi, der sikrer 5 gange bedre luminans end LED-standardlygter. Systemet aktiveres ved hastigheder over 80 km/t, og når der ikke registreres andet lys fra omgivelserne, sikrer det klart udsyn en halv kilometer frem.

BYG DIN EGEN
INTERIØRUDSTYR
BYG DIN EGEN
SOFASÆDE BAG
Lædersæderne i Range Rover er uhyre komfortable og ubesværet alsidige. Sæderne med el-hældning har Intelligent Seat Fold, der gør det muligt at klappe sæderne sammen og konfigurere dem fra bagagerummet. Sædekomforten bliver endnu bedre med muligheden for varme og køling.
BAGSÆDER I EXECUTIVE CLASS
Som den ultimative luksus giver disse sæder et unikt komfortniveau med bredere og dybere sæder. Den elektrisk styrede, udtrækkelige midterkonsol integreres uden problem med de to ydre passagersæder og giver luksus for et 4-sæders miljø. Hvis der er brug for endnu mere alsidighed, kan du klappe dine Executive Class-bagsæder fremad og få det maksimale ud af bagagerummet.
OVERFLADER
Vælg blandt en af de 7 interiørlister, inklusive Kalahari, Argento Pinstripe, Satin Straight Walnut og Black Burr Ash.
SÆDER
Sæderne i Range Rover findes i et udvalg af fint læder eller tekstiler, der er designet og skabt med den største komfort i tankerne. Forbedret sædefunktion inkluderer skulderstøtte (ekstraudstyr) og funktionen "Hot Stone"-massage.
INTERIØRFARVER
Kabinen i Range Rover udstråler den fineste, moderne livsstil. Kombinationen af varmen fra interiørlister i træ, fremragende metalflader og blødt læder giver følelsen af at være hjemme. Der findes et stort sortiment af farver og førsteklasses sædemateriale, som kan imødekomme enhver smag.
INTERIØRPAKKER
Du kan vælge blandt en række ekstraudstyr til at gøre din Range Rover personlig. Lige fra Entertainment Packs til en Connect Pro Pack med 4G Wi-Fi og Smartphone Pack, hvor du kan synkronisere til de fleste smartphones, så er der en pakke, der opfylder dine behov.
TEKNOLOGI

Range Rover leveres med vores mest innovative, intuitive og dugfriske SUV-teknologi holder dig opdateret og underholdt.

UDFORSK TEKNOLOGI
LAND ROVER TILBEHØR
FIND TILBEHØR
PET PACKS
Vælg mellem et udvalg af vores Pet Packs for at sikre, at dit kæledyr transporteres sikkert og komfortabelt på alle køreture samtidig med, at køretøjets interiør beskyttes.
CLICK AND GO SYSTEM
Tilbehørssystemet, der kan anvendes til mange formål, kan fastgøres mellem nakkestøttens monteringsbeslag, og der kan tilføjes ekstra fastspændingsmuligheder, så tablets, tasker og jakker kan fastholdes.
UDTRÆKKELIGE INDSTIGNINGSTRIN
Disse smarte og praktiske trin gør det lettere at stige ind og ud af bilen. De er skjult under panelerne, når de ikke er i brug.
TAGLASTTILBEHØR
Oplev glæden og komforten ved fleksibel lastkapacitet med et udvalg af tagmonteret tilbehør, herunder den tagmonterede cykelholder, holderen til udstyr til vandsport og sportstagboksen.
SAMMENLIGN VORES BILER
Brug sammenligningsværktøjet til at finde den perfekte Land Rover.
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur hos din nærmeste forhandler.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Lær mere om Range Rover.
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Land Rover forhandler.

Meridian er et registreret varemærke, der tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield, og "three fields"-enheden er et varemærke, der tilhører Trifield Productions Ltd.

Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller konfigurér din bil online.

Actual-sæder er udstyret med nye puder og indlæg med blødere, mere løst læder for at optimere disse features. Kontakt din Land Rover forhandler for at få flere oplysninger.