PÅ VEJ OG I TERRÆN

Med et udvalg af teknologier, der omfatter Active Driveline og Configurable Dynamics,

leverer Discovery Sport en berusende køreglæde, uanset vejforhold eller andre betingelser.

/

TERRAIN RESPONSE 2

Match terrænets krav ved at optimere Discovery Sport med én af fire kørselstilstande. Terrain Response 2 overvåger kørselsforholdene og tager dette prisvindende system til et helt nyt niveau ved systematisk at vælge den mest egnede kørselstilstand til dig.

ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

Dette system modsvarer fartpilot ved kørsel på vej. Dette avancerede system giver dig mulighed for at indstille og holde en konstant hastighed under krævende forhold, så du kan koncentrere dig om at undvige forhindringer og manøvrere på underlag med lav friktion.

VADEDYBDE

Forbliv selvsikker og spontan, også når du skal køre gennem vand. Wade Sensing systemet vil advare dig når vandet nærmer sig den maksimale vadedybde.

TRÆKEVNE

Discovery Sport kan trække op til 2.500 kg. Et aftageligt anhængertræk eller et elektrisk udklappeligt anhængertræk (ekstraudstyr) kan også monteres. Du kan optimere bilens alsidighed yderligere ved at vælge blandt et udvalg af tilbehør til transport og bugsering.

OPLEV DISCOVERY SPORT

Discovery Sport er en SUV, som skal opleves i showroomet og på vejen! Duften af ny bil, grebet omkring det lækre læderrat, de mange unikke detaljer og tekniske muligheder.

For ikke at glemme den fantastiske køreoplevelse, der er noget du skal opleve. Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen til en prøvetur.
BOOK PRØVETUR

/

KØRSELSASSISTENTER

CLEARSIGHT GROUND VIEW

Ideelt til terrænkørsel og forcering af barskt terræn. Med ClearSight Ground View kan du effektivt se "gennem" Discovery Sports motorhjelm og få vist forskellige eksteriørvisninger, herunder bilens undervogn og fælgene, mens du kører.

HILL LAUNCH ASSIST

Systemet sikrer, at bilen ikke ruller baglæns, når du sætter i gang på en stigning.

LOW TRACTION LAUNCH

Giver optimal trækevne når du skal starte bilen fra stilstand i glat fører.

HILL DESCENT CONTROL BODY COPY

Hjælper med kontrolleret kørsel ned ad stejle nedkørsler ved at bibeholde en konstant hastighed og bremse.

EGENSKABER - TEKNOLOGIER

GRADIENT RELEASE CONTROL

Forhindrer at køretøjet accelerer for hurtigt, når du slipper bremsen på en stejl hældning.

ADVANCED TOW ASSIST

Kontrollér retningen på din trailer når du bakker. Ved hjælp af en drejeknap kan du anvende advanced Tow Assist og kontrollere Discovery Sport’s styring, for at sikre den ønskede retning på din trailer.

HOLD DIG OPDATERET

Tilmeld dig for at få de seneste nyheder om Land Rover, lanceringer, events og priser.
TILMELD DIG NYHEDSBREVET

/

VÆLG DIN DISCOVERY SPORT

Vælg mellem fire modeller og to markante karrosserier, som hver især besnærer med deres unikke personlighed og ekstraudstyr.
VÆLG DIN MODEL

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding