DISCOVERY SPORT HSE

XENON-FORLYGTER MED LED-SIGNATUR OG MERIDIANTM LYDSYSTEM MED 10 HØJTTALERE OPTIMERER TEKNOLOGIEN I BILEN

BYG DIN EGEN

UDVALGT STANDARDUDSTYR

19” ‘STYLE 521’ ALUMINIUMSFÆLGE MED FEM DOBBELTEGER

Denne bil er udstyret med 19” ‘Style 521’ aluminiumsfælge med fem dobbelteger samt med Land Rover-logoet.

KLIMAANLÆG TIL ANDEN SÆDERÆKKE

Højtplacerede dyser sikrer komfort for alle, og passagerer på anden sæderække kan styre luftstrømmens retning efter deres ønsker.

XENON-FORLYGTER MED LED-SIGNATUR

Xenon-forlygterne giver bedre udsyn og større sikkerhed. De omfatter dagskørelys, LED-baglygter og forlygtespulere.

MERIDIAN™ LYDSYSTEM MED 10 HØJTTALERE

For at alle i kabinen kan nyde den fyldige og naturlige lyd, er Meridian-lydsystemet på 380 W udstyret med en subwoofer og 10 højttalere, der er omhyggeligt placeret i Discovery Sports kabine.

PERFOREREDE NOPREDE LÆDERSÆDER

Sæderne er bløde at røre ved og smukke at se på, og udvalget af farver fremhæver arkitekturen i bilens kabine.

BAKKAMERA

Denne funktion forbedrer dit udsyn, når du bakker, og systemet viser statiske linjer, som repræsenterer bilens omrids og den beregnede rute. Disse linjer vises over den bagudrettede visning for at gøre parkering nemmere og mere sikker.

BYG DIN EGEN

Vælg den perfekte kombination, som matcher din personlige stil.

BYG DIN EGEN

*Motor introduceres senere. Spørg din lokale forhandler. 
**Alle tal er producentens mål og underlagt endelig bekræftelse forud for produktionen. Bemærk, at CO₂- og brændstoføkonomital kan variere afhængigt af hjulmontering, og de laveste tal kan eventuelt ikke opnås med standardfælge. 


Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængig. Kontakt dit landespecifikke Land Rover-websted eller lokale forhandler af Land Rover for tilgængelighed og for at få de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet datakontrakt, der kræver ekstra abonnement som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnettet overalt. De informationer og billeder, der vises på denne webside i forbindelse med InControl-teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre system-/visuelle ændringer, afhængig af det valgte ekstraudstyr. Alle funktioner i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over køretøjet.


 
Back

VÆLG MODEL

VÆLG MODEL

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg vil gerne modtage de seneste nyheder fra Land Rover og få muligheden for deltage i spændende konkurrencer. 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV