DISCOVERY SPORT HSE LUXURY

DE PERFOREREDE WINDSOR-LÆDERSÆDER OG DEN KONFIGURERBARE STEMNINGSBELYSNING SKABER EN RAFFINERET KABINE

BYG DIN EGEN

UDVALGT STANDARDUDSTYR

19" ‘STYLE 902’ ALUMINIUMSFÆLGE MED NI EGER OG DIAMOND TURNED FINISH

Bilens 19" 'Style 902' aluminiumsfælge med 9 eger og Diamond Turned finish er markante og understreger det overordnede design.

ELDREVET GESTURE TAILGATE

Den eldrevne Gesture Tailgate giver dig mulighed for at åbne og lukke bagklappen udefra uden fysisk berøring af hverken køretøjet eller Smart Key. Når din Smart Key registreres, kan bagklappen betjenes ved at føre en fod ind under bilen og aktivere sensorerne i hver side af bagklappen.

DØRGREB BEKLÆDT MED NOBLE

Uanset hvor du ser, finder du smukke detaljer, også på de øverste og nederste dørgreb.

KONFIGURERBAR STEMNINGSBELYSNING

Med denne funktion kan du skabe den perfekte stemning og udtrykke din personlighed. Med udgangspunkt i en palet på fem farver kan du variere kabinelysets nuance og farver, som du har lyst til.
 

 

PERFOREREDE WINDSOR-LÆDERSÆDER

Kun til HSE Luxury – disse sæder er et luksuriøst højdepunkt. De er bløde og holdbare og fås i forskellige farver. De er det perfekte supplement til alle andre detaljer.

BLIND SPOT MONITOR OG REVERSE TRAFFIC DETECTION

Denne teknologi advarer dig om køretøjer i eller på vej ind i din blinde vinkel. Når der registreres et køretøj, lyser en advarselslampe i det relevante sidespejl. Hvis du aktiverer blinklyset i retning af forhindringen, blinker lyset for at angive den potentielle fare.

BYG DIN EGEN

Vælg den perfekte kombination, som matcher din personlige stil.

BYG DIN EGEN

*Motor introduceres senere. Spørg din lokale forhandler. 
**Alle tal er producentens mål og underlagt endelig bekræftelse forud for produktionen. Bemærk, at CO₂- og brændstoføkonomital kan variere afhængigt af hjulmontering, og de laveste tal kan eventuelt ikke opnås med standardfælge. 


Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængig. Kontakt dit landespecifikke Land Rover-websted eller lokale forhandler af Land Rover for tilgængelighed og for at få de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet datakontrakt, der kræver ekstra abonnement som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnettet overalt. De informationer og billeder, der vises på denne webside i forbindelse med InControl-teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre system-/visuelle ændringer, afhængig af det valgte ekstraudstyr. Alle funktioner i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over køretøjet.


 
Back

VÆLG MODEL

VÆLG MODEL

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg vil gerne modtage de seneste nyheder fra Land Rover og få muligheden for deltage i spændende konkurrencer. 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV