DISCOVERY SPORT LANDMARK EDITION

BYG DIN EGEN

DESIGN

UNIKT EKSTERIØR

Uanset, hvor vejen fører dig hen, føler Discovery Sport Landmark Edition sig hjemme. Fås i Yulong White, Corris Grey og Narvik Black. Landmark Edition er udstyret med et kontrasttag i Carpathian Grey, en markant designet kofanger med kølergrill og luftindtag i kofangeren i Graphite Atlas.

BYG DIN EGEN

ET ROLIGT STED

Træd ind i Discovery Sport Landmark Editions kabine, og slip væk fra byen. Panoramataget, som er standard på dette køretøj, bader interiøret i naturligt lys. Noprede lædersæder i Ebony sikrer en komfortabel og luksuriøs rejse for alle personer i køretøjet.

BYG DIN EGEN

UDVALGT STANDARDUDSTYR

LAND ROVER FÆLGE

19" fælgene "Style 521" med fem dobbelteger i Gloss Dark Grey er unikke for Discovery Sport Landmark Edition og fremhæver yderligere køretøjets eksteriør og stærke fremtoning på vejen.

KONTRASTTAT I CARPATHIAN GREY

Kontrasttaget i Carpathian Grey fås kun i forbindelse med Landmark Edition og tilfører bilen en endnu mere udtryksfuld fremtoning.

PANORAMATAG

Det fulde faste panoramatag i glas fremhæver følelsen af pladsen i kabinen og sikrer uforstyrret udsyn til omgivelserne.

INTERIØRLISTER I DARK SATIN BRUSHED ALUMINIUM

Interiørlisterne i Dark Grey Brushed Aluminium tilfører en markant kontrast til interiøret i Ebony.

PARKERINGSSENSOR FOR OG BAG

Parkeringshjælpen for og bag, som er standardudstyr på alle Landmark Editions, er konstrueret til at advare føreren om objekter i nærheden med en akustisk alarm.

VISUEL FREMTONING

Med større luftindtag og dynamisk styling tilfører den forreste kofanger Discovery Sport Landmark Edition et dristigt udtryk.

BYG DIN EGEN

Vælg den perfekte kombination, som matcher din personlige stil.

BYG DIN EGEN

LAND ROVER UDSTYR - TILBEHØR

Som med enhver Land Rover er der et stort udvalg af ekstraudstyr og tilbehør, du kan bruge til at optimere din bil og gøre den endnu mere personlig. Fra designdetaljer ind- og udvendigt til anhængerudstyr og rejsetilbehør til kæledyr - alle former for tilbehør er designet til at skabe din ideelle Discovery Sport Landmark Edition.

SE UDSTYR OG TILBEHØR

Back

VÆLG MODEL

VÆLG MODEL

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg vil gerne modtage de seneste nyheder fra Land Rover og få muligheden for deltage i spændende konkurrencer. 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV