DESIGN

DYNAMIC DESIGN PACK

Discovery Sports dristige og markante eksteriørdesign understreges yderligere af detaljer som 20" Gloss Black fælge og afgangsrør i Chrome. I kabinen vidner kontrastdetaljer, perforeret læderrat og sportspedaler i aluminium om køretøjets umiskendelige, sportslige ophav.*

BYG DIN EGEN

Dynamic Design Pack fås til levering fra efteråret 2016.

GRAPHITE DESIGN PACK

Den stilfulde Graphite Design Pack omfatter et gråt kontrasttag, sidespejle i Narvik Black samt muligheden for at vælge mellem 18", 19" eller 20" aluminiumsfælge i Gloss Dark Grey. Individuelle designelementer såsom kofangerluftindtag, kølergrill og indfatning er udført i Dark Atlas med matchende Discovery-påskrift på kølerhjelmen og bagklappen.

BYG DIN EGEN

BLACK DESIGN PACK

Black Design Pack fås til alle eksteriørfarver. Udstyret omfatter kølergrill i Narvik Black, kofangerluftindtag og sorte sidespejle, og sort Discovery-påskrift på kølerhjelmen og emblemer på bagklappen tilfører det sidste touch.

BYG DIN EGEN

UDVENDIGT UDSTYR

ALUMINIUMSFÆLGE

Match dit valg af tilbehør til eksteriørstyling ved at tilføje de aluminiumsfælge, du foretrækker. De fås i mange forskellige størrelser fra 17” til 20” samt med mange forskellige former for finish, herunder Diamond Turned, Gloss Black eller Gloss Dark Grey.

BYG DIN EGEN

TAGUDSTYR

Et markant kontrasttag, der fås i sort eller grå, understreger på perfekt vis dit valg af karrosserifarve. Du kan også vælge det fulde faste panoramaglastag (ekstraudstyr), der giver dig uhindret udsyn til omgivelserne.

FIND EN FORHANDLER 

ADAPTIVE XENON-FORLYGTER

Adaptive Xenon-forlygter med LED-signatur sikrer et forbedret lys, der giver bedre udsyn og sikkerhed om natten. De tilpasser sig automatisk efter ratbevægelserne og følger vejens kurver for bedre udsyn. Dette udstyr omfatter også LED-lys bag og forlygtespulere.

DOWNLOAD EN BROCHURE 

INDVENDIGT UDSTYR

FLEKSIBELT INTERIØR

Interiøret kan nemt tilpasses og fås med 5 + 2-sæder. Både førersædet og passagersædet foran er udstyret med samme funktion, inklusive op til 12-vejs-bevægelse og hukommelse. Vælg anden sæderække med skyde- og hældningsfunktion, så du får fleksibel bagageplads kombineret med ekstrasæder.

RAFFINEREDE MATERIALER GIVER HØJ KOMFORT

Den rummelige kabine er smukt designet til  at give dig og dine passagerer den ultimative komfort. Overfladernes kvalitetsmaterialer, f.eks. læder med dobbeltsyning, er også slidstærke og praktiske. De elegante, moderne farvetemaer, som f.eks. interiørtemaet Glacier, skiller sig ud i mængden.

KLIMAANLÆG

Klimaanlæg er en nødvendighed, hvis man bor et sted med ekstremt vejr, uanset om det er koldt eller varmt. Højtplacerede luftindtag ved anden sæderække sikrer høj komfort for passagererne, og temperaturen kan indstilles separat i forskellige dele af bilen. Du kan også vælge ekstra køling til tredje række.

BYG DIN EGEN

Vælg den perfekte kombination, som matcher din personlige stil.

BYG DIN EGEN

LAND ROVER UDSTYR - TILBEHØR

EKSTERIØR TILBEHØR

Du kan pifte bilen op med iøjnefaldende detaljer, tilføje beskyttelse mod skader og opgraderinger til kørsel i terræn.

INTERIØR TILBEHØR

Du kan når som helst få monteret Land Rovers godkendte ekstraudstyr lige fra barnesæder og rejsetilbehør til underholdning og tekniske opgraderinger.

BAGAGE OG TRÆKKRAFT

Når der er monteret tagbøjler, kan du vælge specialudstyr til sportsgrej og tilbehør, så du kan udnytte Land Rovers trækevne fuldt ud.

FÆLGE OG TILBEHØR

Du kan sætte dit personlige præg på din Land Rover med aluminiumsfælge og elegant tilbehør fra Land Rover.

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg vil gerne modtage de seneste nyheder fra Land Rover og få muligheden for deltage i spændende konkurrencer. 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV