DISCOVERY SPORT PURE

8" TOUCHSCREEN OG LANE DEPARTURE WARNING GØR DEN TIL DEN PERFEKTE INTRODUKTION TIL DISCOVERY SPORT

BYG DIN EGEN

Biler vist med xenon-forlygter med LED-signatur og tågelygter, der er ekstraudstyr.

UDVALGT STANDARDUDSTYR

18” ‘STYLE 109’ ALUMINIUMSFÆLGE MED NI EGER

Dette køretøj er udstyret med 18" aluminiumsfælge med ni eger, "Style 109". Det ikoniske Land Rover-logo er stolt fremhævet på hvert hjulnav.

INCONTROL TOUCH MED 8" TOUCHSCREEN

Dette system er omdrejningspunktet for al din underholdning og information. Systemet gør brug af al den nyeste teknologi og er designet til at gøre din køreoplevelse mere behagelig og sikker.

HALOGEN-FORLYGTER

Halogenforlygter med et slankt design, der afspejler Discovery Sports styling.

LAND ROVER LYDSYSTEM

Systemet omfatter seks højttalere og leverer krystalklar, sprød diskantlyd og dyb baslyd. Lyden er både klar og præcis, så du kan nyde din musik fuldt ud.

6-VEJS MANUELLE FORSÆDER

Fører- og passagersæde med hældning frem og tilbage samt højdejustering gør turen ekstra komfortabel.

LANE DEPARTURE WARNING

Dette system er med til at beskytte dig, idet det registrerer, hvis du utilsigtet er på vej ud af din vognbane. Det giver dig besked med en visuel advarsel og lette vibrationer i rattet.

BYG DIN EGEN

Vælg den perfekte kombination, som matcher din personlige stil.

BYG DIN EGEN

*Motor introduceres senere. Spørg din lokale forhandler. 
**Alle tal er producentens mål og underlagt endelig bekræftelse forud for produktionen. Bemærk, at CO₂- og brændstoføkonomital kan variere afhængigt af hjulmontering, og de laveste tal kan eventuelt ikke opnås med standardfælge. 


Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængig. Kontakt dit landespecifikke Land Rover-websted eller lokale forhandler af Land Rover for tilgængelighed og for at få de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet datakontrakt, der kræver ekstra abonnement som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnettet overalt. De informationer og billeder, der vises på denne webside i forbindelse med InControl-teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre system-/visuelle ændringer, afhængig af det valgte ekstraudstyr. Alle funktioner i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over køretøjet.


 
Back

VÆLG MODEL

VÆLG MODEL

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg vil gerne modtage de seneste nyheder fra Land Rover og få muligheden for deltage i spændende konkurrencer. 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV