DISCOVERY SPORT SE

NAVIGATION OG TO-ZONERS KLIMAANLÆG GIVER EKSTRA KOMFORT OG BEKVEMMELIGHED

BYG DIN EGEN

Biler vist med xenon-forlygter med LED-signatur og tågelygter (ekstraudstyr).

UDVALGT STANDARDUDSTYR

18” ‘STYLE 511’ ALUMINIUMSFÆLGE MED FEM DOBBELTEGER

Denne bil er som standard udstyret med 18” ‘style 511’ aluminiumsfælge med fem dobbelteger og Land Rover-logo.

NAVIGATION

Navigation gør planlægning af rejser og kørsel efter ruter til en leg takket være grundig stemmevejledning, visning af vejkryds og 3D-kort. Indstil din destination med nogle få tryk, eller udtal blot en kommando.

ELEKTRISK FOLDBARE SIDESPEJLE MED VARME OG TRYGHEDSBELYSNING

Disse sidespejle er udstyret med varme og blinklys.

FORBEDRET AUDIO-SYSTEM I LAND ROVER

Glæd dig over optimeret lyd fra dette system på 190 W med 10 højttalere. Din musik vil lyde klar, fyldig og perfekt afbalanceret.

2-ZONERS KLIMAANLÆG

Dette automatiske 2-zoners system omfatter avanceret luftfiltrering. Det recirkulerer automatisk luften i kabinen, hvis den udendørs luftkvalitet er ringe, eller hvis pollentallet er højt. 
 

 

60:40-sæder på anden række med skyde- og hældningsfunktion

Disse sæder kan flyttes 160 mm frem/tilbage, så pladsen kan udnyttes fleksibelt til bagage eller til at maksimere passagerernes benplads. Sæderne kan også hældes, så der opnås endnu større komfort.

BYG DIN EGEN

Vælg den perfekte kombination, som matcher din personlige stil.

BYG DIN EGEN

*Motor introduceres senere. Spørg din lokale forhandler. 
**Alle tal er producentens mål og underlagt endelig bekræftelse forud for produktionen. Bemærk, at CO₂- og brændstoføkonomital kan variere afhængigt af hjulmontering, og de laveste tal kan eventuelt ikke opnås med standardfælge. 


Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængig. Kontakt dit landespecifikke Land Rover-websted eller lokale forhandler af Land Rover for tilgængelighed og for at få de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet datakontrakt, der kræver ekstra abonnement som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnettet overalt. De informationer og billeder, der vises på denne webside i forbindelse med InControl-teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre system-/visuelle ændringer, afhængig af det valgte ekstraudstyr. Alle funktioner i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over køretøjet.


 
Back

VÆLG MODEL

VÆLG MODEL

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg vil gerne modtage de seneste nyheder fra Land Rover og få muligheden for deltage i spændende konkurrencer. 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV