TEKNOLOGI

INFOTAINMENT

MERIDIAN TM DIGITALT SURROUND SOUND-SYSTEM

Land Rover samarbejder med Meridian, en af verdens førende producenter af avanceret audioteknologi og digital lydbehandling, om at udvikle avancerede lydsystemer til Discovery Sport. Meridian Surround Sound-systemet med 825 W (ekstraudstyr) omfatter 16 højttalere og en subwoofer med to kanaler, der leverer krystalklar diskant og dyb bas i hele kabinen. Du kan høre din musik, præcis som du vil.

INCONTROL TOUCH OG TOUCH PRO

InControl er vores udvalg af avancerede teknologier, der opretholder dine digitale forbindelser og forbinder dig gnidningsfrit og sikkert med din bil, når du ikke befinder dig i den. Disse systemer kan udvides med deres tilhørende forbindelsespakker: Connect og Connect Pro.

CONNECT OG CONNECT PRO

Disse ekstra pakker løfter bilens konnektivitet til et nyt niveau. InControl Apps optimerer din oplevelse af kabinen via kompatible smartphone-apps, som omfatter Spotify-appen med mere end 30 millioner musiknumre, der bare venter på at blive afspillet. Touchscreenen giver dig mulighed for at overvåge og interagere med din Discovery Sport. Og med Wi Fi Hotspot og Pro Services-funktionerne kan du holde forbindelsen til omverdenen, hvilket gør dit liv nemmere.

PROTECT

Din smartphone fungerer som en portal til tilslutning til din Land Rover med Protect. Du kan se brændstofniveauet, finde bilen på en fyldt parkeringsplads, registrere dine ture og endda se, om du har glemt at lukke en rude. Optimised Land Rover Assistance følger også med, der kan sende diagnose- og lokationsinformation til din vejhjælpstjeneste, hvis uheldet er ude. I tilfælde af alvorlige ulykker underretter SOS Emergency Call alarmcentralen om din placering.

SECURE TRACKER

Hvis nogen bryder ind i din bil eller forsøger at flytte den ulovligt, aktiveres Secure, når Protect udløses. Du underrettes, og bilen spores, indtil dens position kan fastslås, så de relevante myndigheder kan finde den. Selv hvis din bil bliver stjålet med nøglerne i, kan du underrette sporingscentret via Remote-app'en.

BAGSÆDEUNDERHOLDNING

Bagsædepassagererne kan nyde individuel underholdning med to 8" skærme, der er indbygget i forsædernes nakkestøtter. Med hver et par digitale WhiteFire® hovedtelefoner, et USB-stik ved anden sæderække og en dedikeret fjernbetjening kan de vælge film, musik, spil eller sågar fjernsyn.

INNOVATION

INGENIUM MOTORER

Den nye 4-cylindrede, 2.0-liters Si4 benzinmotor, som har en mere sportslig, men alligevel økonomisk ydelse, leverer en effekt på enten 240 hk eller 290 hk*, hvilket sikrer maksimal effektivitet, ydelse og brændstoføkonomi gennem et Continuously Variable Valve Lift-system i kombination med variabel knastaksel-timing. Dieseludgaver fås også, herunder motorer med 150 hk, 180 hk og 240 hk.

LETVÆGTSOPHÆNG

Ophængene er fremstillet i aluminium og letvægtsstål og anvender avanceret hydraulisk rebound-teknologi, der reducerer den støj, der trænger ind i kabinen efter stød. Systemet sørger også for at udglatte ujævne overflader, så du næsten ikke mærker underlaget, hvilket giver en mere stabil kørsel.

YDELSE

ADAPTIVT STØDDÆMPNINGSSYSTEM

Adaptive Dynamics skaber den optimale balance mellem køreglæde og kontrol. Det er muligt, fordi systemet overvåger bilens bevægelser næsten 1.000 gange i sekundet og justerer indstillingen af dæmperne mellem blød og fast i overensstemmelse med dine og vejens input. Dette sker næsten øjeblikkeligt for at minimere karrosseriets bevægelser, give mere kontrol og sikre rolig og jævn kørsel. Systemet registrerer sågar, når du kører i terræn, og optimerer affjedringen i henhold hertil.

TORQUE VECTORING VED OPBREMSNING

Dette system forbedrer bilens smidighed og stabilitet i sving. Det overvåger og tilpasser konstant momentfordelingen mellem alle hjul for at forbedre vejgrebet og styringen både i terræn og på vej. Systemet kan også øge drejehastigheden og reducere understyring ved at bremse det inderste baghjul og tvinge mere moment til det yderste hjul for derved at øge stabiliteten.

ECO-MODE

Når denne standardfunktion aktiveres, prioriterer den de mest effektive indstillinger af bilen, herunder automatgearet, Active Driveline, opvarmning og aircondition, for at minimere brændstofforbruget og CO2-udledningen. ECO-data giver føreren relevante oplysninger via touchscreenen, så der kan vælges en mere økonomisk kørestil.

9-TRINS AUTOMATGEAR

Det lette og kompakte 9‑trins automatgear giver optimal brændstoføkonomi og CO2-udledning samt bedre kontrol under forhold med ringe vejgreb. Eller ved kørsel med anhænger via det specialudviklede ultralave første gear. Gearkassen er ekstremt robust og supplerer perfekt bilens terrænegenskaber, samtidig med at den giver eksemplarisk raffinement og effektivitet.

EGENSKABER

TERRAIN RESPONSE

Terrain Response løfter alsidighed til nye højder. Det optimerer bilens motor, gearkasse, differentialer og chassissystemer for at maksimere køreglæden, komforten og vejgrebet, uanset terrænforholdene. Du skal bare vælge den tilstand, der passer til forholdene: Almindelig kørsel, græs/grus/sne, mudder/hjulspor og sand. Så vil du altid opleve rolig og sikker kørsel i bilen.

GRADIENT RELEASE CONTROL

På samme måde som Hill Start Assist forhindrer dette system bilen i at accelerere for hurtigt. Hvis bilen stopper og starter på en stigning, holder systemet bremsen, inden det gradvist slipper den, når du starter.

ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

All Terrain Progress Control (ATPC) er aktivt ved meget lave hastigheder på mellem 1,8 km/t og 30 km/t, hvor det hjælper føreren med at opretholde en konstant hastighed under krævende forhold, så du kan koncentrere dig om at styre og finde vej gennem forhindringer. Det hjælper dig også med at starte smidigt og jævnt, selv på underlag med ringe friktion som for eksempel is, sne eller vådt græs.

ACTIVE DRIVELINE

Dette system er ekstraudstyr på Si4-motoren med 290 hk* (standard på SD4-motorer med 240 hk), og det kan være uundværligt både på vej og i terræn. I mange situationer ved kørsel på vej kan systemet frakoble trækket på baghjulene og derved forbedre brændstoføkonomien. Hvis underlaget skifter, eller du træder hårdt på speederen, tilkobles det igen umærkeligt i løbet af 300 millisekunder. Et dedikeret display på touchscreenen sørger for, at du altid har kontrollen.

HILL DESCENT CONTROL

Land Rovers patenterede Hill Descent Control (HDC) er standard på alle biler med firehjulstræk. Det hjælper føreren med at styre nedkørsler på krævende hældninger ved at opretholde en konstant hastighed og bremse hvert hjul separat. Systemet bremser automatisk bilen og opretholder hastigheden i forhold til det valgte gear og speederens position.

WADE SENSING

Kryds floder, vadesteder og oversvømmelser uden bekymringer. Wade Sensing måler vanddybden ved hjælp af sensorer på undersiden af sidespejlene og leverer information i realtid i forhold til bilen. Disse data og den maksimale vadedybde formidles via touchscreenen, så du altid er informeret om forholdene.

TERRAIN RESPONSE

Terrain Response løfter alsidighed til nye højder. Det optimerer bilens motor, gearkasse, differentialer og chassissystemer for at maksimere køreglæden, komforten og vejgrebet, uanset terrænforholdene. Du skal bare vælge den tilstand, der passer til forholdene: Almindelig kørsel, græs/grus/sne, mudder/hjulspor og sand. Så vil du altid opleve rolig og sikker kørsel i bilen.

KØRSELSASSISTENTER

LANE KEEP ASSIST OG DRIVER CONDITIONING MONITOR

Hvis dit køretøj utilsigtet er på vej ud af sin vognbane, tilfører Lane Keep Assist en korrigerende modstand i rattet, og opfordrer dig herved til at styre Discovery Sport tilbage i vognbanen. Driver Condition Monitor foreslår dig at tage en pause, hvis systemet registrerer, at du begynder at blive døsig.

ADAPTIVE CRUISE CONTROL OG QUEUE ASSIST

Når du kører på motorvejen eller i tæt trafik, hjælper systemet dig med at holde sikkerhedsafstanden til den forankørende, hvis denne bremser eller standser. Så snart trafikken igen bevæger sig, skal du blot træde på speederen, så vil den adaptive fartpilot igen følge den forankørende bil. Systemet er aktivt fra 16 km/t og op til motorvejshastighed.

AUTONOMT NØDBREMSESYSTEM

Hvis der registreres et potentielt sammenstød, viser systemet en advarsel, så du har mulighed for at undvige. Hvis du ikke griber ind, aktiverer systemet bremserne for at afbøde kraften af sammenstødet.

BLIND SPOT MONITOR MED REVERSE TRAFFIC DETECTION

Denne teknologi advarer dig om køretøjer i eller på vej ind i din blinde vinkel. Det sker ved hjælp af en lille advarselslampe i det relevante sidespejl. Reverse Traffic Detection advarer om farer, der nærmer sig på hver side af bilen, ved hjælp af både akustiske og visuelle advarsler. Så ved du, hvad der er bag dig, selvom udsynet er spærret.

PARKERINGSASSISTENT

Vores Park Assist-system gør parallelparkering og parkering i båse til en leg, idet det styrer din bil ind i en passende bås. Du skal bare vælge det rigtige gear og styre hastigheden med bremsen og speederen. Systemet hjælper dig også ud af en bås og gør manøvrering lettere. Grafik og meddelelser viser vejen.

360° KAMERASYSTEM

Ved at give et 360° udsyn omkring bilen hjælper systemets kameraer med forskellige manøvrer, lige fra parkering ved en kantsten og kørsel ind i og ud af båse til kørsel med anhænger. Du kan også zoome og panorere for at se objekter, der kan befinde sig uden for dit synsfelt, så du kan tage højde for dem. Den relevante information vises på touchscreenen.

LANE KEEP ASSIST OG DRIVER CONDITIONING MONITOR

Denne teknologi registrerer, hvis din bil utilsigtet er på vej ud af sin vognbane og styrer den blidt tilbage. Driver Condition Monitor registrerer, hvis du begynder at blive døsig, og advarer dig i god tid, så du kan tage en pause.

KOMFORT OG BEKVEMMELIGHED

FORSÆDER MED VARME OG KØLING

Sommer og vinter sørger forsæder med varme og køling for, at alle kan nyde deres foretrukne temperatur. Varm eller kold luft cirkulerer via en blæser gennem kanaler i sædehynden og opvarmer eller nedkøler overfladen. Hvert sæde kan justeres individuelt.

HEAD-UP DISPLAY

Displayet viser vigtige køretøjsdata såsom køretøjets hastighed, gearposition og navigationsanvisninger direkte på forruden. Funktionen kan slås til og fra, afhængig af dine ønsker. Fås som ekstraudstyr som en del af Head-up Display Pack.

KLIMAKONTROL

Dette system omfatter en luftsensor, der overvåger luftfugtighed, smog og ekstremt vejr. Spjæld placeret rundt omkring i kabinen giver dig mulighed for at tilpasse kabinetemperaturen. Uanset hvor dine passagerer sidder, vil de altid være godt tilpas.

MERIDIANTM DIGITAL SURROUND SOUND SYSTEM

Land Rover samarbejder med Meridian, en af verdens førende producenter af avanceret audioteknologi og digital lydbehandling, om at udvikle avancerede lydsystemer til Discovery Sport. 825 W Meridian Digital Surround Sound System (ekstraudstyr) omfatter 16 højttalere og en subwoofer med to kanaler, der leverer krystalklar diskant og dyb bas i hele kabinen. Du kan høre din musik, præcis som du vil.

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg vil gerne modtage de seneste nyheder fra Land Rover og få muligheden for deltage i spændende konkurrencer. 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV