KØREKOMFORT

Utroligt megen information og underholdning.

INTERAKTIVT FØRERDISPLAY

Med ultra skarp opløsning giver det 12.3” interaktive førerdisplay en hurtig og nem adgang til telefon og medier.

TOUCH PRO

Touch Pro leverer relevant information og intertainment under kørslen. Se blandt andet din navigation og meget mere på en 10” touchskærm, ved hjælp af multi-touch eller stemmekontrol.

HEAD-UP DISPLAY

Displayet viser bildata, herunder hastighed, gearposition og navigationsanvisninger på forruden. Det er udstyret med krystalklar grafik i farver og med høj opløsning, hvilket sikrer, at du nemt kan se alle informationer.

RAT

For nemmere betjening er det læderbeklædte rat udstyret med vigtige betjeningselementer, herunder til medier og telefon. For et mere sportsligt look er Discovery Sport R-Dynamics rat også udstyret med detaljer i Noble Chrome.

INFOTAINMENT

INCONTROL

Med teknologi som 4G Wi-Fi Hotspot kan dine passagerer streame deres favorit programmer, klip og musik, alt imens InControl’s intuitive skærm giver dig mulighed for at forblive velinformeret og fokuseret.

CONNECTIVITY

Hold forbindelse uanset hvor du befinder dig. Med vores Online Pack kan du sikre at dine passagerer altid er underholdt, imens du kan holde dig informeret. Smartphone Pack sikre at du problemfrit kan connecte din smartphone med din Discovery Sport.

SMARTPHONE-PAKKE

Denne pakke giver dig mulighed for at styre apps, som er optimeret til bilen, på din Apple®-smartphone via bilens indbyggede touchscreen.

REMOTE

Reguler klimaet på forhånd, aflås bilen, lås den op eller lokalisér den og hold styr på dine køreture fra din smartphone eller smartwatch. Kompatibel med de fleste smartphones, Android Wear™ eller Apple Watch®.

OPLEV DISCOVERY SPORT

Discovery Sport er en SUV, som skal opleves i showroomet og på vejen! Duften af ny bil, grebet omkring det lækre læderrat, de mange unikke detaljer og tekniske muligheder.

For ikke at glemme den fantastiske køreoplevelse, der er noget du skal opleve. Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen til en prøvetur.
BOOK PRØVETUR

/

UNDERHOLDNING OG APPS

LYD

Sørg for, at din Discovery Sport leverer en emotionel oplevelse for alle passagerer med Meridian™-lydsystemet på 380 W. 10 højttalere, der er placeret overalt i kabinen, betyder, at alle kan nyde fyldig lyd på alle køreture.

IGUIDE

iGuide fungerer som mobil brugervejledning, så du er sikker på, at du altid har svar på dine spørgsmål lige ved hånden. Land Rover iGuide-appen forklarer alle nødvendige funktioner i og betjeningen af din Discovery Sport.

HOLD DIG OPDATERET

Tilmeld dig for at få de seneste nyheder om Land Rover, lanceringer, events og priser.
TILMELD DIG NYHEDSBREVET

/

VÆLG DIN DISCOVERY SPORT

Vælg mellem fire modeller og to markante karrosserier, som hver især besnærer med deres unikke personlighed og ekstraudstyr.
VÆLG DIN MODEL

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding