SÅDAN VIRKER DET

/

OM ELEKTRISKE KØRETØJER

MHEV

MHEV er et mildt hybridsystem, som indvinder og lagrer energi, som normalt går tabt under køretøjets deceleration, hvorefter energien på intelligent vis omdirigeres til brug for motoren. Systemet omfatter et optimeret stop-start-system, som sætter motoren i stand til at slukke, mens køretøjet standser helt op. Disse funktioner forbedrer køretøjets brændstoføkonomi.

HEV

Et Hybrid Electric Vehicle (HEV) oplades via regenerativ opbremsning og drives af en konventionel motor med en elmotor og en batteripakke, så effektiviteten forbedres. Denne energi dannes gennem den regenerative bremseproces, som indvinder og lagrer kinetisk energi i batteriet.

PHEV

Kombinerer en konventionel motor med en elmotor og et batteri. Et Plug-In Hybrid Electric Vehicle (PHEV) oplades via en ekstern strømkilde og vælger/kombinerer gnidningsfrit motoren og elmotoren for optimal ydelse og effektivitet, idet der anvendes regenerativ opbremsning.

BEV

Et Battery Electric Vehicle (BEV) har ingen konventionel motor, men drives kun af en elmotor med et batteri, hvor opladning sker via et opladningspunkt. Dette sikrer permanent kørsel som rent elektrisk køretøj. En BEV har ingen udledning fra udstødningen og oplades via en ekstern strømkilde samt ved hjælp af regenerativ opbremsning. 

OPLADNING AF ELEKTRISKE KØRETØJER

/
Back

VÆLG MODEL

VÆLG MODEL

*Kørsel i vand er kun tilgængeligt, når motoren er aktiveret
**Opladningstiden varierer afhængigt af land, strømforsyning og opladningsløsning.
^Parallel Hybrid-funktionen genaktiveres automatisk, hvis føreren ønsker mere kraft og moment end der aktuelt er mulighed for, eller hvis batteriniveauet falder til et utilstrækkeligt niveau, hvor fremdrift ikke kan opretholdes.
Bagagerumspladsen bagi reduceres på PHEV-modeller. Kontakt din lokale forhandler for at få yderligere oplysninger.

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding