HVAD ER PHEV?

Plug-in HYBRID-elbiler forkortes ofte hybrid eller PHEV for at adskille dem fra mild hybrid-biler.

EFFEKT

Ved at kombinere en forbrændingsmotor i motorrummet med en elmotor for optimal effektivitet og effekt byder PHEV på det bedste fra begge teknologier

RAFFINERET

PHEV kører praktisk taget lydløst, når EV-funktionen (fuldt elektrisk køretøj) er aktiveret, og den byder på en gnidningsfri overgang mellem benzinmotor og elmotor for optimal raffinement.

ELEKTRISK

Du bestemmer selv, hvordan du vil køre. Vælg blot standardindstillingen for kørsel, som kombinerer benzin- og eldrift, eller vælg den fuldt elektriske køreindstilling i elbilen.

KOMPROMISLØS

Hvad angår egenskaber og ydelse er PHEV præcis og kompromisløs, og den er fuldt ud i stand til at klare forskellige manøvrer under terrænkørsel såsom kørsel i vand1 eller dyb sne.

ELEKTRISK BAGHJULSTRÆK

FORBRÆNDINGSMOTOR I MOTORRUMMET

Disse plug-in hybrid-biler er udstyret med en forbrændingsmotor i motorrummet og en elmotor ved bagakslen. Tilføjelsen af en elmotor sikrer, at motoren kan kombinere exceptionelle køreegenskaber med optimeret brændstoføkonomi. Når batteriets ladestand er lav, kører motoren med forhjulstræk.

HØJSPÆNDINGSBATTERI

Plug-in HYBRID-biler er udstyret med et højspændingsbatteri, som kan oplades fra en ekstern forsyningskilde. Rækkevidden for batteriet er tilstrækkeligt til at sikre bilen en praktisk rækkevidde kun på elektricitet. Batteriet anvendes også under kørsel med hybriddrift, når motoren og elmotoren samarbejder.

ELMOTOR/DRIVLINJE

Der er monteret en elmotor ved bagakslen, som leverer et øjeblikkeligt tilgængeligt drejningsmoment til baghjulene. Den kan også oplade højspændingsbatteriet gennem regenerativ opbremsning.

INTELLIGENT STYREENHED

Bilen vælger selv den mest effektivt brug af brændstoffet i forhold til kørselsforholdene; herunder at give dig mulighed for at køre igennem byen kun med elmotoren tilkoblet. Når der er behov for mere effekt, samarbejder motoren med elmotoren for en hybrid køreoplevelse med firehjulstræk.

Elektrisk baghjulstræk er kun tilgængeligt på Range Rover Evoque og Discovery Sport. 

 

ELEKTRISK FIREHJULSTRÆK

FORBRÆNDINGSMOTOR I MOTORRUMMET

Disse plug-in hybrid-modeller kombinerer en forbrændingsmotor i motorrummet med en elmotor for en optimeret køreoplevelse med optimeret brændstoføkonomi.

HØJSPÆNDINGSBATTERI

Plug-in HYBRID-biler er udstyret med et højspændingsbatteri, som kan oplades fra en ekstern strømforsyning. Rækkevidden for batteriet er tilstrækkeligt til at sikre bilen en praktisk rækkevidde kun på elektricitet og anvendes til hybriddrift, når elmotoren supplerer motoren.

ELMOTOR/DRIVLINJE

Elmotoren omformer energien fra batteriet, så der produceres øjeblikkeligt tilgængeligt drejningsmoment til alle hjul. Den kan også oplade batteripakken ved hjælp af regenerativ opbremsning.

INTELLIGENT STYREENHED

Med en lille rækkevidde kun på eldrift er plug in-hybridbiler i stand til at køre igennem byer uden at bruge brændstof. Bilen vælger selv den mest effektive brug af brændstoffet i forhold til kørselsforholdene. Når der er behov for mere effekt, tilkobles motoren og samarbejder med elmotoren for en hybrid køreoplevelse med firehjulstræk.

Elektrisk firehjulstræk er kun tilgængeligt på Range Rover og Range Rover Sport.

 
SÅDAN OPLADER DU

Uanset, om du er på farten eller parkerer bilen ved bopælen, kan du vælge mellem flere opladningsmuligheder, når du skal oplade bilen.
/

UDFORSK LAND ROVER

VORES UDVALG AF HYBRIDBILER

Udforsk vores udvalg af plug-in hybridbiler.

LÆS MERE

UDFORSK VORES BILER

Udforsk og sammenlign vores komplette udvalg af biler, før du vælger den, der passer perfekt til dig og din livsstil.

SE VORES MODELLER

1Kørsel i vand er kun tilgængeligt, når motoren er startet.


2Visse ladestationer kan kræve registrering eller et ”pay as you go”-gebyr.


3Ladetider kan variere afhængigt af elforsyningen til din bopæl.


Bagagerumspladsen bagi reduceres på PHEV-modeller. Kontakt din lokale forhandler for at få yderligere oplysninger. Ladeudstyr kan variere fra land til land. Kontakt din lokale forhandler for at få flere oplysninger.

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding