TEKNOLOGI

INFOTAINMENT

MERIDIANTM SURROUND SOUND-SYSTEM

Land Rover samarbejder med Meridian, en af verdens førende producenter af avanceret audioteknologi og digital lydbehandling, om at udvikle avancerede lydsystemer til Range Rover Evoque.  Meridian Surround Sound-systemet med 825 W (ekstraudstyr) omfatter 16 højttalere og en subwoofer med to kanaler, der leverer krystalklar diskant og dyb bas i hele kabinen.  Du kan høre din musik, præcis som du vil.

TOUCH OG TOUCH PRO

InControl er vores udvalg af avancerede teknologier, der opretholder dine digitale forbindelser og forbinder dig gnidningsfrit og sikkert med din bil, når du ikke befinder dig i den.  Disse systemer kan udvides med deres tilhørende forbindelsespakker: Connect og Connect Pro.

UDFORSK INCONTROL

DUAL VIEW

Dual View*-systemet gør det muligt for føreren og forsædepassageren at se helt forskelligt indhold på den 10” touchscreen. For eksempel kan føreren bruge satellitnavigationssystemet, mens forsædepassageren ser en DVD eller TV. Der medfølger ét sæt digitale trådløse WhiteFire®-hovedtelefoner.

CONNECT OG CONNECT PRO

Disse ekstra pakker løfter bilens konnektivitet til et nyt niveau.  InControl Apps optimerer din oplevelse af kabinen via kompatible smartphone-apps, som omfatter den nye Spotify-app med mere end 30 millioner musiknumre, der bare venter på at blive afspillet.  Touchscreenen giver dig mulighed for at overvåge og interagere med din Range Rover Evoque.  Og med Wi Fi Hotspot og Pro Services-funktionerne kan du holde forbindelsen til omverdenen, hvilket gør dit liv nemmere.

UDFORSK INCONTROL

PROTECT

Din smartphone fungerer som en portal til tilslutning til din Land Rover med Protect. Du kan se brændstofniveauet, finde bilen på en fyldt parkeringsplads, registrere dine ture og endda se, om du har glemt at lukke en rude. Optimised Land Rover Assistance følger også med, der kan sende diagnose- og lokationsinformation til din vejhjælpstjeneste, hvis uheldet er ude. I tilfælde af alvorlige ulykker underretter SOS Emergency Call alarmcentralen om din position.

UDFORSK INCONTROL

PRO SERVICES

Pro Services fås som del af Connect Pro Pack. De optimerer infotainmentudvalget yderligere for at give en bedre og mere forbundet oplevelse. Systemet består af et Wi-Fi-hotspot og dataforbindelse, der giver mulighed for trafikinfo i realtid, billeder på gadeniveau og onlinesøgninger, så Touch Pro-systemet bliver endnu mere effektivt.

UDFORSK INCONTROL

INNOVATION

INGENIUM MOTORER

De nyeste tilføjelser til vores avancerede Ingenium-motorudvalg omfatter 240 hk diesel, 240 hk benzin og benzinmotoren med en kraftfuld ydelse på 290 hk.  Hertil kommer dieselvarianterne med 150 hk og 180 hk.  Afhængigt af drivlinje fås et udvalg af 6-trins manuelle gearkasser og 9-trins automatgear.  Serviceintervallerne er øget til 21.000 miles på modellerne med firehjulstræk.

LETVÆGTSOPHÆNG

Ophængene er fremstillet i aluminium og letvægtsstål og anvender avanceret hydraulisk rebound-teknologi, der reducerer den støj, der trænger ind i kabinen efter stød.  Systemet sørger også for at udglatte ujævne overflader, så du næsten ikke mærker underlaget, hvilket giver en mere stabil kørsel.

YDELSE

ADAPTIVE DYNAMICS

Adaptive Dynamics skaber den optimale balance mellem køreglæde og kontrol. Det er muligt, fordi systemet overvåger bilens bevægelser næsten 1.000 gange i sekundet og justerer indstillingen af dæmperne mellem blød og fast i overensstemmelse med dine og vejens input. Dette sker næsten øjeblikkeligt for at minimere karrosseriets bevægelser, give mere kontrol og sikre rolig og jævn kørsel. Systemet registrerer sågar, når du kører i terræn, og optimerer affjedringen i henhold hertil.

BYG DIN EGEN

TORQUE VECTORING VED OPBREMSNING

Dette system forbedrer bilens smidighed og stabilitet i sving. Det overvåger og tilpasser konstant momentfordelingen mellem alle hjul for at forbedre vejgrebet og styringen både i terræn og på vej. Systemet kan også øge drejehastigheden og reducere understyring ved at bremse det inderste baghjul og tvinge mere moment til det yderste hjul for derved at øge stabiliteten.

BYG DIN EGEN

9-TRINS AUTOMATGEAR

Det lette og kompakte 9‑trins automatgear giver optimal brændstoføkonomi og CO2-udledning samt bedre kontrol under forhold med ringe vejgreb. Eller ved kørsel med anhænger via det specialudviklede ultralave første gear. Transmissionen er ekstremt robust og supplerer perfekt bilens terrænegenskaber, samtidig med at den giver eksemplarisk raffinement og effektivitet.

BYG DIN EGEN

ACTIVE DRIVELINE

Ekstraudstyr på TD4-motor med 180 hk og standardudstyr på Si4- og SD4-motorer. I mange situationer ved kørsel på vej kan det afbryde trækket på baghjulet og derved forbedre brændstoføkonomien. Hvis underlaget skifter, eller du træder hårdt på speederen, tilkobles det igen umærkeligt i løbet af 300 millisekunder. Et dedikeret display på touchscreenen sørger for, at du altid har kontrollen.

BYG DIN EGEN

EGENSKABER

FIREHJULSTRÆK (4WD)

Standard på alle motorer (undtagen eD4), firehjulstræk er afgørende i Range Rover Evoque.  Med isolerede birammer for og bag, stift monocoque-karrosseri og teknologier som intelligent firehjulstræk kan du roligt begive dig ud i terrænet.

ALL-TERRAIN PROGRESS CONTROL

All Terrain Progress Control (ATPC) er aktivt ved meget lave hastigheder på mellem 1,8 km/t og 30 km/t, hvor det hjælper føreren med at opretholde en konstant hastighed under krævende forhold, så du kan koncentrere dig om at styre og finde vej gennem forhindringer. Det hjælper dig også med at starte smidigt og jævnt, selv på underlag med ringe friktion som for eksempel is, sne eller vådt græs.

TERRAIN RESPONSE™

Terrain Response™ løfter alsidighed til nye højder. Det optimerer bilens motor, transmission, differentialer og chassissystemer for at maksimere køreglæden, komforten og vejgrebet, uanset terrænforholdene. Du skal bare vælge den tilstand, der passer til forholdene: Almindelig kørsel, græs/grus, sne, mudder og hjulspor og sand. Så vil du altid opleve rolig og sikker kørsel i bilen.

HILL DESCENT CONTROL

Land Rovers patenterede Hill Descent Control (HDC) er standard på alle biler med firehjulstræk. Det hjælper føreren med at styre nedkørsler på krævende hældninger ved at opretholde en konstant hastighed og bremse hvert hjul separat. Systemet bremser automatisk bilen og opretholder hastigheden i forhold til det valgte gear og speederens position.

WADE SENSING

Kryds floder, vadesteder og oversvømmelser uden bekymringer. Wade Sensing måler vanddybden ved hjælp af sensorer på undersiden af sidespejlene og leverer information i realtid i forhold til bilen. Disse data og den maksimale vadedybde formidles via touchscreenen, så du altid er informeret om forholdene.

GRADIENT RELEASE CONTROL

På samme måde som Hill Start Assist hjælper dette system med at forhindre bilen i at accelerere for hurtigt ned ad bakke. Hvis bilen stopper og starter på en stigning, holder systemet bremsen, inden det gradvist slipper den, når du starter.

TERRAIN RESPONSE

Terrain Response løfter alsidighed til nye højder. Det optimerer bilens motor, gearkasse, differentialer og chassissystemer for at maksimere køreglæden, komforten og vejgrebet, uanset terrænforholdene. Du skal bare vælge den tilstand, der passer til forholdene: Almindelig kørsel, græs/grus/sne, mudder/hjulspor og sand. Så vil du altid opleve rolig og sikker kørsel i bilen.

KØRSELSASSISTENTER

FULL PARK ASSIST

Vores Full Park Assist-system gør parallelparkering og parkering i båse til en leg, idet det styrer din bil ind i en passende bås. Du skal bare vælge det rigtige gear og styre hastigheden med bremsen og speederen. Systemet hjælper dig også ud af en bås og gør manøvrering lettere. Grafik og meddelelser viser vejen.

ADAPTIV FARTPILOT

Når du kører på motorvejen eller i tæt trafik, hjælper systemet dig med at holde sikkerhedsafstanden til den forankørende, hvis denne bremser eller standser. Når den forankørende igen sætter farten op, gør din Range Rover Evoque det samme.

BLIND SPOT MONITORING

Blind Spot Monitor advarer dig om biler i eller på vej ind i din blinde vinkel via en lille advarselslampe i det relevante sidespejl. Reverse Traffic Detection advarer dig via akustiske og visuelle alarmer om farer, der nærmer sig fra siderne, så du ved, hvad der er bag dig, selv hvis udsynet er spærret.

FULL PARK ASSIST

Vores Full Park Assist-system gør parallelparkering og parkering i båse til en leg, idet det styrer din bil ind i en passende bås. Du skal bare vælge det rigtige gear og styre hastigheden med bremsen og speederen. Systemet hjælper dig også ud af en bås og gør manøvrering lettere. Grafik og meddelelser viser vejen.

SURROUND CAMERA-SYSTEM

Surround Camera System anvender kameraer placeret rundt omkring på bilen til at give næsten 360° udsyn. Det gør det nemmere at parkere og er perfekt ved mere komplicerede opgaver, f.eks. når man trækker en speedbåd eller en hestetrailer. Ud over muligheden for vise flere forskellige visninger på samme tid kan denne teknologi også zoome og panorere, hvilket er med til at sikre, at du ser genstande og vinkler, der ellers normalt er skjult.

LANE KEEP ASSIST OG DRIVER CONDITIONING MONITOR

Denne teknologi registrerer, hvis din bil utilsigtet er på vej ud af sin vognbane og styrer den blidt tilbage. Driver Condition Monitor registrerer, hvis du begynder at blive døsig, og advarer dig i god tid, så du kan tage en pause.

KOMFORT OG BEKVEMMELIGHED

ELDREVET GESTURE TAILGATE

Den eldrevne Gesture Tailgate giver dig mulighed for at åbne og lukke bagklappen udefra uden fysisk berøring af hverken bilen eller Smart Key. Når din Smart Key registreres, kan bagklappen betjenes ved at føre en fod ind under bilen og aktivere sensorerne i hver side af bagklappen.

KONFIGURERBAR KABINEBELYSNING

Med denne funktion kan du variere farven og nuancen af lyset i kabinen, så du kan tilpasse atmosfæren efter dit humør. Der er i alt 10 farver, lige fra Ice White til Racing Red.

KLIMAKONTROL

Dette system omfatter en luftsensor, der overvåger luftfugtighed, smog og ekstremt vejr. Spjæld placeret rundt omkring i kabinen giver dig mulighed for at tilpasse kabinetemperaturen. Uanset hvor dine passagerer sidder, vil de altid være godt tilpas.

MERIDIANTM DIGITAL SURROUND SOUND SYSTEM

Land Rover samarbejder med Meridian, en af verdens førende producenter af avanceret audioteknologi og digital lydbehandling, om at udvikle avancerede lydsystemer til Range Rover Evoque. 825 W Meridian Digital Surround Sound System omfatter 16 højttalere og en to-kanals subwoofer i coupéen og femdørs-modellen. I cabrioleten består 660 W Meridian Digital Surround Sound System af 12 højttalere og en to-kanals subwoofer. Begge systemer leverer krystalklar diskant og fyldig bas i hele kabinen. Du kan høre din musik, præcis som du vil.

Ikke alle teknologier og funktioner fås til alle biler eller på alle markeder. Visse funktioner er ekstraudstyr, og hver bils specifikationer afhænger af den valgte model. Kontakt din nærmeste Land Rover-forhandler for at få flere oplysninger.

*WhiteFire er et registreret varemærke, der tilhører Unwired Technology LLC, og enhver brug af sådanne mærker af Land Rover sker under licens.

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg vil gerne modtage de seneste nyheder fra Land Rover og få muligheden for deltage i spændende konkurrencer. 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV