DESIGN

FUNKTIONER
/

TEKNOLOGI

INFOTAINMENT

Range Rover Evoque leverer et utal af informationer og underholdning og er udstyret med vores InControl infotainment-system, Touch Pro, som standard. Det forbinder ubesværet dig og din bil med omverdenen.

INNOVATION

Både ClearSight bakspejl5 og ClearSight Ground View6 introduceres i Land Rover for første gang. Systemerne giver et klart udsyn til steder, der normalt ikke er udsyn til, hvilket giver en større grad af sikkerhed, når man kører i terræn eller i udfordrende bytrafik.

 

PÅ ALMINDELIG VEJ

Den perfekte balance mellem uanstrengte egenskaber og raffinement ved kørsel på almindelig vej gør Range Rover Evoque til en fornøjelse at køre. Med et udvalg af teknologier, der omfatter Active Driveline7 og Adaptive Dynamics8, leverer Range Rover Evoque en berusende køreglæde, uanset vejforhold eller andre betingelser.

 

I TERRÆNET

Ved at kombinere raffinement med terrænkøreegenskaber gør Range Rover Evoque det nemt at klare ekstreme kørselsforhold ved hjælp af Terrain Response 2*, Wade Sensing9 og Hill Descent Control4.

 

KØRSELSASSISTENTER

Der findes utallige innovative teknologier som standard, ekstraudstyr eller som del af en pakke med ekstraudstyr. Disse hjælper dig med at mestre bytrafik, ligesom de tilbyder ekstra sikkerhedsfunktioner. Alle funktioner er konstrueret og udført for at øge din glæde ved Range Rover Evoque.

 

KOMFORT OG BEKVEMMELIGHED

Range Rover Evoques interiør omfatter nye sæder og et udvalg af forskellige materialer, herunder nopret læder, Windsor-læder, førsteklasses Kvadrat-uldstoffer, Dinamica®-ruskind og Eucalyptus-tekstiler. Sæderne kan også fås med elektrisk indstilling, hukommelse, varme, køling og massage.

 

TERRAIN RESPONSE

Terrain Response løfter alsidighed til nye højder. Det optimerer bilens motor, gearkasse, differentialer og chassissystemer for at maksimere køreglæden, komforten og vejgrebet, uanset terrænforholdene. Du skal bare vælge den tilstand, der passer til forholdene: Almindelig kørsel, græs/grus/sne, mudder/hjulspor og sand. Så vil du altid opleve rolig og sikker kørsel i bilen.

EGENSKABER

EGENSKABER

YDELSE

KOMFORT OG BEKVEMMELIGHED

SMART SETTINGS

Ved at bruge en kombination af nøglen og din smartphone kan Range Rover Evoque genkende dig og huske et vist antal indstillinger. Med Learning-funktionen, Smart Settings10, kan du også indlæse og automatisere dine præferencer på grundlag af dine vaner og rutiner.

SIKKERHED

ISOFIX

Placeret ved bagsædet på Range Rover Evoque. ISOFIX-punkter sikrer en stærk forbindelse mellem autostole og bilen, så sikkerheden øges.


 

AIRBAGS

Range Rover Evoques omfattende system bestående af fører-, passager- og fodgængerairbags sikrer fremragende beskyttelse for alle personer i bilen.

 

DYNAMIC STABILITY CONTROL

Systemet reducerer motorens moment og bremser de relevante hjul for at korrigere bilens kørselsretning og derved modvirke under- eller overstyring.


 

KØRSELSSYSTEMER

Range Rover Evoque anvender de nyeste sikkerhedsteknologier såsom elektronisk bremsekraftfordeling (ETC), som automatisk varierer bremsekraften til hver aksel for at minimere bremselængden samtidig med, at stabiliteten og bilens styreevne bibeholdes.


 

NØDOPBREMSNINGSASSISTENT

Nødopbremsningsassistenten registrerer, når du træder bremsepedalen hurtigt ned uden at træde hårdt nok til at opnå den kortest mulige bremselængde. Systemet forstærker bremsetrykket for at sikre, at du standser i tide. Katastrofeblink aktiveres automatisk under nødopbremsninger.


 

NØDOPBREMSNING VED HØJ HASTIGHED

Katastrofeopbremsning ved høj hastighed12 registrerer, hvis der er potentiel risiko for en kollision med et andet køretøj og viser en alarm for at advare føreren om at bremse. Hvis føreren ikke reagerer, aktiverer Range Rover Evoque bremserne for at afbøde kraften af det mulige sammenstød.


 

TERRAIN RESPONSE

Terrain Response løfter alsidighed til nye højder. Det optimerer bilens motor, gearkasse, differentialer og chassissystemer for at maksimere køreglæden, komforten og vejgrebet, uanset terrænforholdene. Du skal bare vælge den tilstand, der passer til forholdene: Almindelig kørsel, græs/grus/sne, mudder/hjulspor og sand. Så vil du altid opleve rolig og sikker kørsel i bilen.

BÆREDYGTIGHED

PREMIUM-TEKSTILMATERIALER

Bæredygtigt sædemateriale omfatter Eucalyptus-tekstilmateriale. Førsteklasses tekstil- og ruskindssæder er udstyret med Kvadrat-tekstilmaterialer og Dinamica®-ruskind, som er fremstillet af genbrugte polyesterfibre og plastik.

MILD HYBRIDTEKNOLOGI

MHEV13 er et mildt hybridsystem , som indvinder og lagrer energi, som normalt går tabt under bilens deceleration, hvorefter energien på intelligent vis omdirigeres til brug for motoren, så effektiviteten optimeres. Systemet omfatter et optimeret stop-/startsystem, som sætter motoren i stand til at slukke, mens bilen decelererer.

BÆREDYGTIG AF NATUR

Range Rover Evoques udviklingsproces omfatter en vurdering af hele livscyklussen, og bilen er konstrueret med henblik på at være 85 procent genanvendelig og 95 procent genindvindelig ved afslutningen af bilens livscyklus. Genbrugsmaterialer anvendes i Range Rover Evoque i det omfang, det er muligt.

1 Fås kun sammen med Adaptive Dynamics. Fås ikke til D150. 2 Fås kun sammen med automatisk forlygteregulering. 3 Specifikationer, som beskrives som unikke for Range Rover Evoque First Edition kan være tilgængelige separat eller som kombination i andet og efterfølgende modelår. 4 Kun automatgear. 5 Kunder med briller med glidende overgang eller bifokale briller kan have problemer med at vænne sig til spejlets digitale tilstand. Den normale spejltilstand kan dog altid bruges. 6 Fås som en del af 360° Surround Camera. Fås kun sammen med foldbare elspejle med automatisk nedblænding, varme og ankomstbelysning. 7 Kun D240- og P300-motorer. 8 Fås ikke til D150. 9 Kun til automatgear. Fås kun sammen med 360° Surround Camera, foldbare elspejle med automatisk nedblænding, varme og ankomstbelysning samt Drive Park eller Driver Assist Pack. 10 Fås kun som en del af Connect Pro. 11 Fås kun sammen med strømstikpakke 2. 12 Kun automatgear. Fås med Drive Pack og Driver Assist Pack. 13 Kun automatgear. Afhængigt af marked. 

*Kun automatgear. 
Meridian er et registreret varemærke, der tilhører Meridian Audio Ltd. 

InControl funktioner, ekstraudstyr og tilgængeligheden af disse afhænger af det lokale marked - spørg din Land Rover-forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet datakontrakt, der kræver ekstra abonnement efter den indledende periode som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. InControl Apps og Remote App skal downloades fra Apple/Play Store. Alle funktioner i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over køretøjet.British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg vil gerne modtage de seneste nyheder fra Land Rover og få muligheden for deltage i spændende konkurrencer. 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV