RANGE ROVER EVOQUE PURE

RAFFINEMENT. ENKELHED.

UDVALGT STANDARDUDSTYR EVOQUE

FÆLGE

Hver enkelt fælg bidrager med sin egen karakter til bilens overordnede udtryk. 17" 'Style 1005'1 med ti eger og Dark Grey Satin finish.

LED-FORLYGTER

Når det omgivende lysniveau underskrider en fastsat tærskelværdi, tænder Range Rover Evoques kraftfulde og markante LED-forlygter automatisk.

SÆDER

Range Rover Evoques sæder er konstrueret til at optimere alsidighed og komfort. De 8-vejs manuelt indstillelige sæder er beklædt med et moderne stofmateriale.

TOUCH PRO

Touch Pro er vores intuitive multimediesystem i bilen, og det er standardudstyr på Range Rover Evoque. Anvend multi-touch-bevægelser til at styre funktioner via 10" touchscreenen.

LAND ROVER LYDSYSTEM

Land Rover lydsystemet på 180 W leverer en knivskarp lydoplevelse fra seks højttalere. 

BAKKAMERA

Systemet giver forbedret udsyn, når du bakker. Statiske linjer vises på touchscreenen og hjælper dig dermed under parkeringsmanøvrer.

UDVALGT STANDARDUDSTYR S

FÆLGE

Range Rover Evoque S er udstyret med 18" letvægtsfælge i Sparkle Silver, ‘Style 5075’, med fem dobbelteger og det ikoniske Land Rover-logo i midten.

LED-FORLYGTER

Når det omgivende lysniveau underskrider en fastsat tærskelværdi, tænder Range Rover Evoques kraftfulde og markante LED-forlygter automatisk.

SÆDER

10-vejs elektrisk justérbare sæder er beklædt med nopret læder som standard eller Eucalyptus-tekstilmaterialer og Ultrafabrics™ som ekstraudstyr for et smukt look og en komfortabel følelse.

CONNECT PRO

Connect Pro består af et 4G wi-fi-hotspot, Pro Services og Smart Settings, hvilket sikrer, at du er forbundet med resten af verden.

LAND ROVER LYDSYSTEM

Dette lydsystem på 180 W fra Land Rover leverer en knivskarp lydoplevelse fra seks højttalere.

BAKKAMERA

Systemet giver forbedret udsyn, når du bakker. Statiske linjer vises på touchscreenen, så du får hjælp under parkeringsmanøvrer.

UDVALGT STANDARDUDSTYR SE

FÆLGE

Range Rover Evoque SE er udstyret med 20” fælge, ‘Style 5076’, med fem dobbelteger og det ikoniske Land Rover-logo i midten.

PREMIUM LED-FORLYGTER

Premium LED-forlygter med signaturkørelys (DRL) kombinerer et markant design med praktiske egenskaber. Omfatter også automatisk fjern-og nærlyskontrol.

SÆDER

14-vejs justérbare, eldrevne sæder fås i nopret læder eller Eucalyptus-tekstilmaterialer eller Ultrafabrics™ som ekstraudstyr. Hukommelsesfunktionen gemmer op til tre foretrukne sædepositioner.

TOUCH PRO DUO

Se information på den øverste skærm (fx navigationssystemet) samtidig med, at du interagerer med mange forskellige funktioner, såsom medier, på den anden skærm.

LAND ROVER LYDSYSTEM

Dette lydsystem på 180 W fra Land Rover leverer en knivskarp lydoplevelse fra seks højttalere.

PARK PACK

Parkér og manøvrér sikkert og nemmere. Kør nemt ind på og ud fra snævre områder, hvor dit udsyn er spærret af køretøjer eller andre genstande.

UDVALGT STANDARDUDSTYR HSE

FÆLGE

Range Rover Evoque HSE er udstyret med 20” fælge, ‘Style 5076’, der har et dynamisk design med fem dobbelteger og Diamond Turned finish.

CLEARSIGHT BAKSPEJL

En nyhed for Land Rover. ClearSight bakspejl sikrer et uhindret udsyn, uanset om du har genstande i bagagerummet.

SÆDER

Range Rover Evoque HSEs sæder har et væld af funktioner og er beklædt med bløde Windsor- eller Kvadrat-premiumtekstilmaterialer (ekstraudstyr) og Dinamica®-ruskind for en virkelig luksuriøs følelse.

TOUCH PRO DUO

Se information på den øverste skærm (fx navigationssystemet) samtidig med, at du interagerer med mange forskellige funktioner, såsom medier, på den anden skærm.

MERIDIAN AUDIO™

Meridian Digital Sound-systemet med 380 W omfatter 10 højttalere og en to-kanals subwoofer, hvilket giver enestående opløsning, krystalklar diskant og fyldig, dyb bas takket være nøje placering af højttalerne.

PARK PACK OG DRIVE PACK

Park Pack hjælper dig med at manøvrere ind på og ud fra områder med snæver plads. Drive Pack omfatter adaptiv fartpilot, nødopbremsning ved høj hastighed og Blind Spot Assist.

EVOQUE
/

EVOQUE

R-DYNAMIC

FIRST EDITION*Afhængigt af marked. 18" fælge, Style 5075, med fem dobbelteger udført i Gloss Sparkle Silver er standardudstyr på D240-, P250- og P300-motorer. 2 Kunder med briller med glidende overgang eller bifokale briller kan have problemer med at vænne sig til spejlets digitale tilstand. Den normale spejltilstand kan dog altid bruges. 3 Afhængigt af marked. 18" fælge, Style 5074, med fem dobbelteger udført i Gloss Sparkle Silver er standardudstyr på D240-, P250- og P300-motorer. *Fås fra juni 2019. Fås kun i forbindelse med specifikationspakker til Range Rover Evoque, S, R-Dynamic og R-Dynamic S.

InControl funktioner, ekstraudstyr og tilgængeligheden af disse afhænger af det lokale marked - spørg din Land Rover-forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet datakontrakt, der kræver ekstra abonnement efter den indledende periode som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. InControl Apps og Remote App skal downloades fra Apple/Play Store. Alle funktioner i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over køretøjet.


British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg vil gerne modtage de seneste nyheder fra Land Rover og få muligheden for deltage i spændende konkurrencer. 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV