KØREKOMFORT

Utroligt megen information og underholdning.

INTERAKTIVT FØRERDISPLAY

Med høj opløsning og knivskarp grafik præsenterer det interaktive HD-førerdisplay på 12,3" kørselsinformationer, underholdning og aktive sikkerhedsdata, herunder navigation, telefon og medier, tydeligt og uden forstyrrelser.

SE FILMEN

TOUCH PRO DUO

De dobbelte touchscreens med høj opløsning på 10" (ekstraudstyr) sikrer øget fleksibilitet og effektivitet. Du kan eksempelvis nemt se navigation på den øverste skærm samtidig med, at du interagerer med andre funktioner, såsom klima- eller mediefunktioner på den nederste skærm.

SE FILMEN

HEAD-UP DISPLAY

Displayet viser bildata, herunder hastighed, gearposition og navigationsanvisninger på forruden. Det er udstyret med krystalklar grafik i farver og med høj opløsning, hvilket sikrer, at du nemt kan se alle informationer.

RAT

For nemmere betjening er det læderbeklædte rat udstyret med vigtige betjeningselementer, herunder til medier og telefon. Og for et mere sportsligt look er R-Dynamic-rattet udstyret med greb til hænderne i perforeret læder.

INFOTAINMENT

ONLINE-MEDIER

Lyt til din favoritmusik, radio og podcasts, når du er på farten. Alt sammen uden din smartphone. Link dine Deezer- og TuneIn-konti til InControl Portalen, hvorefter du har direkte adgang til dine medier fra bilens touchscreen. Fås kun sammen med Connect Pro.

FORBINDELSE

Range Rover Evoque omfatter to USB-porte og et 12 V-strømstik i opbevaringsboksen. Passagererne på bagsædet har adgang til et 12 V-strømstik eller to USB-ladeporte (ekstraudstyr), så de kan oplade deres enheder, ligesom de bekvemt kan se på deres tablets med Click and Go-systemet.

SMARTPHONE-PAKKE

Denne pakke indeholder InControl Apps-teknologi og giver dig mulighed for at styre apps, der er optimeret til bilen, på din Android™- eller Apple™-smartphone via touchscreenen.

REMOTE

Reguler klimaet på forhånd, aflås bilen, lås den op eller lokalisér den og hold styr på dine køreture fra din smartphone eller smartwatch. Kompatibel med de fleste smartphones, Android Wear™ eller Apple Watch.

Und dig selv en prøvetur i en Range Rover Evoque

Range Rover Evoque skal opleves i showroomet og på vejen! Duften af ny bil, grebet omkring rattet, de mange unikke detaljer og tekniske muligheder.

For ikke at glemme den fantastiske køreoplevelse, der er noget du skal opleve. Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen til en prøvetur.
BOOK PRØVETUR

/

UNDERHOLDNING OG APPS

MERIDIAN™ AUDIO

Meridian™ Audios lydsystemer og avancerede digitale signalbehandlingsalgoritmer sørger for, at musikken lyder præcis, som kunstneren ønskede.

I-GUIDE

iGuide fungerer som mobil brugervejledning, så du er sikker på, at du altid har svar på dine spørgsmål lige ved hånden. Land Rover iGuide-appen forklarer alle nødvendige funktioner i og betjeningen af din Range Rover Evoque.

HOLD DIG OPDATERET

Tilmeld dig for at få de seneste nyheder om Land Rover, lanceringer, events og priser.
TILMELD DIG NYHEDSBREVET

/VÆLG DIN EVOQUE

Storhed findes i alle former, størrelser og karrosseridesign.
VÆLG DIN MODEL
Meridian er et registreret varemærke, der tilhører Meridian Audio Ltd.

 

InControl funktioner, ekstraudstyr og tilgængeligheden af disse afhænger af det lokale marked - spørg din Land Rover-forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet datakontrakt, der kræver ekstra abonnement efter den indledende periode som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. InControl Apps og skal downloades fra Apple/Play Store. Alle funktioner i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over bilen.

 


British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding