TEKNOLOGI

INFOTAINMENT

ONLINE-medier

Lyt til din favoritmusik, radio og podcasts, når du er på farten. Alt sammen uden din smartphone. Link dine Deezer- og TuneIn-konti til InControl Portalen, hvorefter du har direkte adgang til dine medier fra bilens touchscreen. Fås kun sammen med Connect Pro.

NAVIGATION PRO

Trafikopdateringer og søgning i realtid er lige ved hånden med Navigation Pro1 (ekstraudstyr) og Connect Pro. Gem dine favoritsteder, anvend multi-touch-berøringer til at udforske kort og hold dig opdateret med Map Care.

SMARTPHONE-PAKKE

Denne pakke indeholder InControl Apps-teknologi og giver dig mulighed for at styre apps, der er optimeret til bilen, på din Android™- eller Apple™-smartphone via touchscreenen.

HEAD-UP DISPLAY

Displayet viser bildata, herunder hastighed, gearposition og navigationsanvisninger på forruden. Det er udstyret med krystalklar grafik i farver og med høj opløsning, hvilket sikrer, at du nemt kan se alle informationer.

RAT

For nemmere betjening er det læderbeklædte rat udstyret med vigtige betjeningselementer, herunder til medier og telefon. Og for et mere sportsligt look er R-Dynamic-rattet udstyret med greb til hænderne i perforeret læder.

REMOTE APP

Reguler klimaet på forhånd, aflås bilen, lås den op eller lokalisér den og hold styr på dine køreture fra din smartphone eller smartwatch. Kompatibel med de fleste smartphones, Android Wear™ eller Apple Watch ® .

INNOVATION

INGENIUM MOTORER

Der er stort udvalg af Ingenium-motorer til rådighed for Range Rover Evoque til opfyldelse af alle behov - uanset om fokus er på kraft og ren køreglæde eller brændstoføkonomi og raffinement.

MHEV

Mild Hybrid (MHEV)2-teknologi forbedrer Range Rover Evoques brændstoføkonomi og indvinder samt lagrer energi, der normalt mistes under deceleration, hvorefter energien omdirigeres til brug for motoren.

IGUIDE (KOMMER SNART)

iGuide fungerer som mobil brugervejledning, så du er sikker på, at du altid har svar på dine spørgsmål lige ved hånden. Land Rover iGuide-appen forklarer alle nødvendige funktioner i og betjeningen af din Range Rover Evoque.

INGENIUM MOTORER

INGENIUM MOTORER

De nyeste tilføjelser til vores avancerede Ingenium-motorudvalg omfatter 240 hk diesel, 240 hk benzin og benzinmotoren med en kraftfuld ydelse på 290 hk.  Hertil kommer dieselvarianterne med 150 hk og 180 hk.  Afhængigt af drivlinje fås et udvalg af 6-trins manuelle gearkasser og 9-trins automatgear.  Serviceintervallerne er øget til 21.000 miles på modellerne med firehjulstræk.

LETVÆGTSOPHÆNG

LETVÆGTSOPHÆNG

Ophængene er fremstillet i aluminium og letvægtsstål og anvender avanceret hydraulisk rebound-teknologi, der reducerer den støj, der trænger ind i kabinen efter stød.  Systemet sørger også for at udglatte ujævne overflader, så du næsten ikke mærker underlaget, hvilket giver en mere stabil kørsel.

LETVÆGTSOPHÆNG

LETVÆGTSOPHÆNG

Ophængene er fremstillet i aluminium og letvægtsstål og anvender avanceret hydraulisk rebound-teknologi, der reducerer den støj, der trænger ind i kabinen efter stød.  Systemet sørger også for at udglatte ujævne overflader, så du næsten ikke mærker underlaget, hvilket giver en mere stabil kørsel.

YDELSE

AFFJEDRINGSARKITEKTUR

Range Rover Evoque er udstyret med et fuldt uafhængigt affjedringssystem med et multilink-ophæng bagtil. Systemets utroligt kompakte struktur sikrer, at der ikke gås på kompromis med bagagerumspladsen.

DYNAMIC MODE

Biler udstyret med Terrain Response 2* får den ekstra Dynamic Mode, der indstiller affjedringen med henblik på endnu fastere styring af karrosseriet med mere direkte og skarpe køreegenskaber.

9-TRINS AUTOMATGEAR

For at sikre, at du altid kører i det optimale gear, så brændstofeffektivitet og acceleration optimeres, er Range Rover Evoques 9-trins automatgear udstyret med ni meget korte udvekslinger. Gearskiftene er næsten umærkelige, og skiftemønstrene tilpasser sig intelligent i forhold til din kørestil.

DYNAMIC STABILITY CONTROL

Dynamic Stability Control (DSC) overvåger Range Rover Evoques dynamik og griber ind for at maksimere bilens stabilitet. DSC reducerer motorens moment og bremser de relevante hjul for at korrigere bilens kørselsretning og derved modvirke under- eller overstyring.

EGENSKABER

IGANGSÆTNING VED LAVT VEJGREB

Systemet sikrer dig optimal kontrol, når du starter fra stilstand på glat underlag. Low Traction Launch3 er aktivt, indtil Range Rover Evoque når en hastighed på 30 km/t, hvor bilen vender tilbage til den valgte køretilstand.

HILL DESCENT CONTROL

Hill Descent Control3 hjælper med at styre nedkørsler på krævende hældninger. Systemet opretholder en konstant hastighed og bremser hvert hjul separat. 

GRADIENT RELEASE CONTROL

Range Rover Evoque gør brug af Gradient Release Control, som forhindrer bilen i at accelerere for hurtigt på en stejl hældning, når du slipper bremsen.

ADVANCED TOW ASSIST

Advanced Tow Assist 4 (ekstraudstyr) giver dig mulighed for at styre retningen af påhænget, når du bakker. Ved at bruge drejeindstillingen kontrollerer systemet Range Rover Evoques styretøj, så man opnår den ønskede linje for anhængeren under bakning via touchscreenen.

WADE SENSING

Wade Sensing5 (ekstraudstyr) gør det afslappet at krydse vandløb. Systemet viser dig vandniveauet rundt om bilen i realtid og advarer dig, hvis vandet nærmer sig Range Rover Evoques vadedybde på 600mm, som er førende i klassen.

ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

Dette avancerede system giver dig mulighed for at indstille og holde en konstant hastighed under krævende forhold. All Terrain Progress Control3  fungerer ligesom et almindeligt fartpilotsystem ved hastigheder mellem 1,8 km/t og 30 km/t.

TERRAIN RESPONSE

Terrain Response løfter alsidighed til nye højder. Det optimerer bilens motor, gearkasse, differentialer og chassissystemer for at maksimere køreglæden, komforten og vejgrebet, uanset terrænforholdene. Du skal bare vælge den tilstand, der passer til forholdene: Almindelig kørsel, græs/grus/sne, mudder/hjulspor og sand. Så vil du altid opleve rolig og sikker kørsel i bilen.

STANDARDKØRSELSASSISTENTER

NØDBREMSE

Hvis der registreres en mulig kollision, og føreren ikke reagerer efter en visuel advarsel, aktiveres bremserne automatisk. Systemet er aktivt i forhold til køretøjer ved hastigheder mellem 5 og 80 km/t og i forhold til fodgængere eller cyklister ved hastigheder mellem 5 og 60 km/t.

LANE KEEP ASSIST

Systemet registrerer, hvis bilen utilsigtet er på vej ud af sin vognbane, og opfordrer dig via korrigerende modstand i rattet til at styre den tilbage til vognbanen.

PARKERINGSHJÆLP FOR OG BAG

Systemet gør manøvrering lettere. Sæt bilen i bakgear, eller aktivér systemet via touchscreenen, hvorefter grafik på skærmen og feedback i form af lyd angiver bilens afstand til forhindringer i nærheden.

BAKKAMERA

Systemet giver forbedret udsyn, når du bakker. Range Rover Evoque og bilens forventede rute vises på touchscreenen som hjælp under parkeringsmanøvrer.

PARK PACK

PARKERINGSASSISTENT

Park Pack består af fire features. Parkeringsassistenten gør parallelparkering og parkering i båse nemmere, idet systemet styrer din bil ind på eller ud fra en parkeringsplads. Grafik og meddelelser vejleder dig gennem manøvrene.

360° PARKERINGSHJÆLP

Systemet giver dig fuld sikkerhed ved manøvrering under trange pladsforhold. Sensorer bag på, foran og på siderne af bilen giver dig akustisk og visuel feedback i realtid, så du ved, hvor tæt du er på forhindringer.

REAR TRAFFIC MONITOR

Systemet advarer dig om køretøjer, fodgængere eller andre farer, der nærmer sig fra begge sider af din bil. Systemet er særligt nyttigt, når du bakker ud af en parkeringsbås, og du ikke har noget udsyn bagud. 

CLEAR EXIT MONITOR

Systemet gør det sikkert for passagererne at stige ud af Range Rover Evoque med advarsler om farer, der nærmer sig, såsom køretøjer og cykler. 

DRIVE PACK

ADAPTIV FARTPILOT

Drive Pack6 består af tre features. Når du kører roligt af sted eller i tæt, langsomtkørende trafik sørger den adaptive fartpilot for at holde en sikker afstand mellem din bil og det forankørende køretøj, hvis dette sænker hastigheden eller standser. Hvis det forankørende køretøj standser helt, standses din bil jævnt og glidende.

BLIND SPOT ASSIST

Hvis Range Rover Evoque registrerer et andet køretøj i din blinde vinkel, når du påbegynder vognbaneskift, tænder en lille advarselslampe i det pågældende sidespejl, og et styremoment gør dig opmærksom på at dreje din Range Rover Evoque væk fra det køretøj, der nærmer sig.

NØDOPBREMSNING VED HØJ HASTIGHED

Systemet registrerer, hvis der er potentiel risiko for en kollision med et andet køretøj og viser en alarm for at advare føreren om at bremse. Hvis føreren ikke reagerer, aktiverer Range Rover Evoque bremserne for at afbøde kraften af det mulige sammenstød. Nødopbremsning ved høj hastighed er funktionsdygtigt og aktivt i hastighedsområdet mellem 10 km/t og 160 km/t.

LANE KEEP ASSIST OG DRIVER CONDITIONING MONITOR

Denne teknologi registrerer, hvis din bil utilsigtet er på vej ud af sin vognbane og styrer den blidt tilbage. Driver Condition Monitor registrerer, hvis du begynder at blive døsig, og advarer dig i god tid, så du kan tage en pause.

DRIVER ASSIST PACK

ADAPTIV FARTPILOT MED STYREASSISTENT

Driver Assist Pack6 består af otte features. Den adaptive fartpilot med styreassistent hjælper dig, når du styrer, så din bil bliver i vognbanen, ligesom systemet hjælper dig med at holde en sikker afstand til det forankørende køretøj. Både motor, bremser og styretøj reagerer automatisk.

BLIND SPOT ASSIST

Hvis Range Rover Evoque registrerer et andet køretøj i din blinde vinkel, når du påbegynder vognbaneskift, tænder en lille advarselslampe i det pågældende sidespejl, og et styremoment gør dig opmærksom på at dreje din Range Rover Evoque væk fra det køretøj, der nærmer sig.

NØDOPBREMSNING VED HØJ HASTIGHED

Systemet registrerer, hvis der er potentiel risiko for en kollision med et andet køretøj og viser en alarm for at advare føreren om at bremse. Hvis føreren ikke reagerer, aktiverer Range Rover Evoque bremserne for at afbøde kraften af det mulige sammenstød. Nødopbremsning ved høj hastighed er funktionsdygtigt og aktivt i hastighedsområdet mellem 10 km/t og 160 km/t.

360° SURROUND CAMERA

Ved hjælp af fire digitale kameraer, der er diskret placeret rundt om Range Rover Evoque, får du et 360° billede fra oven på touchscreenen, hvor mange kameravinkler er tilgængelige samtidigt. 360° opsætningen er en hjælp ved forskellige manøvrer, lige fra parkering til kørsel ind på og ud fra områder med snæver plads.

PARKERINGSASSISTENT

Når systemet er aktiveret, søger Range Rover Evoque efter en egnet parkeringsplads. Systemet styrer bilen ind på eller ud fra området.

360° PARKERINGSHJÆLP

Systemet giver dig fuld sikkerhed ved manøvrering under trange pladsforhold. Sensorer bag på, foran og på siderne af bilen giver dig akustisk og visuel feedback i realtid, så du ved, hvor tæt du er på forhindringer.

REAR TRAFFIC MONITOR

Systemet advarer dig om køretøjer, fodgængere eller andre farer, der nærmer sig fra begge sider af din bil. Systemet er særligt nyttigt, når du bakker ud fra en parkeringsbås. 

CLEAR EXIT MONITOR

Systemet gør det sikkert for passagererne at stige ud af Range Rover Evoque med advarsler om farer, der nærmer sig, såsom køretøjer og cykler. 

KOMFORT OG BEKVEMMELIGHED

PANORAMATAG

Panoramataget (ekstraudstyr), der enten fås som et fast tag eller som skydetag7, får lyset til at strømme ind i kabinen, så der skabes en endnu mere lys og indbydende atmosfære.

ELDREVEN, BEVÆGELSESSTYRET BAGKLAP

Med den eldrevne, bevægelsesstyrede bagklap8 kan du åbne eller lukke bagklappen uden fysisk berøring af Range Rover Evoque.

SPLITARMLÆN

Hvert splitarmlæn med skydefunktion kan betjenes individuelt, hvilket optimerer komforten for forsædepassageren.

KONFIGURERBAR STEMNINGSBELYSNING

Med denne funktion (ekstraudstyr) kan du vælge mellem ti farver, så stemningsbelysningen i kabinen varierer.

1 Fås kun sammen med Connect Pro og Traffic Sign Recognition samt Adaptive Speed Limiter. 2 Kun automatgear. Afhængigt af marked. 3 Automatgear. 4 Fås kun sammen med aftageligt anhængertræk eller elektrisk udklappeligt anhængertræk, Touch Pro Duo og 360º Surround Camera. 5 Kun automatgear. Fås kun sammen med 360° Surround Camera, foldbare elspejle med automatisk nedblænding, varme og ankomstbelysning samt Drive Park eller Driver Assist Pack. *Kun automatgear. Fås kun sammen med foldbare elspejle med automatisk nedblænding, varme og ankomstbelysning. 7 Fås fra juni 2019. Valg af panoramaskydetag (ekstraudstyr) reducerer loftshøjden for og bag. 8 Fås kun sammen med nøglefri adgang.

*Kun automatgear.

InControl funktioner, ekstraudstyr og tilgængeligheden af disse afhænger af det lokale marked - spørg din Land Rover-forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet datakontrakt, der kræver ekstra abonnement efter den indledende periode som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. InControl Apps og Remote App skal downloades fra Apple/Play Store. Alle funktioner i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over køretøjet.

*WhiteFire er et registreret varemærke, der tilhører Unwired Technology LLC, og enhver brug af sådanne mærker af Land Rover sker under licens.

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg vil gerne modtage de seneste nyheder fra Land Rover og få muligheden for deltage i spændende konkurrencer. 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV