UDSTYR OG TILBEHØR

UDSTYRSPAKKER

UDVENDIGT UDSTYR

UDSTYR OG TILBEHØR
/

PANORAMATAG

Panoramataget bringer naturligt lys ind i Range Rover Evoques kabine, hvorved der skabes en lysere og mere rummelig følelse i SUV-modellen. Vælg et fast panoramatag eller et panoramatag med skydefunktion1 i karrosserifarven eller i kontrastfarven sølv eller sort.

DOWNLOAD BROCHURE

INTERIØRUDSTYR

INTERIØRLISTER 

Optimér Range Rover Evoques overflader med lyse eller mørke Gradated Linear Aluminium-interiørlister eller Natural Ash-interiørlister i grå eller umbra.

SÆDER 

Sæder fås med 8-vejs manuel indstilling eller 10-, 14- og 16-vejs eldreven bevægelse. Funktionerne omfatter hukommelse, massage, varme og køling. 

INTERIØRFARVER 

Udvalget af sædefarver omfatter Ebony, Cloud, Eclipse og Deep Garnet. Taghimlen fås i Light Oyster eller Ebony.

COLD CLIMATE CONVENIENCE PACK 

Sikrer hurtig afrimning af forruden. Omfatter en forrude med varme, opvarmede sprinklerdyser og varme i rattet. 

UDSTYR OG TILBEHØR
/

TILBEHØR

EKSTERIØR TILBEHØR

Skræddersy Range Rover Evoque yderligere med et udvalg af eksteriørtilbehør, der sikrer en performance-inspireret opgradering. Tilbehøret omfatter spejlkapper og luftindtag i siderne i kulfiber, bundskjold for og bag i rustfrit stål samt stænklapper for og bag.

INTERIØRTILBEHØR

Vælg det ideelle tilbehør, som matcher din livsstil og favoritaktiviteter perfekt. Her kan du beslutte dig for den ekstra funktionalitet, som Click and Go-tilbehøret tilbyder, eller vælge den alsidighed og de praktiske egenskaber, som bagageadskillere og belyste lister i bagagerummet sikrer.

BAGAGE OG TRÆKKRAFT

Udvalget af sports-, transport- og bugseringstilbehør er elegant designet, så det supplerer Range Rover Evoque. Tilbehøret er konstrueret, så det øger fleksibiliteten i bagagerumsområdet i form af transportholdere til cykler og vandsport, tagbøjler, tagbokse og anhængertræk. 

FUNKTION OG TEKNOLOGI

iPhone® Connect og Charge Dock3 er designet, så man kan se på smartphonen under opladning, idet pladsen til kopholderen i midterkonsollen anvendes. Hold styr på dine playlister, podcasts og andre medier på en nem måde via Range Rover Evoques infotainment-system.

 

1. Fås fra juni 2019. Valg af panoramaskydetag (ekstraudstyr) reducerer loftshøjden for og bag.2. Fås kun sammen med automatisk forlygteregulering. 3 iPhone® er et registreret varemærke, der tilhører Apple, Inc. og er registreret i USA og andre lande. Kan anvendes sammen med iPhone 5, 5c, 5s, 6, 6s, SE og 7. Ikke velegnet til brug sammen med iPhone Plus-modeller eller iPhone X.

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg vil gerne modtage de seneste nyheder fra Land Rover og få muligheden for deltage i spændende konkurrencer. 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV