VIGTIGE FUNKTIONER

DESIGN

Med mere sportslige designdetaljer og en kraftfuld, muskuløs profil er Range Rover Sport designet til at gøre indtryk. Overalt er udtrykket mere rent, dynamisk og moderne — lige fra Range Rover Sports kølergrill og nydesignede luftindtag i kølerhjelmen til de elegante, men alligevel sportslige fælge.

YDELSE

Et udvalg af potente motorer sørger for imponerende ydelse på vejen. Den 5,0-liters V8 Supercharged benzinmotor yder nu hele 525 hk, og kombinationen af en avanceret Ingenium-benzinmotor og elmotor sørger for den imponerende ydelse i Range Rover Sport PHEV.

TEKNOLOGI

Vores Touch Pro Duo infotainment-system i bilen integrerer på smukkeste vis to 10' HD-touchscreens. Brug Touch Pro Duo sammen med Head-Up-displayet i farver og det interaktive førerdisplay, så du kan se utallige funktioner og interagere med disse på samme tid.

TERRAIN RESPONSE

Terrain Response løfter alsidighed til nye højder. Det optimerer bilens motor, gearkasse, differentialer og chassissystemer for at maksimere køreglæden, komforten og vejgrebet, uanset terrænforholdene. Du skal bare vælge den tilstand, der passer til forholdene: Almindelig kørsel, græs/grus/sne, mudder/hjulspor og sand. Så vil du altid opleve rolig og sikker kørsel i bilen.

DESIGN

YDELSE

TEKNOLOGI

EGENSKABER

Back

VÆLG MODEL

VÆLG MODEL

/

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding