UDSTYR OG TILBEHØR

SE GALLERI

UDSTYRSPAKKER

/

EKSTERIØRUDSTYR

/
/

INTERIØRUDSTYR

Du kan vælge mellem forskellige interiøroverflader, som omfatter kulfiber med indvævet kobbertråd og aluminium, interiørlister i Shadow Aluminium og Argento Pinstripe High Gloss, og disse fremstår som en smuk detalje over armlænene i dørene. Disse fås i et udvalg af farver, så interiørets karakter fremhæves yderligere.


 

Du kan vælge mellem forskellige sæder, herunder med elbetjent 8-, 20-, 18- og 20-vejs indstilling med mange forskellige funktioner såsom hukommelse, massage, varme og køling af forsæderne. Komfort er altafgørende.


 

Dit valg af interiørfarve fremhæver din egen personlighed endnu mere. For at sætte dit eget præg kan du vælge mellem Vintage Tan, Ebony, Eclipse, Light Oyster og Acorn til begge sæder og taghimlen.
 

Hvis du vælger interiørluksuspakken eller interiørluksuspakken Plus øger det komforten og stilen i din Range Rover Velars smukt udstyrede kabine.


 

TEKNOLOGI

Range Rover Velar er udstyret med de mest avancerede, intuitive og innovative teknologier, så din køretur bliver endnu mere fornøjelig, forbundet og opdateret.  Lige fra Head-Up Display-funktionen til Connect Pro, Meridian-lydsystem og design, der aktiveres af teknologien, såsom flade dørgreb, LED-lys og kapacitive knapper på rattet.


UDSTYR OG LAND ROVER GEAR - ORIGINALT TILBEHØR

CAPABILITY PACK

Pakken består af: 22” Dynamic Baratheon-fælge, sorte tagbøjler, tværbjælker, lille sportstagboks, tagmonteret cykelholder - Land Rover mountainbike, udtrækkelige indstigningstrin og stænklapper for og bag.

 

SPORT PACK

Pakken består af: 22” Dynamic Baratheon-fælge, udtrækkelige indstigningstrin, sorte sidespejle og bagspoiler.


 

UDTRÆKKELIGE INDSTIGNINGSTRIN

Disse smarte og praktiske trin gør det lettere at stige ind og ud af bilen.  Sidetrinnene er skjult under panelerne og aktiveres, så snart døren åbnes, eller når de aktiveres med fjernbetjeningen.  De gemmes automatisk væk, når døren lukkes.  Sidetrinnene registrerer forhindringer og aktiveres ikke, når bilen er i offroad- eller lavt gear-indstillinger.  Den automatiske tilstand kan omgås for at give mulighed for adgang til taget, når dørene er lukket.  De udtrækkelige indstigningstrin er kompatible med stænklapper foran og udstyret med en finish i rustfrit stål og lasergraveret Range Rover Velar-mærke.

 

CLICK AND GO-TILBEHØRSSYSTEM

Click and Go-udvalget er et multifunktionelt system til ryglænsopbevaring til passagererne på anden sæderække. Den alsidige Click and Go-basisdel fastgøres mellem nakkestøttebeslagene og yderligere fastgørelsesmuligheder kan tilføjes til opbevaring af tablets, tasker og skjorter eller jakker. Hver fastgørelsesmulighed sælges separat. Basisdelen kan nemt fjernes, når den ikke er i brug.


 

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding