DESIGN

FIRST EDITION

First Edition byder på eksklusive designdetaljer og masser af udstyr, herunder First Edition-emblem, et sort kontrasttag og et panoramaskydetag, Matrix-laser LED-forlygter med signaturkørelys og 22" fælge med ni dobbelteger og Diamond Turned finish.


 

FIRST EDITION

Interiøret i Range Rover Velar First Edition er udført med en finish på absolut højeste niveau og omfatter perforeret Windsor-læder i Light Oyster/taghimmel i Alston, dørlister i kulfiber med kobbertråd samt et First Edition-emblem på begge B-stolper og interiøroverflader.

 

SIKKERHED

22" 'STYLE 9007' FÆLGE MED NI DOBBELTEGER OG DIAMOND TURNED FINISH

22” fælge med et dynamisk design med fem dobbelteger og det ikoniske Land Rover-logo i centrum.


 

MATRIX-LASER LED-FORLYGTER MED SIGNATURKØRELYS

Disse markant designede Matrix-laser LED-forlygter producerer en lyskvalitet tæt på dagslys, hvilket sikrer excellent belysning og gør dine øjne mindre trætte. Ved hastigheder over 80 km/t forbedrer laserteknologien fjernlyset, så vejen nu belyses hele 550 m frem. Adaptive Driving Beam anvender et fremadrettet kamera til at registrere modkørende køretøjer, og systemet styrer fjernlyset ved at skabe "skygger" rundt om de(t) forankørende køretøj(er), så du fortsat kan drage fordel af fjernlysets oplysning af vejen uden at blænde andre trafikanter.


 

LÆDERRAT MED VARME

Range Rover Velar First Edition er udstyret med et Windsor-læderrat med varme, som giver dig en ultimativ komfortoplevelse ved kørsel i koldt vejr.

 

20-VEJS SÆDER I PERFORERET WINDSOR-LÆDER MED HUKOMMELSE I FØRER- OG PASSAGERSIDEN, MASSAGE SAMT VARME/KØLING FORAN

De luksuriøse Windsor-lædersæders funktionalitet øges, så de nu omfatter 20-vejs sæder med hukommelse i fører- og passagersiden, massage med klimasæder foran og bagsæder med varme.


 

MERIDIAN SIGNATURE SURROUND SYSTEM MED INTERAKTIVT FØRERDISPLAY

MeridianTM Signature Sound-systemet producerer 1300 W gennem 22 højttalere og en 2-kanals subwoofer - gnidningsfrit integreret ved hjælp af TrifieldTM-teknologi. Det 12,3" interaktive HD-førerdisplay kan modtage og vise et utal af informationer, underholdning og aktive sikkerhedsdata.


 

HEAD-UP DISPLAY

Med tanke på færre forstyrrelser og større sikkerhed kan det helt nye Land Rover Head-Up Display II-system konfigureres fuldstændig, og det er udstyret med klar grafik med høj opløsning - så du nemmere kan se alle førerinputs og informationer. Det nye system omfatter også videoegenskaber, og det kan vise de informationer, som står i Infotainment-systemet, såsom hastighed, Traffic Sign Recognition og navigationsinstrukser.


 

TERRAIN RESPONSE

Terrain Response løfter alsidighed til nye højder. Det optimerer bilens motor, gearkasse, differentialer og chassissystemer for at maksimere køreglæden, komforten og vejgrebet, uanset terrænforholdene. Du skal bare vælge den tilstand, der passer til forholdene: Almindelig kørsel, græs/grus/sne, mudder/hjulspor og sand. Så vil du altid opleve rolig og sikker kørsel i bilen.

VELAR FIRST EDITION
/

VELAR

R-DYNAMIC

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg vil gerne modtage de seneste nyheder fra Land Rover og få muligheden for deltage i spændende konkurrencer. 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV