AUTOBIOGRAPHY LANG AKSELAFSTAND

PLADS OG FRIHED

BYG DIN EGEN

DESIGN

SIGNATURFUNKTIONER

LUKSUSSÆDER

Executive Class-sæderne, der kun fås til Autobiography Long Wheelbase, og den 186 mm længere benplads på bagsæderne er eksempler på det luksuøse interiør. Både for- og bagsæder er bredere og dybere for optimal komfort. Når den elektrisk styrede, udtrækkelige midterkonsol sænkes, integreres den uden problemer med bagsæderne i et luksuøst 4-sæders miljø.

MERIDIANTM AUDIO

Meridian™ Surround Sound-systemet byder på samme fyldige og knivskarpe lyd, som du oplever ved en live-koncert, leveret gennem et arrangement bestående af 19 højttalere foran, i siden og bagi – alt sammen gnidningsfrit samlet med Meridians eksklusive Trifield-teknologi og integreret ved hjælp af Touch Pro Duo, vores infotainmentsystem.

BAGSÆDEUNDERHOLDNING

Bagsædeunderholdningssystemet (ekstraudstyr) har to sædemonterede, ophængte HD-touchscreens på 10". Begge underholdningssystemer leveres med et sæt digitale trådløse hovedtelefoner fra WhiteFire® og HDMI, Mobile High-Definition Link (MHL) og USB-forbindelser. Passagererne kan også nyde deres yndlingsprogrammer på TV via digital-tv (ekstraudstyr).

FÆLGE

Range Rover Autobiography med 21" "Style 7001" med 7 dobbelteger og Light Silver Diamond Turned finish som standard.

PIXEL LED-FORLYGTER

Pixel LED-forlygter med signaturkørelys giver en skarpere opløsning, så den lysstråle, der står til rådighed for føreren, maksimeres, ligesom lysdæmpningen er mere præcis, så modkørende køretøjer ikke blændes, og hjælper med at gøre kørslen mere sikker.

KOMFORT OG BEKVEMMELIGHED

4 digitale kameraer, der er diskret placeret rundt omkring på bilen, giver et 360° billede fra oven på touchscreenen. Mange visninger på samme tid hjælper ved parkering og andre manøvrer.

UDVALGT STANDARDUDSTYR

BYG DIN EGEN

Vælg den perfekte kombination, som matcher din personlige stil.

BYG DIN EGEN 

LAND ROVER UDSTYR - TILBEHØR

Stilfuldt, robust og praktisk - gør din Range Rover endnu mere personlig med et udvalg af tilbehør til eksteriøret og interiøret.

SE UDSTYR OG TILBEHØR 

STANDARDAKSELAFSTAND

LANG AKSELAFSTAND

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding