RANGE ROVER HSE

SYNONYME MED FORFINEDE EGENSKABER

BYG DIN EGEN 

UDVALGT STANDARDUDSTYR

FÆLGE

Range Rover HSE er udstyret med 19” ‘Style 5001’ aluminiumsfælge med 5 dobbelteger som standard.

LED-BELYSNING

Range Rover HSE er udstyret med Premium LED-forlygter med signaturkørelys som standard. LED-lygter er designet til at holde i hele køretøjets levetid, og de bruger mindre energi.

KOMFORT OG BEKVEMMELIGHED

Den trezonede klimakontrol har separate temperaturstyringer for kører, forsædepassager og bagsæder. Ved at sænke køretøjet sikrer Automatic Access Height en lettere og mere elegant udstigning.

LUKSUSSÆDER

De 16-vejs forsæder er specificeret i nopret læder med passagerhukommelse og 4-vejs manuel nakkestøtte. 60:40-sofasæde bag leveres med manuel ryglænshældning.

MERIDIAN™-LYDSYSTEM

Fantastisk, defineret gengivelse, krystalklar diskant og fyldig, dyb bas, som opnås ved nøje placering af 13 højttalere, som også omfatter en to-kanals subwoofer - alt sammen styret via Touch Pro Duo.

BAKKAMERA

Giver forbedret udsynet, når du bakker. Statiske linjer repræsenterer bilens omrids, og den forventede rute lægges over bakkameraets billede, så parkering i snævre båse er så let som muligt.

UDVALGT STANDARDUDSTYR

BYG DIN EGEN

Vælg den perfekte kombination, som matcher din personlige stil.

BYG DIN EGEN 

LAND ROVER UDSTYR - TILBEHØR

Stilfuldt, robust og praktisk - gør din Range Rover endnu mere personlig med et udvalg af tilbehør til eksteriøret og interiøret.

SE UDSTYR OG TILBEHØR 

STANDARDAKSELAFSTAND

LANG AKSELAFSTAND

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding