RANGE ROVER SVAUTOBIOGRAPHY DYNAMIC

LUKSUS, EFFEKT OG RAFFINEMENT

BYG DIN EGEN

DESIGN

YDELSE

UDVALGT STANDARDUDSTYR

BAGDØRE MED ELEKTRISK LUKNING

Bagdøre med elektrisk lukning er endnu en markant funktion, der betjenes ubesværet med en knap på midterkonsollen bagi. Den automatiske mekanisme lukker bagdørene fra helt åben position helt ubesværet.

EXECUTIVE CLASS COMFORT-PLUS

Executive Class Comfort-Plus bagsæder er det ultimative inden for passagerluksus. Disse to individuelle bagsæder er med funktionshukommelse, eldrevne nakkestøtter, armlæn i midterkonsollen bagtil, justerbare hynder, massagesæder og elektrisk hældning.

KØLERUM

De to individuelle bagsæder har hukommelse, eldrevne nakkestøtter, armlæn i midterkonsollen bagi, justerbare hynder, massagesæder og elektrisk hældning. Kølerummet mellem bagsæderne afkøler og rummer to 75 cl-flasker eller fire 60 cl-flasker samt to glas.

RIFLET FINISH

Overalt i kabinen ses et riflet design. Det er diskret og markant og ses på Startknappen, drejevælgeren Drive Select, justeringen af armlæn, fodpedaler og nøglen.

MERIDIAN AUDIO

Meridian Surround Sound SystemTM giver alle i bilen en koncertoplevelse og har Meridian Trifield-teknologi og 29 højttalere, inkl. en to-kanals subwoofer, der er placeret ideelt overalt i interiøret.

EKSKLUSIVT INTERIØR

Vælg mellem quiltet perforeret semianilin- eller Poltrona Frau-læderinteriør med fantastisk komfort. Dette fås i fire farvemuligheder og kun til SVAutobiography.

UDVALGT STANDARDUDSTYR

BYG DIN EGEN

Vælg den perfekte kombination, som matcher din personlige stil.

BYG DIN EGEN 

LAND ROVER UDSTYR - TILBEHØR

Stilfuldt, robust og praktisk - gør din Range Rover endnu mere personlig med et udvalg af tilbehør til eksteriøret og interiøret.

SE UDSTYR OG TILBEHØR 

STANDARDAKSELAFSTAND

LANG AKSELAFSTAND

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding