RANGE ROVER VOGUE

MARKANT SPORTY

BYG DIN EGEN

SIGNATURFUNKTIONER

FÆLGE

Range Rover Vogue leveres med 20" "Style 1065" aluminiumsfælge med 12 eger som standard.

MATRIX LED-BELYSNING

Matrix LED-forlygter med signaturkørelys er udstyret med en Advanced Driving Beam (ADB) samt et adaptivt forlygtesystem.

KOMFORT OG BEKVEMMELIGHED

Keyless Entry giver dig mulighed for at åbne og lukke bilen og slå alarmen til uden at skulle tage fjernbetjeningen op af tasken eller lommen. Soft Door Close giver en styret lukning af alle døre.

LUKSUSSÆDER

Windsor-lædersæder er med 20-vejs forsæder med varme og elektrisk ryghældning på bagsæder med varme, sammen med fører- og passagerhukommelse og sammenfoldeligt passagersæde.

MERIDIAN™-LYDSYSTEM

Fantastisk, defineret gengivelse, krystalklar diskant og fyldig, dyb bas, som opnås ved nøje placering af 13 højttalere, som også omfatter en to-kanals subwoofer - alt sammen styret via Touch Pro Duo.

SURROUND CAMERA-SYSTEM

4 digitale kameraer, der er diskret placeret rundt omkring på bilen, giver et 360° billede fra oven på touchscreenen. Mange visninger på samme tid hjælper ved parkering og andre manøvrer.

UDVALGT STANDARDUDSTYR

BYG DIN EGEN

Vælg den perfekte kombination, som matcher din personlige stil.

BYG DIN EGEN 

LAND ROVER UDSTYR - TILBEHØR

Stilfuldt, robust og praktisk - gør din Range Rover endnu mere personlig med et udvalg af tilbehør til eksteriøret og interiøret.

SE UDSTYR OG TILBEHØR 

STANDARDAKSELAFSTAND

LANG AKSELAFSTAND

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding