Range Rover SV Coupé er en hyldest til Range Rover-familien. Med sin dramatiske todørs silhuet hentyder denne imponerende firesæders coupé til sin unikke historie samtidig med, at den er gennemført moderne og nutidig. Range Rover SV Coupé er smuk og raffineret samt fremragende udført, og det er den mest fornemme, luksuriøse og eksklusive Range Rover, der nogensinde er fremstillet..

GERRY MCGOVERN
LAND ROVER CHIEF DESIGN OFFICER

DESIGN

DESIGNERENS VALG

Designerens valg hjælper med at skabe et helt igennem skræddersyet køretøj. Interiøret kan fås i fire unikke opdelte Duo Tone-farvenuancer og løfter Range Rover SV Coupé til et uovertruffent sofistikeret niveau. Alle interiørdesigns omfatter lædersæder i Semi-Aniline med et unikt diamant-quiltet design. De sikrer i lige høj grad elegance og komfort og er visuelt spektakulære samt bløde at røre ved.

HÅNDVÆRK

SKRÆDDERSYEDE FARVEKOMBINATIONER

Som det bør være for et sjældent køretøj er Range Rover Coupés farvepalette uovertruffen. Hvert designvalg omfatter utallige muligheder for karrosserifarver fra standard- og SVO Premium-kollektionerne. Derudover kan vi også tilbyde en virkelig skræddersyet farvematchende service.

EKSKLUSIVE MATERIALER

Vores bløde semianilinlæder stammer fra ét garveri, som blev grundlagt i 1905. Skindets naturlige overflade bibeholdes - med mønstret - og omfatter et unikt diamant-quiltet design.

EKSKLUSIVE MATERIALER

Vores bløde semianilinlæder stammer fra ét garveri, som blev grundlagt i 1905. Skindets naturlige overflade bibeholdes - med mønstret - og omfatter et unikt diamant-quiltet design.

PERSONLIG TILPASNING

Du har mulighed for at tilpasse Range Rover SV Coupé yderligere i overensstemmelse med dine personlige ønsker. Fra initialer med monogram til individuelt tilpassede indstigningslister og Range Rover-emblem er der et væld af muligheder for at gøre dit køretøj til et samlerobjekt.

INTERIØRLISTER

Bæredygtige interiørlister i træ - Natural Black Ash, Santos Palisander eller Nautica - anvendes i hele køretøjet. Uanset hvilken træsort, du vælger til interiørlisterne, kan du være sikker på, at den øger Range Rover SV Coupés uforlignelige design.

HÅNDLAVET

Flere årtiers erfaring, gennemført fokus på detaljerne og håndlavede materialer bidrager alle til Range Rover Coupés samlekvalitet. Alt hvad du ser og rører ved giver en raffineret, taktil oplevelse, som optimerer enhver rejser.

UDVALGT STANDARDUDSTYR

FORTRYLLENDE DETALJER

EGENSKABER

TEKNOLOGI

Touch Pro Duo kombinerer intuitive teknologier og fortryllende design, hvilket skaber en overlegen Driving Experience. Head-Up displayet og MeridianTM-lydsystemet optimerer køretøjets uforlignelige interiør.

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Gennem vores skræddersyede SVO-team tilbyder vi vores kunder muligheden for at realisere deres vision og skabe et virkelig unikt køretøj. 

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg vil gerne modtage de seneste nyheder fra Land Rover og få muligheden for deltage i spændende konkurrencer. 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV