DISCOVERY SE

I standardudgaven af Land Rover Discovery SE, leveres bilen med et væld af udstyr. Bilen leveres med eksklusivt interiør som indeholder 10” Touchskærm, Apple Carplay®, ratvarme, 2 zoners klimaanlæg og meget mere. Derfor er Land Rover Discovery altid ligeså behagelig som den er alsidig. Udadtil leveres bilen med luftundervogn, LED lygter med signatur og 19” alufælge med 5 eger. Køreoplevelsen understøttes af en række assistentsystemer som f.eks. Clear Exit Monitor, Rear Traffic Monitor og Hill Decent Control, som del af bilens overvældende præstationer når det kommer til kørsel i terræn.

 

FÅ ET TILBUD

BOOK PRØVETUR

SE PRISER

DISCOVERY HSE

Udover SE, indeholder Land Rover Discovery HSE en række assistentsystemer, som forbedrer sikkerheden og køreoplevelsen, heriblandt kan nævnes adaptiv fartpilot, Blind Spot Assist og adaptiv fartbegrænser med skiltegenkendelse. I denne version løftes brugervenligheden med udstyr som nøglefri adgang, el-bagklap og 12-vejs el-justerbare forsæder i en kabine af læder. Land Rover Discovery HSE har også vores interaktive førerdisplay, som kan konfigureres efter førerens ønske, alt efter om det er infotainment, navigation eller andet.

 

FÅ ET TILBUD

BOOK PRØVETUR

SE PRISER

 

DISCOVERY LANDMARK EDITION

Udover SE, indeholder Land Rover Discovery Landmark Edition en lang række imponerende kvaliteter. Herunder en unik sammensætning af blanksorte detaljer på eksteriøret, sorte sidespejle, sorte luftindtag og sort Discovery logo. Landmark Edition byder også på fornemt udstyr som panorama glastag, tonede bagruder og et MeridianTM lydsystem med 10 højtalere og en subwoofer. Bilens gennemgående mørke og sorte udtryk afsluttes med blanksorte alufælge på 20.

 

FÅ ET TILBUD

BOOK PRØVETUR

SE PRISER

 

 

 

TILBAGE TIL PRIVATLEASING

TILBAGE TIL PRIVATLEASING

 

 

 

 

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding